mösspåtagning!

Kom hem för ett tag sen och har slängt i mig lite middag. Idag vid 1 var vi vid skolan och hade så kallad mösspåtagning på skolgårn. Rektorn höll sitt lilla tal och därefter drog vid till Snaps på medborgarplatsen. Vi var inte de enda som var där utan det var massvis med studenter. Vi satte oss vid det perfekta bordet och beställde genast kall öl! Satt där till halv 5 och sedan gick alla åt varsitt håll. Ikväll blir det utgång!









heldag med sis

G'day mates! Solen strålar inte men jag är glad ändå! Ska snart ta bussen till syster för att strosa lite på stan och bara mysa. Därefter ska vi förmodligen baka kanelbullar, jag är taggad! Sedan ska vi äta pizza på kvällen och annat gott, för mig blir det nog en oxfilé pizza med bea aaaah! Jag kommer sussa där så åker till mösspåtagninen imorgon från henne. C'est tout!



lockar






tune


d

Har precis bokat en yoga klass för ikväll som verkligen behövs, får sällskap med älsklings syster som jag inte träffat på år och dar. Sitter hemma med en svenska essä uppg och gör referat om en engelska bok. 35 dagar kvar till studenten, dessa är mina sista uppgifter och det ska bli ett sant nöje att slutföra dem. Sthlms vädret är som det brukar, molnbädd och blås. Ge mig en strand eller två.


putonahappyface




Det är trotsallt värme och sol så jag ska inte hänga läpp helt och hållet.


.a

Fick ett "ja, jag är ledsen" svar och hade väntat mig lite mer professionell vägledning hur det hela med jobb tider skulle fungera. Att få en arbetsdag av 20 möjliga i maj måndad är patetiskt! Vet inte om jag skickade 10 minuter senare än de andra anställda eller om jag blev sista vald då jag är ny. Om jag hade vetat detta 2-3 veckor tidigare så kanske något annat kunnat rädda mig, men icke. Jag är trots allt ny och behöver veta hur det hela går till, att lära ut hur man använder kassa m.m har jag inte blivit påkallad till heller. Känns så himla surt just nu ..


longboard


maldives




choklad

Att äta choklad när man är nere låter klyschigt men man blir än vad man tror lite mer uppmuntren vilket jag behövde en dos av. Några samtal till killen där man får höra några extra gånger att man är hans allt och man mår genast bättre. Ska kasta på en ansiktsmask nu då chokladen tar sina spår och ett varmt bad efter..


ws


Efter skolan köpte jag pirat set med en ögonlapp och en pistol för skivan jag ska gå på måndag. Ska ha en sådan huvudscarf och någon sliten tröja samt shorts tänkte jag. När jag kom hem satte jag på mig bikinin och lapa sol i någon timma vilket var väldigt skönt. Imorgon och torsdag är jag ledig, underbart! 



!?!?



Kul att man sett fram emot något som inte blir av... Är så otroligt besviken så det finns inte. Vet inte vad som är värst, att tycka det är oproffsionellt eller att veta att jobb för maj månad är som bortblåst. Så då var halva sommaren förstörd också. Hej då shopping i sthlm och i NYC. Hej då dröm surfbrädan, hej då sommar! Tack så mycket jobbet!


knockout


bch


Backstabbers

Finns nog inte vidrigare än människor som är backstabbers, å det finns gott om dem i denna värld, SYND tycker jag. Osäkra människor som ska lägga sig i andras handlingar för att de är avundsjuka eller gillar att få uppmärksamhet. Bry er om er själva så kanske någon börjar bry sig om er.


kalasfirande

Igår mötte jag upp Emelie vid slussen som hämtade mig med bilen för åka till en middag. Det var Mickan i min klass som var födelsedagsbarnet och det hela började men en underbar sommar bål som innehöll (exklusive vin och sprite) jordgubbar och hallon. Vi minglade runt och vid 7 vart det bordsittning, vi fick en uppgift  att man skulle para ihop sig med den personen som hade samma djur som en själv (stod på namnlappen). Jag satte genast igång och lät som en piraja hur man nu låter som det, men jag såg väldigt hungrig och galen ut. Gjorde ett väldigt bra intryck på dem jag inte kände haha! Tillslut fann jag min piraja partner och middagen serverades. En härlig buffé med allt mums jag tycker om. Efter en massa lekar, ett par vin glas samt dans så begav vi oss till kollingsborg runt 11. Där dansades det mer och jag har inte haft så kul på riktigt länge! En kalaskväll!


beermaster





HAaha ingen har undankommit med att jag har en drunker till pojkvän
<3


'vår


sommartecken

Igår myste jag och Märtha hemma hos mig och vi svullade ostbågar och choklad i mängder. Vi tittade på supersugen som fan är helt awesome! Imorse vaknade jag av solstrålar i ögonen och rummet blev som en bastu. Fick höra att idag ska poolplåtarna ryka och det innebär bad inom några veckor wuuuuhu! Finns inget bättre med lite skön musik och en madrass att flyta runt på.


eeh

Nationella prov i Svenska B i fem timmar och just DU är varmt välkommen till min begravning, det bjuds på saft och bullar. Har bunkrat upp med både godis och jalla så jag inte torkar ut under dessa odrägliga timmar av mitt liv. Vilket slöseri! C'est tout


goals

Aaah, är helt slut. Kom just hem och slängde träningsväskan på golvet och orkar verkligen inte tömma den. Ont i kroppen kommer jag då ha imorgon, kul när det är nationella prov.. Fått en del funderingar idag vad jag ska göra och vad jag vill av mitt liv efter studenten och ett år fram. Än så länge har jag hunnit med några av mina mål! 

1. Få jobb i en cool butik [x]
2. Boka semster till grekland [x]
3. Boka New York för 5 dgr [x]
4. Åka skidor i Zermatt el. Saas-fee i sommar [ ]
5. Gå på festival i sommar [x]
6. Åka till Paris och London [ ]
7. Kunna franska nästan flytande [ ]
8. Köpa Al merrick surfbräda [ ]
9. Tjäna som faan [ ]
10. Bli brunare än Bastian [ ]
11. Köpa nya puder skidor [ ]
12. Mountainbika i Schweiz [ ]
13. Sässonga ett tag i Schweiz under vintern 10/11 [ ]
14. Bli grym på att köra bil på serpentinvägarna [ ]
15. Los Angeles våren -11 [ ]
16. Söka kurser [ ]
17. Surfläger [ ]




g'day mate!


Fatta ligga under dessa nu, inte alls avundsjuk på dem som tillbringar sin tid där


like a boss


-.


mmm


Orken svagnar

Tristess! Har suttit sen 12 och pluggat och är än inte klar... Börjar känna av att jag inte har lust med någonting av skolarbetet längre. Sommarlov är det jag behöver men det är inte långt kvar nu, kan fan inte förstå att snart är det över, äntligen! Hela dagen har det ju även varit skit väder, både regn och snö, gick självfallet aldrig utanför dörren. Imorgon får jag förmodligen mitt arbets shema så ser verkligen ifram emot det då jag kan välja när och hur ofta jag vill jobba. Perfekt!


colorsforyournails


urban outfitters


chaffis

Fick ett telefon samtal av mor min som ville att jag skulle hämta henne vid köttboden (3 min med bil härifrån), satt ju och skypa samt plugga så 5 min från datorn kan jag nog grejja. Får ett samtal igen, nähe nu hade hon tvärt tagit fel buss utan att checka av så jönsig som man är. Det vara bara att sätta sig i bilen och åka enda till haninge för att hämta kvinnan, såg det som en god gärning och visst vart hon lycklig att hon hade en dotter som kunde ställa upp. Tycker ändå att hon blivit rätt lat efter jag kirrat körkortet, får rycka in som chaffis titt som tätt. Men jag klagar inte, bra att hålla körningen igång helt enkelt.


sweetshades




beautifulday


Nedräkning!

Kan nästan inte begripa att gymnasietiden snart är slut, lite sorgligt men fyfan va underbart! Har likväl haft helt tre grymma år med klassen och det är den jag kommer sakna mest. Det är 44 dagar precis tills vi står där och säger hej då som en klass för sista gång. Så visst blir det lite snyft men jag får skylla på öl stänk om inte annat.


redflowers


gym

Idag har jag mer eller mindre svettat bra på gymmet denna eftermiddag. Det finns en människa som gör en och samma maskin varje gång jag är där, tramp maskinen. Känslan av att han är direkt teleporterad från en jamaicansk parad är inte långt borta. Han viftar och flänger med armarna som om han vore dagens fågel Archaeopteryx. Självklart kan jag aldrig hålla mig för skratt och det gör situationen lite mer pinsam. Men visst är det härligt med människor som skakar loss och gör tränandet till en kul grej?


blackandwhite


skjorta


jordens finnar

Satt just och hade en riktigt bra dialog med far min om allt mellan himmel och jord, även minsann det som finns under jorden, vulkaner. Man blir ju lite skakis av tanken att vara handlingsförlamad när väl utbrotten sker. Liten chans att jag skulle ha mod att åka till en plats där vulkaner finns och däremot att åka till Island som jag eventuellt hade planer för. Den välkända vulkanen som hade sitt utbrott i usa på 80-talet hade en så enorm explosion som motsvarar 33 000 atombomber, en kraft motsvarande 27 000 Hiroshimabomber som utlöstes första halvtimman. Hur läskigt är inte det om man hade en liten pittoresk stuga intill sjön där man satt och tog sitt morgonkaffe och plötsligt sker utbrottet. Sicken tur att man bor i svealandet då.

En av mina favorit musik grupper är isländsk så hoppas dem mår bra.


'


'


städning, inte mitt starkaste

John Mayer står för musiken medans jag grov sorterar viktiga papper samt annat dylikt för att få en ordning på det hela. Har ännu inte hittat någon nyckel till att få rummet så städat som möjligt, åtminstonde en längre tid. Det krävs ungefär en städning per vecka och det var väl sisodär 2,5 vecka sedan. Dammtussar frodas i alla hörn och under min säng vill jag inte veta vad som gömmer sig. Dags att möta herr och fru spindel och vad vet jag med min mr vakuum.


räkningar

Alltid en fröjd att få mobil räkningen varje månad, ytterst! Den här gången var det rekord högt pga för mycket prat utomlands. Har kommit fram till att jag ska införskaffa mig en lite laptop efter jag tjänat ihop lite grann från mitt jobb som startar i maj. Perfekt att ha en sådan när jag reser då jag kan ha skype och annat nödvändigt. Inte så att jag ångrar min underbara telefon utan tvärtom! Men visst kan det bli lite små dyrt.  


<3

Igår fyllde älsklingen 19 år, bon anniversaire mon cheri<3 


.

 Runt 1 kom Maja och jag hämtade upp henne med bilen. Vi drog hem till mig och åkte därefter longboard en bra stund. Vi tog oss en tur till mataffärn och köpte päronsplitt paket och festis. Satte oss utanför i solen och kunde inte må bättre. Några små barn kom förbi och ville sälja majblommor, vi tackade nej men gav dem varsin glass då vi är så generösa som vi är. När vi kom hem igen fixade vi ordning varsin solstol och tog det lugnt ett tag med musik och vindruvor i solen. Sedan tog vi bilen till mataffärn och köpte lövbiff, bea och sallads tillbehör. Det smakade underbart och efter skjutsade jag Maja till bussen. Jag fixade mig och åkte iväg för att träffa efterlängtade fia och guuu vad jag saknat den tjejen! Vi förade och chillade med även hennes syster och vän, därefter mötte vi upp några vänner till dem som var från italien. Kunde inte låta bli att garva åt dialekten då den låter som den gör. Vi hamnade tillslut på metro där det tydligen var en skiva och jag kände även några gamla skolkamrater från högstadiet så det var kul! Efter dans och drinkar så beslöt jag mig för att kila hem, tunnelbanan var stängd så då fick det bli taxi.


Carlsberg


back home again

Har varit lite dålig på att uppdatera men så blir det när man har kul! I lördags var min sista skiddag i Nendaz så då passade jag på att åka även fast jag var lite krasslig i huvudet samt halsen. I backen var det inte en enda människa så det kändes lite ensamt om man jämför med dagen innan, beror på att man lämnar sin hyrda lägenhet på lördagar. Jag såg även årets första fjäril, en stor gul sak kom flygandes mot mig. Älskling och jag latjade runt, hade mysig picknick på toppen, hade det awesome helt enkelt! På kvällen bokade vi även en New York tripp i fem dagar i slutet av augusti. Vi kommer bo på ett riktigt schysst hotell med king size bed och en otroligt nice utsikt högt upp i byggnaden. Det ligger precis vid Central Park och tar bara 20 minuter till flygplatsen via ett nytt supertåg. På söndagen åkte vi lite bil, bl.a på en stor åker, han lyckades hamna i ett mindre dike medans jag asgarva åt hans körteknik. Jag fick även köra och det var nog den hemskaste växelbilen jag någonsin kört. Vi åkte runt och tog lite mysiga bilder från hans by och sedan tillbaks igen. På måndagen gick vi upp runt halv 5 och fysatans vad trötta vi var, och jag mådde riktigt kasst då jag hade feber och annat skit. Kom tillbaka till svealand runt 10 och pappsen hämtade upp mig vid centralen.











 








kissen ville följa med i min resväska.


9/4

Idag àkte vi tidigt upp till Verbier och vi var knappast ensamma, halva europa var i liftköerna/backen men framàt lunch vart det lugnare. Solen har stekt pà riktigt ordentligt och fysatans vad varmt det var! Har precis bokat en resa till Kreta i 14 dar för ett väldigt bra pris! Ynka 6500 kr för ett 4-stjärnigt hotell, àker med älsklingen i slutet av Juni.


http://www.thomascook.com/images/catalog/accommodation/TC-web-proof-9/Main/All_Languages/TC_Holiday_Live/Europe/Greece/Crete/Hersonissos/Mare_Blue_Village/H60H32_2008-08_HS11_L.jpg



music


bluu

Nu sitter jag själv i lägenheten dà brodern och kompisen är ute.. vart är älsklingen fràgar jag mig själv i min ensamhet? Jag är nog en väldigt nojjig flickvän som inte kan làta bli att höra av mig och undra när han kommer och vart han är, även fast han kommer när han kommer. Kan inte làta bli helt enkelt. Behöver min dos pussar och kramar nu. Sedan är jag nog en ganska bra sällskapssjuk person som inte kan bli lämnad allt för länge. Ungefär som en hund skulle jag tro.


.

Right click and select 'Save image as...' to save this image

 


,

Right click and select 'Save image as...' to save this image


strbk

Right click and select 'Save image as...' to save this image


Det här med alperna

Sitter tillbaka i soffan och tittar ut pà den otroligt vackra utsikten över bergstopparna làngt där borta men pà ett sätt känns de sà nära, allt känns stort här och jag känner mig sà liten när jag befinner mig bland dessa stora berg, jag menar det är inte precis som i Sverige där allt är litet. Jag har inte kommit undan med vàran lilla skidbacke i centrala sthlm (hammarbybacken), den har jag blivit mobbad för ett flertal gànger, men visst har den varit till nytta när det kliar i benen efter skidàkning, är ju en charmant backe mà jag säga. Inte nog med att alperna är större utan de är ocksà billigare med skidpass, dryga 230 kr för en heldag och dà fàr jag àka nästan överallt och àkningen är sà mycket bättre än i àre där det kostar för en heldag 355 kr, vad i helvete lixom, det är ju inte värt längre att àka dit. Tummen upp för Alperna!


BnJ

ben&jerry's ttv par lifelovepaper

Tydligen har de inte införskaffat denna helt underbara glass här, hur ska jag överleva sommarn hade de tänkt. Antingen blir det transportering omkring ett ton eller sà fàr jag äta tills jag aldrig vill smaka igen vilket är rätt ogenomförbart. Jag fàr helt enkelt klara mig med Starbucks, inte sà skröpligt trotsallt.


7/4

Älskling har precis àkt till Lausanne för att gà pà sin engelska lektion, kommer tillbaka ikväll. Under tiden ska jag gà ner till byn med broder hans för att se om jag kan fynda nàgot skojj. Idag blev det ingen skidàkning utan lite stek pà balkongen och bara en massa slö. Däremot imorn blir det full rulle! Thjoho

6/4

Sitter och chillar i soffan med chokladpàskhare som jag fick av hans föräldrar. Idag satt vi mest bara och solade dà det var för varmt. Jag var även tvungen att lämna min jacka och bara àka i tröja men även det var varmt. Vi àkte inte sà jätte mycket dà snön var väldigt dàlig framàt eftermiddan och tog det lugnt pà afterskin i solstolar istället.  

 

 


waterslide

Igàr var det Waterslide här i Nendaz sà det var fullproppat med folk längst upp pà toppen. De som var med i tävlingen àkte bland annat med bara kalsonger, eller rumpan bar, tvà och tvà, sittandes pà en pulka eller en snowboard skoter och andra roliga sätt. Det var en 20 meter làng sträcka över vatten för att komma till andra sidan upp pà snö igen, men självklart var det nog hälften som ramlade i. Dessutom var det kallt men de hade ställt en jacuzzi precis intill sà det sàg ganska skönt ut. Vi som var publik stod mest bara och garvade men blöta blev vi ocksà.

 

 

 


5/4

Salut! Har precis ätit en petit déjeuner(frukost) och màr prima! Ska strax ut i backen och det är stràlande sol utanför fönstret sà kan knappt vänta. Flygresan gick bra, inga luftgropar sà sov hela vägen. Akte som sagt med Easyjet som är ett làgpris flyg. Fràn sthlm gàr det bara till Milano och till Geneve sà lite tur har man. Jag blev hämtad pà flygplatsen och vi àkte direkt till Nendaz men pà vägen gjorde vi ett stopp pà mcdonalds hihi. Det är dubbelt sà dyrare med donken här än i Sverige men gott vare! Vi àkte ner till byn och tog en drink med hans föräldrar samt nàgra vänner till familjen. Trevligt trevligt! 


pic2


fotograf:Sophie Dennerby


mätt

Kom just hem, är proppmätt efter all underbar mat jag tryckt ner. Det var super kul att träffa farmor och hennes syster då det var ett tag sedan sist. Ska packa ner det sista och sedan är jag redo för La Suisse! Åker hemifrån vid 8 imorgon bitti så tänkte inte bli allt för sen ikväll. Uppdaterar när jag kommer fram!


pic

Åker till Farmor nu för påskmiddag, au revoir!


Fotograf:Sophie Dennerby


rollrollandflee


packelipack

Städar och packar, packar och städar. Jag insåg nyss att för varje gång jag åker ner till killen så har jag mindre kläder/prylar med mig. Antingen har jag bara onödiga grejer med mig eller så är jag äcklig och använder samma kläder, eller? Kan ju va så att jag "vet" att det alltid finns ett par mjukisar eller någon stor tisha att låna hihi, oja, det är sånt jag föredrar, ingrodda mansdofter mmmm att sniffa.


nyttigtochbra


...mmmm grape....


2/4

Snacka om att idag är en riktigt lååång dag, kan iförsig bero på att jag inte gjort ett skit. Har precis sett på South Park avsnitt sexual healing och medicinal fried chicken, så sjukt roliga! Även ätit påskgodis och chips, det är väl det! På söndag åker jag till schweiz, ska bli mycket skönt!


+


April, april!

Ja, även jag har blivit lurad från olika håll idag, dock kul! Efter skolan mötte jag upp Leo och hans vänner, vi letade beer-pong prylar och sedan åt vi glass från Ben&Jerry baren i gamla stan. När jag var hemma hade pappa varit gullig och gömt ett påskägg till mig som jag ivrigt började leta efter. Fann det tillslut men dock är det tyvärr snart slut.. blir nog att jag snor lite från skålen som är till för kärringarna som plingar på dörrn men än har ingen komit, SYND. Väntar på middagen som består av hummer och västerbottenpaj, yeeees, så jävla gott. Ikväll blir det biomys med Märtha wiie. ÅÅ JUSTE, graaaattis syster som fyller 22 år idag fast är förmodligen på en vit strand just nu.. blä


 


31/3

Arbetsintervjun gick strålande och trodde den skulle vara mycket läskigare än var den va haha. Det var ju faktiskt min första någonsin så visst var man nervös. Men visst fick jag det å fyfan va glad jag är! Börjar senast i Maj så det blir perfekt. hejja mig! Träffade Maja på en god sallad lunchmiddag och hur gott får det va!