SVEARIKET.

Igår när vi landade välkomnade piloten till ett kallt Sverige med ynka 14 grader, man tackar! Efter att plockat upp mitt bagage som inte hade röda remmen runt sig plus att ena låset var uppe samt lite klagomål till en som jobbade där och inte kunde göra någonting då det var tullen som snokat igenom, var det att möta upp Mamsi som stod vi fel terminal. När vi äntligen kom hem efter att ha fastnat i trafiken (inte värre än NY) luktade huset sådär annorlunda när man varit borta ett tag. Under kvällen lockade utgång men jag bestämde mig för att stanna hemma och packa upp allt i lugn o ro. Tog några pauser i packandet för att se på små filmer när jag var liten och rund, urkul! Idag tisdag bli det premiär träning för mina nya fräsha skor från Adidas som jag har införskaffat, ska bli skönt och komma upp på löparbandet igen. Ses!


CHÂTEAU DE GRUYÈRES.

Idag bestämde vi oss för att àka till château de gruyères som làg hur fint som helst. Làt bilderna tala!


PERFEKTA SLIPSEN.

Morn'morn'! ännu en stràlande fin dag, undrar hur vädret är där hemma, men jag skulle nog tycka det var mysigt om frosten kommer sà man kan börja använda halsduk o jacka. Idag söndag blir det nog bara ta det lugnt eller besöka nàgot intressant men framför allt hjälpa killen att hantera sin ilska när han försöker göra den perfekta slipsen, det gàr sàdar. Igàr pà kvällskvisten tog vi cyklarna och hade världens finaste utsikt över bergen (är sà avundsjuk!!), därefter àkte vi och köpte kebab som vi àt medans vi kollade pà nàgot knasigt franskt program. Sedan tittade vi pà Grown Ups, fast jag somnade efter 30 min. Imorgon vid lunch tar jag flyget hem till sveariket.

OSTHYVELN.

Sitter vid köksbordet och har precis avslutat en lunch som bestod av toast med skinka. Smà frustrerad som jag är sà finns det ingenting att göra när ostsuget efter en riktig god mild herrgàrdsost kommer. Visst làter det konstigt när jag bor i ostlandet själv. Men inga ostar (enligt mig), har det där lilla extra som där hemma. Vänta det kommer mera... ingen vet vad en osthyvel är... vet ni vilken frustration de bidrar! jamen visst, här ska man tydligen skära osten med en kniv men osten läggs aldrig pà mackan utan brevid som ett litet tilltugg. Sà mina efterlängtade ostmackor fàr vänta tills jag kommer hem. Jag ska köpa en som jag alltid kan ha i resväskan när nöden är inne.

STATUE OF LIBERTY.


Ph: Me

WOODBURY & CENTURY 21.

Här nedan är 30 % av de grejer jag fick hem ifràn NY. Om du ska/vill àka dit sà är Woodbury outlet och Century 21 ett màste! Om du inte lyckas fà med dig t.ex pojkvän pà shoppingen (konstigt nog lyckades jag fà med mig min karl) sà är det ingen fara, du gör shoppingen bäst själv och ni lär ändà tappa bort varandra ett fàtal gànger bland galna europèer som inte tror sina ögon när de fàr se prislapparna. Kom ihàg att ha bra mötesplatser! ;)


Ph: Me


GOLF.

Igàr vid halv 5 kom jag till golfklubben för att slà en tränings hink innan första tee. Det gick som jag trodde, slice och duff/topp för nästan alla bollar. Mina egna klubbor fick stanna hemma i Sverige sà det var lite svàrt att spela med klubborna jag lànade. Fràn och med första utslag vände allt, vi skulle gà 9 hàl och det kan ha varit än av de bästa rundorna pà länge! Fina driver slag och perfekta puttar. Par och birdies gav i resultat att jag fick 24 poàng under dessa 9 hàl, jag är mer än nöjd! Pà sista hàl, ett tre par, runt 130 meter, landade jag cirka 80 cm fràn flaggan och satte den förbaskade birdien :D


Ph: Bastian

 


LA PLAZA.


Ph: Bastian

Schweizisk mark.

Jetlag känner jag av dà trötthet och absolut jag-har-ingen-lust med nàgonting känns vid. Har ändà gjort lite grejer sedan vi kom tillbaka till Schweiz, träffat mormorn "mami" pà franska, över en kinsesk lunch och lite gagg. Har nog pratat som mest franska idag även fast det kanske inte alltid gàr sà bra med meningsbyggnad och dylikt, men vi förstàr varandra tillslut! Därefter har jag lyckats sätta i hàr extension iform av microringar under 2 timmar, resultatet blev jätte bra! Vi àt nyss raclette som är en typisk rätt fràn Schweiz som bara är sà gott! Sitter här med full mage efter all mat jag lyckats pressa ner. Ska försöka slita gossen min fràn Ipaden för att starta igàng filmen Stepfather som verkar lite smà kuslig sàdär. Imorgon blir den e stor sovmorgon för klockan 5 gàr matchen igàng mellan mig och Jesus, (inte den riktiga dvs hehe) Natti natti.

NY CITY.


Ph: Me

BROOKLYN BRIDGE.


Ph: Me, stranger, Bastian

TOP OF THE ROCK.



Ph: Bastian

Taste of New York.

Medans bloggen legat pà hyllan har jag passat pà att besöka NY. Flög dit med en 13 kg väska och kom hem med en 23 kg väska plus tungt handbagage, det säger väl vad jag har gjort? Precis, shopping! Det gàr inte att finna ett bättre place för att slösa pengar MEN pà bra grejer som är normalt tre gànger sà dyrt i Sverige sà jag tänkte hela tiden "bra att passa pà". Jag har bland annat fyndat DKNY väska, ralph lauren kläder, Calvin Klein underkläder, UGGs, Tommy Hillfiger kläder, Converse, Hanky Panky underkläder, Adidas träningskläder o skor... Ja, listan blir làng, plànboken blir dock lite ledsen men garderoben oerhört glad:) Hotellet làg precis vid Times Square och perfekt avstànd till Central Park. Vi har sett frihetsgudinnan, gàtt pà museum/zoo, woodbury outlet, sett den vackra utsikten pà toppen av Rockfeller, promenarat hela Broadway/Wall street fràn södra Manhattan upp till hotellet (hade de nya conversen sà ont hade jag pà kvällen till dagen efter), besökt Chinatown (aldrig sett sà mànga kineser/japaner pà ett à samma ställe), gàtt runt i Brooklyn och tillbaka över Brooklyn bridge. Haft väldigt intensiva dagar men o sà roligt det har varit. Jag förstàr att folk blir kära i staden men det kan dà inte vara kul att sitta i trafiken, tunnelbanan är ett màste om man bara är där nàgra fà dagar som oss. För mig var det en riktigt upplevelse men visst blir man lite stressad av alla människor och taxibilar, det är ju New York trotsallt(;


Upd.

Igàr tog vi planet runt 4 för att flyga över till switzerlandet. Efter bagage hämtning och tre kindpussar till vàrat sällskap som var tre av Bastians bekanta mötte vi sedan hans far som snällt hämtade upp oss. Väl hemma var middagen strax serverad efter att jag pillat klart med deras nyköpta Ipad. Pà kvällen var det bara soffdeg efter all mat och dàrefter slocknade vi bàda. Ja juste ja, här är sommaren över, piloten välkomnade "varmt" med att informera om att tempraturen höll sig pà 14 graders sträcket.. man tackar.. Idag tisdag har vi pillat lite mer pà Ipaden och tittat pà Brothers som var en ganska helt okej film. Ska tjata mer pà Bastian att fixa sin resväska som inte ens är här i rummet vad jag ser, han ska alltid göra allt i sista sekunden och sàklart glömmer han sin nessesär dà och dà (senast igàr). Ikväll blir det tidig läggdags dà vi ska upp runt 5 imorgon, jag ogillar tidiga mornar. Självklart kan jag ju fortsätta sova men det skulle va tràk att missa planet till NY (:

heart


tshirtoshorts

T-shirt från Solo och shorts från Topshop.
armband från Snö och mössa från Urban Outfitters

Golf time

Under eftermiddan har jag och älskling latjat lite golf samt att jag försökt lära ut lite bra tips vilket gick helt okej. Inte alltid lätt när han håller tennis racket på ett sätt och gör detsamma i golf, inte bra. Jag har därför ett litet projekt framför mig... Vi får se hur detta ska sluta!


Onsdag

Igår träffade jag efterlängtade och solbrända Sofia som äntligen lämnat grekerna bakom sig för att återvända till schweden. Vi gjorde väl mest sånt man gör när man inte setts på jätte länge, shoppa, äta godsaker och såklart dela minnen. Jag fyndade ännu en rea tygbit och det var en t-shirt från Solo och en rutig skjorta från Bikbok som ej va på rea. Nu måste jag spara mina coins för stor shoppingen på andra sidan jorden än att små äta här i sthlms affärer. Idag torsdag ser nog planerna ut att pooldega och på kvällen vankas det fin restaurang på Dalarö.

gd night!


mysdag

Kom precis hem från en middag på Vapiano med älskling, Caesars sallad och en Prosciutto e funghi. Köpte även en jätte skön piké tröja från Helly Hansen som kommer bli perfekt till golf tävlingen mellan Sverige vs Schweiz. Jag spelar mot en av Bastians familjevänner och det återstår att se vem som tar hem segern. Jag köpte även lite Aussie produkter för håret då det verkligen är slitet efter allt bad i sommar samt några andra prylar. Var även förbi NK sport för att prata lite jobb. Nu ska vi krypa ner och titta på "UP" som kanske är världens mysigaste film. Natti!


8daysleft


svettblodotårar

Imorse vaknade jag av den längtade träningsvärken från bodypump passet igår på Sats.. Inte så skönt när man inte kan sträcka sig efter det man vill ha utan att fördömda ord brister ut. Sicken tur att killen inte förstår svenska! För mig och Märtha var det första gången vi testade på det och när vi hade tränat 40 min innan passet så var vi så gott som sega redan när vi körde igång bland alla biffiga tjejer. Det kan ha varit min livs jobbigaste dag, eller inom några månaders lopp då. Men värt var det då man faktiskt känner sig lite upprustad. Idag ska killen och jag försöka göra något kulturellt som museum eller några andra kufiska idéer!

mixed

ph: me, photolovin

Bra slut på veckan

Vad har hänt sen sist? jo, har guidat runt hela Sthlm för de tre vise männen (schweizarna) så nu är jag lite less på stan och att gå. Har vart på taco party hos Märtha med bad och bastu. Haft mysiga utekvällar på söder som Mosebacke där det var reggae kväll. Idag blir det lite jobb intervju och vara i killens famn. Igår satt vi båda och geeka med våra Iphones, ett riktigt bra slut på dagen dvs, vi laddade ner några NY guide apps så att vi hinner med allt vi ska göra när vi åker dit om 10 dagar, åh ska bli så kul!

regnig dag

ph: me

hollywood

ph: me

blacknwhite

ph: photolovin

sdsda


En sussande pojkvän

Hjärtat har redan slocknat pga sitt jetlag/bakis så jag har bäddat ner han fint, själv sitter jag framför family guy med jordgubbar o chokladglass, muums! Kan inte låta bli att bara titta på han när han ligger där o snosar så sött, fick lust att bara hoppa och säga "gooood morniiiiing", eller det kanske är lite smått elakt? Imorgon blir det att träffa de andra schweizerostarna som är på besök för en vecka. Jag tar rollen som guide för hela dagen och ska försöka guida allt på franska, eller inte.. trotsallt en bra träning men orken finns inte. På kvällskvisten blir det trevligheter hemma hos märtha med alla samlade. På onsdag blir det att träffa en familj som har en 2 månaders valpis som behöver en som vaktar vilket kanske blir jag, vi får se. (: Juste ja, fick en massa fina presenter från älskling, ska visa sen!

santigold


Need some saltwater




ph: photolovin


Måndag

morn'morn'! Idag blev det rejäl sovmorgon när rummet höll sig mörkt, då vet jag att vädret utanför är skit. I vanliga fall så vaknar man 7 för att solen lyckats komma imellan gardinen men inte idag. Kul sommar detta va, fast jag tycker iförsig att det är skönt med lite ac påväg till stan etc. Nu ska jag fixa lite frukost därefter städa, runt 3 blir det att hämta älskling som kommer idag! (:


2313

ph: photolovin

Ifitness

För dem som är lata eller bara extremt app galna så har jag ett bra tips på ett redskap som hjälper dig med nya tränings rörelser etc. Med denna söker du bara vilken muskel/del du vill träna och vipps så får du med ideer. Jag har för mig att den kosta lite grann på app store men annars finner du den via installous. Bra grej. Sen om man ser lite väl geek ut på gymmet så får det väl va.

Diet by Kerr herself

En ny flik har ploppat upp i menyn, "hälsa".
Breakfast, Fresh fruit salad with yogurt and muesli, 2 x Rye toast with avocado and boiled eggs, water with lemon and ginger, Cup of green tea. Pecans, almonds and walnuts to nibble on for morning tea (sometimes roasted in tamari). Lunch, Fresh tuna salad with spelt crispbreads, Water with lemon, Dandelion Tea, Piece of fruit or nuts for afternoon tea. Dinner, “Either a salmon steak or other fish or Lamb Loin chops or a piece of steak with vegetables or salad.  I don’t eat a lot of potato, but I eat heaps of greens and sweet potato and pumpkin roasted.” Cup of green tea with ginger. (utdrag från http://www.howcelebritiesloseweight.com)

 

 



I will

ph:photolovin

sensommar

ph: 1 jag, 2 photolovin

happy mess

ph: photolovin

I want

ph:photolovin

hav möter land

ph: jag

sound of today