excited


29/11

Första advent idag, låg en pepparkaka på min plats imorse och den var snabbt sluken. Igår hos Anders bjöds det på riktiga godsaker och jag åt som bara den. Förätt: tunnbrödsrullar med skinka och pepparotsost, varmrätt: kyckling serverat med saffransås, pasta och sallad plus hembakat bröd, efterätt: hallonsorbet, chokladglass samt en dubbelexpresso på det. Vid halv tio snåret drog vi till skanstull där Julias pojk hade spelning med bandet på broder tuk. Efter lite ölhäng och snack drog några av oss hemåt pga slit från kvällen innan. Klokt beslut. Idag söndag har jag övningskört lite överallt och bara tagit det lugnt hemma.


28/11

En riktigt lyckad fredag med tequila race och dans. Efter minglet hos Märtha tog vi bussen in till stan och satte oss på ett mysigt hak/bar där vi tog varsin cider och snacka om alla goa minnen. Därefter drog vi till Collage och det var hur nice som helst. Träffade massa sköna människor och hittade även Emelie vid baren haha! Senare åkte vi till Metro där hela gänget hängde med eget bord och grejer. Runt två drog vi hemåt, hoppade in i en taxi vid gullmars. Ikväll lördag ska jag på middag hemma hos Anders med några från klassen sedan får vi se vad vi styr.


 


glace


sånt som är bra att ha i frysen


27/11

Tränat som ett jävla djur. Blod, svett och tårar nästan. Skyndade mig till ica då jag fick sms att mitt paket hade anlänt(efter bara 1,5dag). Hur glad kan en människa bli? Jag tog bussen hem och mötte mami påvägen. Ska fixa en snabbmiddag och snygga till mig lite sedan springer jag iväg till Märtha för lite drinkingtajm. Därefter möter vi upp resten av flocken och gör fredagen till en jävla hyllning av teo som fyller år samt att pd och lemon äntligen släpper sina flickvänner och umgås som riktigt folk.  




levermindröm


26/11

Tog en rejäl sovmorgon och satte på tvn där det var en surf dokumentär så blev liggandes ett bra tag till under täcket. Ramlade ner ur sängen och gick till köket för att fixa frulle. Fann dock fyra nya smaker från sia glass i frysen och vart helt till mig av lycka. Tog en sked och öste ner i en skål. Med morgonrocken lite halvslarvigt knuten och lagom snygg satt jag i soffan med en stor portion av citron/choklad gräddglass i mitt knä. Det fick bli min frukost+en macka. När klockan passerade alldeles för mycket skyndade jag mig iväg till skolan där jag hade 30 minuters gruppdiskussion i svenska C. Det gick som det skulle och jag drog hem för att sedan åka och ta svinis sprutan. Var där med mami en 45 min innan de hade öppnat. Som vi trodde var det köbildning men vi fick bra platser och kön slingrade sig stört långt bakom oss. När vi väl kom in gick det undan, hann knappt fylla i mitt formulär innan mitt nummer ropades. När hon väl tryckte in den i armen så fanns det ingen ätervändo men än så länge(efter 3h) så har jag ingen verk/ömhet, peppar peppar..


sisters



Syster, jag borde träffa dig mer nu när du ska åka iväg om 1,5 månad.
<3


tisdag 24/12

Drog iväg till bilskolan efter halv 11 snåret. Vi körde motorväg och landsväg. Det gick faktiskt hyffsat bra men på hemvägen var det en bil som gjorde en omkörning vid en kurva och var galet nära att krocka med en mötande. Ute på motorvägen var den en bil som låg bakom två långtradare och tveka hela tiden på att göra en omkörning när vi i vänstra filen kom i högre hastighet. Idioten i den bilen blinkade en meter ifrån mig och la sig framför och var dessutom nära på att köra in i den framför. Idag var det bara en massa cpförare som inte gjorde rätt någonstans, bara en massa fel. Blir bara så otaggad på att fixa körkortet ibland, speciellt sånna dagar som denna. Efter bilskolan drog jag till SATS och tränade i 1,5-2h för att få bort min ilska, så nu är jag lagom trött/glad. Julafton om en månad såg jag nu, mys.


tight


40graders skidfeber

måååndag, hur segt kan det vara. Ligger halv invalid i soffan och ska slå på film för att få tiden gå fortare. Helgen var 'awesome malade'! På fredan plockade jag upp Bastian vid centralen och vi drog runt i stan för att kolla lite jackor men jag kom hem med en Analog tröja istället. Kvällen såg inte alls för spännade ut bara en massa degande och svull. På lördan mötte vi syster på mc'en vid slussen, det var hej-hej och hej-då därefter åkte vi till stan och gjorde några ärenden utförda sedan åkte vi mot stadion där Winterjam 09' höll plats. Som alla andra år var det nice men mycket "varmare" detta år, hoppet var dock helt mobbat snett men det funka när man satt på läktarn och hamna rakt framför. I år fick Håtveit inta kunga stolen, congratz Norway! Vi var väl där från 16-20 och kilade hemåt efter. Fick inga bra bilder när de hoppade för min kamera är riktigt risig men men...Man var/är lagom skidsugen när man gick därifrån, men nu är det ju "bara" 31 dagar kvar för min del! Igår söndag gjorde vi ingenting bara flanerade runt i området/regnet och snacka om hur sämst sthlm är ibland. Åt världens godaste trerätters middag så magen stod ut åt alla håll. Idag ringde klockan 06 och vi drog upp, fixade iordning och jag gjorde sällis till centralen där vi åt frukost och sedan vinkade jag av honom "see you in swizzzzerland!"  










19nov

Vaknade halv 11 och packade i ordning min träningsväska och drog strax innan 12 mot bussen. Missade den jag hade tänkt att ta så hoppa på den som kom efter. Vid gullmarsplan fick jag reda på att vi tydligen skulle ha någon kvarts redovisning/diskussion av något slag i grupper som jag helt hade glömt bort. Jag bestämde mig för att dra till gymmet istället. Jag körde powerwalk och sprang på löpbandet 1,2 mil sedan gjorde jag lite ben/lår/rump övningar samt en halvtimme på en annan konditionmaskin som jag inte vet namnet på. Efter var jag lagom död. Iskall dusch och bastu på det. Tog mitt pickopack senare och drog hemåt. Någon kommer i alla fall att sova gott inatt!


hejdå/vi ses snart

Underligt att jag lyckade hålla ögonen öppna i skolan då jag kollade två filmer plus något ap tråk på tv hela natten lång, kunde verkligen inte sova. När jag väl satte mig på pendeln mot nynäshamn så somnade jag. Med Coldplay spelades i lurarna och en timme senare fast med tåg byte var jag tillslut i nynäsgård där erika, lisa och sofia plockade upp mig med bil-bussen. Sofia var chaffisen. Hon gjorde ett väldigt bra jobb även fast hon var lite osäker på bussens storlek när det gällde backning. Vi styrde mot ett jätte mysigt fik där de hade allt möjligt att välja bland. Efter lite beslut ångest valde jag en rabarberpaj med vaniljsås samt en latte. De kom några fler och vi pratade i cirkus en timma då fiket skulle stänga. Vi körde hemåt till sofia där middag var på ingång. Hon fick även sina presenter av mig som var en turkos klocka från Jetset, armband från Roxy och en t-shirt från Quiksilver. Hon vart glad och jag minst lika glad:) Efter en god middag och lite chill på rummet fick jag skjuts i pissvädret/mörkret till handen. En hejdå/vi ses snart kram fick hon och det kändes lite blött i ögat att gå. Men jag vet att hon kommer få så sjukt kul i Skottland och jag kommer definitivt hälsa på henne när hon är bosatt i Norge. Sedan tog jag bussen hem sista biten. Nuss og klem på dig söt fia <3


onsdagmorgon

Förstår inte hur sköönt det är med 4 dagars helg, helt amazing äre. Imorse skulle jag ha gått upp vid 6 för att hinna gymma innan skolan men jag var så död så jag sket i det. Igår lagade jag och Julia 3 saker till våran kokbok och det blev riktigt lyckat! Jag har även köpt presenter till Sofia som åker iväg snart. Idag efter skolan åker jag till henne och har avskeds fika. Gissa vem som kommer bli blöt i ögat påväg hem :(


Lördag 14/11

När jag lämnade huset påväg till bussen så missade jag den med 0.543 sekunder och var tvungen att gå till centrum med träningsväskan släppandes efter mig. Regn och motvind gjorde mig inte på bättre humör. Väl framme så byte jag om och gick/sprang på löpbandet i 40 min sedan gjorde jag några ben/rump övningar så nu kan jag knappt sitta ner. Därefter träffade jag niklas och vi chillade och åkte in till stan för att köpa en träningsväska till mig och en klocka till honom. Hittade en väska från Dakine för ett väldigt bra pris! Sedan åkte jag hem med mina tre väskor sammanlagt och är lagom sliten i kroppen. Ikväll blir det utgång:)


fredag morgon

Påväg till skolan, vid slussen satt jag i kylan på en bänk med en kaffe i ena handen och mobilen i andra. I lugn och ro smsade jag med Märtha om morgondagens bravader då plötsligt 40 killar lunkar förbi och vinkar/ler/hejjar med utländsk brytning. Jag antog att de anlände med färjan och var turister, ingen svensk skulle ju göra likadant. Ikväll ska jag på bio om det finns biljetter kvar till 2012.

 


Bra grejer

Åkte till medborgarplatsen där Leo mötte upp mig, vi tog bussen till södra där vi gick till sats för att fixa mitt årskort. Det fick bli ett så kallat guldkort som innebär att jag kan gymma alla tider i veckan och på alla sats i sthlm. Passar utmärkt då jag har ett utanför min skola samt att jag kan träna med syrran vid henne. Efter tog vi pendeln till centralen sedan tunnelbanan till gamla stan. Där satte vi oss på ett fik och jag köpte kanske världens största morotskaka samt en chai latte till de. Efter lite gagg så kom jag på att jag ville köpa vinter skor så då åkte vi in till stan där jag köpte mina gosingar på Mathilde. Nu kommer jag inte gå runt och klaga på att jag fryser i alla fall! :)






12/11

Sitter i skolan utan vänner.. haha! Kan vara för att jag kom väldigt så tidigt, jag vill ju inte försumma den välsmakande lunchen som serveras i skolan ju. Dagens planer är inte mycke, eller jo om jag tänker efter. Först har jag svenska sedan åker jag till Södra station och möter Leo min vän, ska förmodligen köpa ett 5 månaders träningskort på SATS. Man har ju hört om hur bra det ska vara där, upp till bevis! Sen ska jag köpa en hejdå-19års-julklapp till min Fia lotta. Hon den lilla saken åker iväg från mig, men oj vad jag ska korsa halva norden för att besöka dig i din lilla håla och mula dig:)  


Salut

Mina flyg tickets är nu bokade till Nendaz/Schweiz, åker ner den 26e dec och kommer hem den 9e Jan. Kommer förmodligen att åka runt till olika skidorter som Saas-fee. Kan knappt vänta tills jag får gräva ner huvudet i pudersnö igen!


frödinge/brownie


aaaaaah sitter och kollar mitt tomma paket, kan äta 300 st till, tack


11/11

Efter skolan skyndade jag mig hem till syster för sedan åka till Hornstull. Bussarna var smock fulla då röda linjen tydligen pajjat. Utanför tatueringstället mötte jag Märtha, måste ju ha några att hålla handen med. Efter en halvtimme cirka var den klar! "Sisters" med skrivstils krumelurer på handleden. Det gjorde inte så värst ont, stack mest till när han gjorde S:et men annars så! Då har den sin plats och jag gick där ifrån 1000 kr fattigare men jävlar va nöjd jag vart/är.


take a minute


8/11

Jag beslöt att bara vara hemma och ta det lugnt på min lördag kväll. Det var ett väldigt bra beslut insåg jag när jag väl låg där under ett varmt täcke. Julmust och mandariner är underskattat, borde äta/dricka oftare. Helgött! Idag söndag tog jag en sovmorgon men åkte senare in till stan för lunch på Tasty Thai med Niklas. Vi snackade om framtidsplaner och jag har insett nu att göra någonting av mitt liv och satsa fullt på det jag tycker är värt.  Sedan drog vi in på Hollywood och T12 för att leta ny skidjacka till mig. Hitta en fin. Tog en sväng förbi Topshop där jag köpte en helgo halsduk för mitt presentkort sen födelsedan. Runt fyra åkte jag hemåt, ska fixa lite middag nu hade jag tänkt. Tja


par-tay!

Vaknade precis, jetlagen som spökar antar jag. Kan har vart en av de knasigaste kvällarna i mina dar. Collage, gratis drinkar, vip rummet, gratis taxi hem. Ja? det säger ju faktiskt allt! Ska göra i ordning mitt rum då jag fortfarande har kläder från resan kvar överallt på golvet. En feting frukost står också på listan. Ikväll blir det cykel filmpremiär samt förmodligen utgång. wuhuu


Partymood

Ska slänga i mig lite middag och sedan ta bussen till märtha. Vidare åker vi till stan för att möta de andra, ha en trevlig kväll folks!


somepics







Blacknews

Runt fyra träffade jag min gulleplutt Sofia i spöregnet på drottninggatan. Hon hade paraply, hon är väldigt smart tös. Vi gick på topshop, monki, gallerian, åhlens ja nästan överallt. Vi stor fika och då menar jag med bakverk till, jag tog en chai latte och äppelpaj med vaniljsås, Sofia tyckte jag var glupsk så jag försökte ta de sista tre tuggorna så sakta som jag kunde. Efter mycket springandes på stan tog vi tåget 19.19 från centralen och jag hoppa av vid södra för att ta bussen hemåt. Kom hem med några godingar från HM, 499:- rena rama kapet tycker jag. Sedan köpte jag paljett leggins, jeans leggins, örhängen, smink o nagelack. 

 


Back Home!

Efter 10 helt sköööna dagar är jag tillbaka i svealand. Ganska skönt.. inte! Vaknade för en halvtimma sen, kan inte sova pga av jetlag. Har hunnit att städa samt packat upp. Ska fixa en feting frukost, har ju nästan bara ätit den senaste veckan. Btw älskar jag mitt nya schema, ledig mån o tis, 2 lektioner på onsdan, 1 lektion på tors o fred. Love it!