snoe

åh.. Jag vill också ha snö:( 


such a beautiful day

Haft en kanon mysig lördag med Märtha! Först satte vi oss på Muggen vid Götgatan och mumsade i oss äppelpaj och kladdkaka med varsin latte och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi gick runt och spanade kläder och jag köpte ett svart linne och ett vitt linne med ett schysst tryck på. Saknaden av hennes sällskap kan inte beskrivas men äntligen är min tjej tillbaka!
Kunde inte motstå att klicka några bilder innan jag drog.






interior



gaddningsdax

Inte hänt något speciellt kul dessa dagar bara en massa plugg. Imorn träffar jag syrran efter skolan och ska äntligen boka tid för min efterlängtade tatuering. Skulle gärna gjort den så fort jag blir 18 om det fanns tid nu men eftersom jag åker bort på lovet så är det inte så bra med solen och det. Får bli början av november, wihuuu:) 


turkos mysse

Var och insförskaffade turkost garn på Panduro och virkade 2 h streck och kollade samtidigt på top model+csi sedan vart jag klaaaaar. Va väl 2-3 år sist jag gjorde en men kom som tur va ihåg hur man gör. Skit enkelt!  


Newskimovie by TetonGravity


Spanar runt lite bland nya filmer och fann denna trailern. Ooo jävlar vad det pirrar i magen på mig!:D


BaileyButton

Nu när kylan börjar komma allt snabbare så kom jag och tänka på vilka vinter skor jag brukar ha. Ett par jätte tunna tygskor och sedan en nätt stövel i skinn men jävlar vad man har frusit ihjäl sig. Annars har jag ju converse men hur kallt kommer inte det bli på en skala. Sedan har jag ett par "leka i snön stövlar" som är allt för små. Har kikat runt lite och det finns inga vinterskor som ser okej ut plus sköna. Sedan gick jag in på www.uggaustralia.com och fann dessa sötnosar som verkar vara riktigt sköna! Visserligen har man tyckt lite sisodär om deras modeller men jag tyckte att dessa såg lite annorlunda ut. Lär vara pefekta att dra på sig när det är snöoväder och minusgrader! Ska nog beställa ett par när pengar trillar ner på kortet.


bilskola och projekt arbete

Hade körlektion på morgonen och det gick stört bra och jag är fan nöjd hur långt jag har kommit då jag hade uppehåll över sommarlovet. Måste ta och boka halkbanan+riskettan snart. Förhoppningsvis har jag kortet till jul. Skulle ju vara hur skönt som helst till vintern och allt! Påväg hem köpte jag indegrienser till rätterna jag och Julia ska laga och köpte även lite lunch till mig själv. Gick hem och lagade god sallad med kyckling som jag dränkte i tandoori krydda. Strax därpå kom Julia och vi satte igång med matlagningen direkt. Jag stod för purjolöksoppan och hon för fisken. Vi fotograferade och resultatet blev kanoners.


Najs

Vid 12 åkte jag till stan och tog en promis från slussen till strandvägen där jag skulle på ett språkresemöte och prata om hur usa var inför studenter. Efter mötet gick jag på stan och träffade syster och hennes kompis som var på jakt efter en ryggsäck för hennes Aussie trip. Vid fyra kom Emelie och Julia in och vi satte oss på Burger King. Vi skulle leta present till Anders som fyllt och vi gick till T-shirt store och stod där säkert i en halvtimma för att välja tryck. Sedan mötte vi upp Max och Maja. Därefter åkte vi till zinkens ip där Anders hade Amerikans fotbolls match. Det var lagom svårt att hänga med i spelet men efter ett tag började man förstå reglerna haha! Efter 2,5 h spelande så vann hans lag och det innebar... SM GUUUUUUUUULD! Efter drog vi till kungshallen och käka middag. Maja och jag drog hemåt medans de andra gick ut och festa.


talang

 Damen är sju år men åker som jag vet inte vad... GALET!


Fredag

Idag träffade jag Frida vid 12 och vi gick nästan överallt på stan för att fota människor till en skoluppgift plus för en tävling där bilderna kommer visas i Gallerian någongång i oktober. Vi tog kontakt med alla sorters människor men i början gick det ganska trögt. Då det är ett så brett tema, mångfald/kränkning så var det svårt att komma på några idéer bara sådär. Vi gick till runt 3,4 och sedan åkte jag hemåt. Tog en sväng till vattnet och fotade lite utsikt och porträtt. På middag kom syster förbi och det var skojs. Imorgon ska jag till EF på möte och sedan blire Amerikans fotbolls match, jag är taggad!










sjukling

Gaaalet skönt att man är ledig torsdag & fredag då alla lärarna är borta så vi inte har skola. Lite smått timing då när man gått och blivit sjuk dessa dar. Låg mestadels nerbäddad i soffan och glodde på tv burken. Har även skrivit upp en jäklans många skivor i kalendern då alla har börjat skicka ut inbjudningar nu. Wuhuuu, party all night! Rörde också ihop en muffinsmet, åt upp halva men slängde in resten i ugnen. Det är väl det jag har åstadkommit denna dag.


Tuesday night

Vid kvart över fem åkte vi till gullmars och mötte upp brodern och vid slussen mötte vi syster. Vi gick tillsammans upp mot mosébacke. Vi skulle äta på Erik gondolen. grymt mysigt var det där jag åt så det stod härliga till!




Nytta

Åkte till bilskolan och var smått nervös måste jag erkänna för att åka innan för tullarna. När han överlämnade nycklen sa han att vi inte skulle åka innan för tullarna och istället vid hökarängen och gubbängen. Jag kunde andas ut. Körde motorvägen och det gick hur bra som helst. Kunde byta fil och hålla tempot utan problem. Efter lektion kände jag mig stolt över min insats då jag hamnade i lite svåra situationer men löste dem fint sa lärarn. Vid halv ett kom Julia förbi och vi gick och handlade ingredienser till våra rätter som vi lagade här hemma plus fotade (projekt arbete). Ska senare på en "hemlig" restaurang i stan med la famille då päronen har 25 års bröllopsdag today, starkt jobbat!


justaboy


Nostalgi ut i fingertopparna.


whereisthesun


Segt

Hade bara naturkunskap idag och hälften av klassen var borta i Berlin, mycket värd lektion att åka till. Kunde lika gärna stannat hemma,aah! Efter åkte jag direkt hem. Har fått fetaste huvudvärken, förskylning, trötta ögon plus hosta. Härligt. Blir till att droga te och alvedon ikväll då. Å imorrn ska jag köra innan för tullarna för första gången också. Det kommer ju gå lysande.  



Out of weekend

I fredags var jag på födelsedags kalas och i lördags tillbringade jag hela dagen i sängen efter för mycket trevligheter. Idag har jag i alla fall gjort nytta med städning och tvätt, heya.



taco bell vs taco bar

Kom precis hem från stan, var och simmade med Maja på medborgarplatsen där alla pensionärer och småbarn håller till plus vi. Simmade i någon halvtimma då krafterna tog slut på direkten nästan. Satte oss i ångbastun efter. När vi fixat oss så tog vi första bästa tåg till slussen då vi inte orkade gå och satte oss på Taco bell, jag menar Taco bar. Blandar alltid ihop dessa två namn, har burritos från Taco bell i tankarna hela tiden. Inte alltid lätt. Där tog jag en nacho och hon en deluxe. Sedan var det hemgång. Ska ut och springa strax. Känner mig stolt med mina framsteg.


Fotokväll

Träffa Märtha igårkväll och det var ett tag sen man träffa den goa bruden. Vi gick direkt till vattnet och vi började skojja om att de kanske bytte koden (bryggdörren) omvänt eftersom vi knäckte koden sist vi var där då siffrorna var ett årtal som var målat på bryggans början. Märtha testade för kul skull och vips så var det rätt! Hur dum får man va om man vänder håll på koden. Fick väldigt fina bilder som jag ska ha till en Foto C uppgift. En söt katt kom förbi och spana vad vi gjorde men la sig runt mina ben och krävde uppmärksamhet. När jag kände mig nöjd med bilderna satte vi oss på en bänk och snacka om livet.


En katt kom och gjode oss sällskap under plåtningen.


Min otroligt vackra vän. Tog denna vid dreviken igår kväll.




Onsdag

Hade psykologi som första lektion, eftersom vi inte lärde oss någonting på A kursen och går B kursen nu så fick läraren ta genomgång i ett moment vi inte hört ett skvatt om som vi egentligen bör kunna, Aja. Sedan vare det Svenska B. Efter skolan träffade jag Maja, vi leta present och kikade i butiker. Vi gick till Kungshallens sushi ställe där rullarna är för stora för att äta med pinnar, tappade rullarna kors och tvärs. Vi tog 8 bitars California roll, mumma. Sedan drog vi till götgatan och satte oss på bk och drack vatten samt tittade på surf på deras vägg tv. Sedan hoppade hon av skanstull och jag gullmars, hann med min buss precis.


Vilken pärla!

Kom precis hem från SEB golftävling, det var nog den roligaste golfrundan jag har kört på väldigt länge må jag säga! Förutom att jag gick med papi så hade vi även rådgivarn i bollen och han är nog den mest roligaste och positiva personen jag mött! Sicken motivation man fick även fast man slagit riktigt usla slag i mellanåt. Annars gick bollarna långt och spikrakt på Wärmdö GK. Vilken pärla var dagens favorit berömelse jag fick när jag slog ett av dagens längsta driver. Då vart mungiporna långt uppe en bra stund! Intog ingen plats på prispallen men jag var glad ändå och det är väl det viktigaste trotsallt!




hejja

Juste, imorgon ska jag upp senast 6, kanske borde ta och lägga mig. Ska köra golftävling på Wermdö GK, glassigt. Hoppas vädret blir bra och att jag får bättre placering detta år. Natti natti folks!


nolifeguardonduty


Måndags göra

Åkte förbi stan och köpte tre ramar för att fylla ut min tråkiga fönsterbräda, fynda en stor skön tröjja, ett snyggt träningslinne, en klocka. Klockvalet var svårt, han o jag i butiken skämta om att jag kommer komma tillbaka imorn och köpa den lila och dagen efter den vita och sedan den gula osv. Jag vill ha allihopa. "Ursnygga", hehe.

 




Blackandwhite


La weekend

Dååå var helgen över igen...! I fredags var det hemmakväll för min del, klagar fan inte då jag kände mig tillräckligt död efter sliten vecka. Tyckte att jag var rätt värd det. På Lördan gick jag upp vid 9 och drog ut med bilen med papi. Vi åkte till golfbanan där jag försökte få fram mina bunkerslagtalanger som låg grovt gömda. Där stod jag i sandlådan och hitta talangen efter 100 bollar. Driverskillsen är inga klagomål över, det är bara köra tänk-på-ngn-och-slå-hårt taktiken. Efter några timmars träning tog jag bussen till stan och träffa Leo, vi drog Texas burgers, in i bängen gott. Såg Hangover sen, finally!! Jag garvade konstant hela tiden. Skönaste filmen på riktigt länge! Sedan drog jag hem till Eric och chilla galet med B&J glass och tv tittande. Idag har jag pluggat och tog en nap i solstolen, nu vankas det Pizzza! C ya 

Slater


haha, hitta mig och maja bakom denna intervju framför scenen precis nere i det högra hörnet. Damn vad jag vill tillbaka!


Torsdag

Halvtråkig skoldag, fick dock respons av Jonas att vårat projekt arbete kan bli riktigt bra om vi lyckas genomföra det. Har även börjat planera studentskiva+flak med klassen, tog ett tag innan vi kom fram till något. Är ganska svårt när man är 20 tjejer och ska planera då alla har olika åsikter om allt. Men flaket verkar klart och på tisdag ska några kolla på lokaler till skivan så en bit på väg har vi kommit. På fotot var det självständigt arbete då läraren inte var där så fick inte så mycket gjort och då åkte jag och Julia in till stan. Vi satte oss på Wayne's Coffee och jag satsa stort med kladdkaka o grädde samt en caffe latte med karamell smak. Sedan kom några vänner förbi och vi gick lite på stan, vid 6 åkte jag hemåt. That's it


Äckligt gott vare


Wertz


Får inte nog av Wertz


Inte helt lätt

Efter att ha degat idag men ändå försökt plugga så begav jag mig till bussen som kom 15:15, väl framme i lilla centrum så är hållplatsen för gullmarsplan bussarna(807an) och tyresö centrum bussarna(840) under renovering så inga bussar stannar där. Nehe tänkte jag och gick mot hållplatsen efter som ligger en bra bit bort, väl framme så kom jag på att tyresö centrum bussen inte stannar på denna så jag tog en gullmarsplan buss och hoppade av hållplatsen efter och var tvungen att gå igen. Halvsprang och hann med den bussen jag hade tänkt ta från början så kom halvdöd fram till bilskolan. Fick även vänta en halv timma tills min lektion börja, seegt. Det var en teoriundervisning för 14-15 åringar som pluggar till moppekort, lite kul vare när de hade sett klart på en film och läraren frågar "Ja, vad är viktigast att tänka på nu som de sa i filmen?", det vart helt knäpptyst. Herre.
Min lektion gick faktiskt bra, vågar ta för mig mer och mina ögon är mer rörligare då jag bara stirra på vägen förut. yeaa! Nästa lektion ska jag köra i stan. Mama!!!


Neff


Hittade min favvo beanie nyss, glad glad


Onsdag

Igår sussa Julia hos mig, det blir en väldans massa övernattningar med den tösen då vi arbetar med projekt arbetet men det klagar jag inte på!:) Idag skulle vi ha Beachvolleyball på Gärdet men vid 8 spöregnade det utanför mitt fönster så då drog jag täcket över huvudet och somnade om till halv 11. Sitter nu här och solen skiner hyggligt mycket men jag ska plugga kör teori då jag sen ska till bilskolan senare på eftermiddan. Har cirka 10 tester att göra innan lektionen idag annars får jag en förtvivlande lärare efter mig.


längtar


jagvillbörjaigen