Au Revoir!

Imorgon vid 18 tiden tar jag taxin till Arlanda för att hoppa på flyget till Maldiverna. Kommer hem den andra november. C ya


tisdag

Vaknade upp med världens hosta och förskylning men åkte till bilskolan i vilket fall som helst. Min lärare tyckte att denna körning var min bästa prestation och att jag bör vara stolt så då var man väldigt glad när jag åkte där ifrån. Plockade upp Julia på vägen efter en liten sväng in på Apoteket för att köpa lite host och förskylnings medicin. Vi lagade riktigt god mat till våran kokbok och vid fyra åkte jag till syster. Tog bussen till hornstull där jag äntligen bokade tatueringstid som fick bli den 16 nov. Väl hemma åt jag lite middag och hoppade sedan ner i badkaret med massa skum, musik och ljus. Helmys!   


18 år!

Strax efter 6 var jag hos syster där hon och Martina pimplade vin. Julia och Sofia kom förbi och hade presenter med sig:) Fick min favorit klocka som var den efterlängtade lime gröna. Ett par lackleggins, örhängen samt ett linne fick jag också som blev kvällens outfit. Strax innan 8 var vi på Mongoliska och väntade med ca 30 andra gäster som också hade bokat bord samma tid. Vi stod där en bra stund tills Märtha tog tag i saken och lyckades fixa fram vårt bord. 12 pers var vi och hade det hel gött i 2 timmar. När alla var mätta och glada drog vi ut men jag kom inte in då klockan bara var 22:40 så jag drog hem till syster med Maja och lämnade lite presenter och bytte skor. Kom tillbaka när klockan passerat 12 slaget och visade upp mitt id med ett stort leende. Vakten var lite dryg och lite skeptisk om klockan var efter 12 eller ej. Meeeeen jag kom in och där var tjejerna och skrek som galningar. Efter en massa pussar och kramar lämnade jag in min jacka sedan var det drinkar och dans hela natten lång. Gick därifrån innan 3, köpte lite mat på donken och sedan tog jag tåget till medis där syster mötte upp mig med cykeln. Somnade inte förän halv 5 då jag hade jobbig hosta.

På söndagen vaknade jag upp och syster kom in med kladdkaka+glass med ett ljus i. Fick även min present som var hur stort som helst men sedan var det ett litet paket med ett halsband i där det står luck på. Hon är allt för gullig. Chillade där ett bra tag sedan åkte jag hem och fixade mig. Släkten kom runt 6 och då var det bord sittning med en massa mat. Fick fina presenter såsom vin, presentkort och lite vuxengrejer. När alla hade gått tog jag en tupplur. Väldigt bra födelsedag! 


fredagsmys

Mötte upp Sofia i stan och vi knallade runt lite och innan vi tog tåget till Nynäshamn så köpte vi varsin latte och bakverk på det. När vi kom fram så gick vi till kvantum och hyrde en film, det vart en komedi men namnet har jag glömt. Trodde att jag hade lite tur med mig denna dag så satsa stort med en lott men vann ingenting.. När vi kom hem till henne så dukade vi middags bordet och hjälpte till med maten. Efter en grymt god middag så satte vi oss i soffan och kollade på Idol när det var Michael Jackson tema. Awesome! Sedan tryckte vi på filmen men jag halv somnade efter 40 min och bestämde mig för att lägga mig då jag hade en stor dag därpå att vara utvilad till.   


tamighärifrån

Sitter och pluggar.. vad annars lixom?:/ Jag börjar bli sjuk också, fyfan!! Jag ska fixa lite te och ta någon alvedon. Kanske hjälper. Får verkligen huvudvärk av allt plugg. Vill bara krypa ner i soffan men icke, måste sitta här på min obekväma stol och fortsätta om kanske hela natten lång...Nedan är lite nytt som fått sin plats i garderoben. 
 



uns

Igår hem från staden gick jag i snöstorm och då menar jag storm. Imorse snöa det igen, jag är jätte glad. Fast allt är borta nu.. Sitter just nu i skolan och inväntar Psykologi. Min skol motivation har jag tappat helt så jag får se hur jag klarar denna vecka då jag fått reda på att vi har fått världens jobbigaste engelska c uppgift. Härligt. Men det är ju trotsallt onsdag, halva veckan kvar!


12/10

Efter en fullspäckad och hel kul helg så är jag åter tillbaka till vardagen med en hög plugg. Jag längtar galet till nästa fredag då det bär iväg mot indiska oceanen! Men först och främst vill jag ha den kommande helgen då jag äntligen blir 18 fyllda!

 




Torsdag

Mina ögon är helt trötta, har suttit vid datan hela dagen på både svenskan och fotot. Efter skolan åkte jag till Quiksilver för att fota för yrkes repotaget. Imorgon kommer Schweiz Bastian och jag ska möta upp han vid Arlanda, no school wuhuu. Det kommer bli sjukt kul! På lördag är det Frontline också. Ha en trevlig helg!







fotografering

Försov mig ganska rejält men hann med min buss gott o väl. I skolan var det psykologi fast bara i en halvtimma då vi skulle ha fotografering klockan 11. Vi hade spex och alla skulle vara nördklädda. Jag hade bara mina brillor med mig men bytte plats på mitt linne som var under tröjan till över så då fick jag till det allt. Håret upp i två toffsar och sedan var det bara att dra sina fulaste poser! Alla var sjukt fula och jag kan knappt bärga mig tills fotona hamnar i brevlådan!  


Tues.


Åkte till bilskolan 10.40 och vi tränade på väjningsplikt. Körde i sköndal, högarängen och farsta. Det gick stört bra och jag var glad när jag gick därifrån. I stan träffade jag Julia och vi drog till Saluhallen och fotade lite sköna bilder för våran kokbok. Gick runt lite och satte oss sedan på Wayne's Coffee och jag tog en Chai Latte och en bulle. Fick ju ingen bulle i söndags så finally. Efter lite snack så kollade vi massor av skoooor. 
 


wh.


LaRocca


morrnmorrn!

Vaknade nyss efter att lyckats somna om då min mage påminner mig klockan halv 8 om att jag är en tjej. I dessa tillfällen vill man bara dö och säga till alla killar att det är hårt att vara tjej ibland. Slängde i mig en ipren och det kändes lite bättre efter en halvtimma som tur va. Tog även en påse med varmt vatten på magen, de hjälpte! Nu ska jag laga havregryns gröt och klä på mig sedan åka till skolan för att ha engelska. Sedan intar helgen!


mhsdf


blö

Vaknade på ett riktigt skit humör och hade ingen lust alls att knalla till skolan. Vet inte riktigt vad som fick mig att ändra uppfattning att stiga upp än att ligga under ett varmt täcke. I skolan hamnade jag i alla fall en timme senare och inte någonstans vare värt. Tråkig svenska lektion och sedan 2,5h rast och sedan 2,5h foto där jag inte gjorde ett skvatt. Hemma hoppa jag i ett varmt bad, definitivt dagens höjdpunkt. Imorn börjar jag inte förän 2 wuhuuu! Lycklig är jag. Sedan är det ju fredag också, kan inte bli så mycket bättre vändning.