hej sista året!

Vaknade vid 8 hos Julia och jag var lagom död. Ville verkligen inte upp! Då vare dags med skola igen. Som vi förstod så var hela skolan och väntade på bussen vid slussen så man var härligt fräsch när man gick av. Ruuuligt vare att träffa alla goa människor igen och Maja var också där=) Mitt schema är riktigt skönt faktiskt, några lektioner hit och dit samt ledig på tisdagar så jag ska icke klaga! Gled till systers lägenhet och har bara chillat där resten av dagen.


Kommentarer
Postat av: Dilan

Hej:) Jag hittade din blogg genom EF därför att jag vill (och ska nog) åka till redondo beach nästa sommar i åtta veckor som du eller 6 mån. Jag har massa frågor såklart och efterom du varit där lika länge som jag planerar att vara där så skulle jag vilja veta lite om din resa :) Kan vi prata genom msn eller facebook? Skulle vara jättesnällt, bye! / Dilan från Uppsala

2009-08-20 @ 16:56:45
Postat av: Sofie

Hej Dilan! Jag addade dig på msn så är inne idag(torsdag)nästan hela tiden mellan 17:30 till 22:00. (Har datan på i alla fall)Så det är bara att ställa frågor om exakt ALLT så svarar jag. För du får garanterat mer svar från mig än från de som jobbar på EF då de inte vet hur det är att vara just där om du inte träffar på någon som varit där. Lite hemligheter och sånt som är bra att veta haha! C ya!

2009-08-20 @ 17:34:58
URL: http://Sofieahl.blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0