pust

Pluggpluggplugggg består denna kväll av. Behöver ett liv nu. 
 Fotograf: Derek Henderson

soir

Sitter och kollar på en halvkass film som går på trean och äter min "middag" som består av varma koppen med smak av kyckling och curry. En mandarin, två mackor och en yoghurt. Yes. Imorgon har jag 1h 20 min sovmorgon oh yes.

mercredi

 

Est-ce la réalité ou s' rêve que j' vis à chaque fois


Mr D.Fotograf: Derek Henderson

lassitude

But there's a million miles to go
To where happiness lives
There's a million miles to go
To where happiness lives


Torsdag

Värdelös skoldag. Tråkig psykologi med vikarie, 3 timmars lunch, fick inget gjort på engelskan heller. Gjorde nog lite bättre ifrån mig på matten, fick väl 3 tal gjorda istället för 1 som det brukar va. Sedan åkte jag till bilskolan. Det gick stört bra konstigt nog förutom att jag fick ett motorstopp vid trafikljuset på en 4 vägskorsning och rusningstrafik var igång, lite illa sådär.. ;)dag på stan

Vid halv tio åkte jag och mammsen in till stan, vi skulle på EF möte vid 11 om min resa. När vi fått svar på en massa frågor och skrivit på det sista så tackade vi för oss. Nu har jag 8 veckor att se ifram emot, längtar galet:) Efter gick vi runt på stan och strosade, sedan åt vi lunch i Gallerian, jag åt salami foccaica, lite fräschare än den vi får i skolan och inte så lite kanske också. Nu sitter jag och pluggar naturkunskap och matte.. fyfan. Såg Australia idag också, den va fin men kanske lite långdragen. Men nu har jag sett den i alla fall:) 
Necklaces


"La bonne vie" halsband från Urban Outfitters


"With each day, I'll love you more"
halsband från Urban Outfitters

Friday

Imorse ringde klockan 20 min innan min buss skulle gå, panik, hittade inte det jag skulle hitta, mer panik. Tur som det va så hann jag med bussen som även kom försent, som vanligt.. Första lektionen var matte, kul, vi hade vikare som visades sig vara bra på att förklara, finally. Utan rast var det direkt franska med Lottapotta, kanske sveriges enda roligaste franskalärare, den människan har humor. Sedan var det engelska där jag fortsatte med min essay sen var det lunch, foccacia stod på dagens meny som alla andra dagar för min del. Sitter här hemma och funderar på att klämma in kvälls kurs i foto på Kulturama, men lär va ganska fullt nu men det skulle inte va helt fel!

 
2 bilder på mig som är tagna för två år sen. Fotografen kommer jag inte riktigt ihåg namnet på. Jag vill också kunna ta bra foton..


Mitt i veckan

Idag gick jag till skolan med min eländiga hosta, låter som en trettio års van rökare. Det är alltid så sjukt mycket folk från gullmarsplan till bussen vid slussen. Vart för mycket trängandes för mig och min feber. När jag skulle gå ut genom spärrarna vid bussarna så passade jag på att bli klämd av "väggarna" eller vad det nu kallas för som sitter vid spärren. "Tack så jävla mycket kärring" sa jag högt till hon som hade lite för bråttom:) Första lektionen var foto B, det var ganska tråkigt, vi såg en dokumentär om nån skum typ. Senare åkte vi på foto utställning på söder som var intressant. Åsa Sjöström var fotografen, utställningen handlade om fattigdom och trafficking i Moldavien. Efteråt åkte jag hem till syster och kollade på "10 orsaker att hata dig", vid fyra åkte jag till tandregleringen och sen hemåt. That's that.


Några bilder från utställningen.


Närmar sig

Idag stannade jag hemma också. När man är sängliggandes är filmer ett bra sätt att få tiden att gå så jag slog på "Twilight" och "Zack and Mari make a porno". "Twilight var inte så bra som alla sa, den va fin imellan åt men annars ganska tråkig. Kanske inte riktigt min typ av film. Däremot den andra jag såg var ganska b men humorn fanns definitivt. Annars så har jag idag mejlat runt och försökt få tag på hon som ska fixa min LA resa. Har bestämt mig för att inte bo hos en värdfamilj utan istället en lägenhet med 1 eller 2 st andra. Jag tror det passar mig bättre, kan bli svårt att hålla humöret uppe i ett par månader åt några som kanske inte ens passar in hos.