UPP O NER.

Idag när jag äntligen skulle aktivera mitt Telia simkort i min Iphone så stod det ingen service. Nehe tänkte jag och testade några gånger till... Jag ringde därefter till Telia för att checka av så inga problem hade uppstått... Allt såg finfint ut från deras håll över mitt abonnemang, men han frågade om telefonen var upplåst, jo ja det ska den vara svarade jag då killen från 3 sa att de skickar koden "inom kort". Det visade sig att den inte var upplåst.. Jag gick till närmaste 3 butik vid slussen och frågade vad fan som pågick å vart min aktiverings kod var.. å då sa den korkade puckot till tjej som jobbade där att det tar 5-6 veckor att låsa upp telefonen(!!?), hur tjockskallig kan man vara! Jag gick direkt där ifrån och senare till Telia för att få låna en telefon, de bokstavligt garvade när jag berättade att det tog piss lång tid innan de kan låsa upp, Telia låser nämligen upp på direkten. Dagens medalj för rudimentärt och infantilt support går till 3, vilken dygd, verkligen. När jag var på väg hem ringde en kille från ett jobb jag sökt och imorgon blir det intervju, fy fan vad glad är!

MITT I VECKAN.

Idag såg jag vad gud menar med vårtor, en kvinna hade hela ansiktet/halsen och händerna fulla med vårtor, fyfan vad obehagligt det såg ut men stackarn vad jobbigt det måste vara, man skulle nästan kunna tro hon var en padda, så illa... Dagens händelser har inte varit många,  gick runt djurgårn med jycken och gissa om någon vart glad att se mig efter att jag varit bortrest. Vi gick förbi skansens baksida där vargarnas inhängnad var. Pim vart sur och fnyste/morra åt dem och sprang sedan iväg för sitt liv. Senare på eftermdidan ropade en otroligt snygg cardigan på mig från HM, så kunde inte låta bli att inhandla den.


NY VECKA.

Godemorgon, vilken sjukt fin höstdag! Vi börjar ju närma oss till min skapelse månad, fast 19 är ingen ålder, bara en annan orsak att man bör komma in på ställen där det är 25. Annars då? Jo har gjort mig lite hemmastadd igen och ska köra på dun jackan som jag köpte från Nelly i våras. När jag fick den var det ett stort hål men jag tror det inte va mitt fel, var dock lite ivrig med saxen när paketet skulle öppnas... Den ska jag i alla fall köra på idag! Om jag får tid över ska jag klagaIca att de inte har Lipton Ice Tea, för det dör jag för.

JUST SOME PICTURES.


MINERAL MAKEUP.


Idag blev jag nyfiken då både syster precis har köpt plus att jag hört mycket om detta... På Geneve's flygplats kunde jag inte låta bli och bestämde mig för att prova! Det är i.d Bare Minerals, och är 100% naturliga och baseras på rena mineraler från naturen. De är vårdande och fungerar som en förlängning till ens hudvård. Jag har nog alla rengörings produkter som finns, både Clinique, Lush, Biotherm etc. Men inget verkar "funka" då jag får finnar och äcklig hy, det är alltså mitt smink som är problemet. Jag använder ganska billigt smink från L'oreal och Isadora så nu får jag köra på detta och se om det blir förbättring för min hy. Detta kostar runt en tusen lapp men jag fick det för lite bättre pris, 500 :- hihi

BON WEEKEND.

Nu har jag kommit hem efter en jätte gosig lång helg i Schweiz. Vi åkte som sagt upp till Nendaz från fredag till Söndag där vi vandrade omkring. Det var lite små kul å se vad man kunde hitta när inte snön ligger som ett tjockt täcke. Jag trodde till exempel inte att sjön var så stor som den var när man tänker att man åker där under vintern. Jag fick även se den efterlängtade snön som låg på topparna runt omkring. Vi förhandlade även med tanten i liftkorts kassan om ett billigare säsongkorts pris. Jag kanske får det för bara 4228 riksdaler! Det e tamefan billigare än Åre, typ (:


PASSANDE.

Ja hörneni. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Sitter/ligger i sängen med te och en och annan svald alvedon dà känsliga kvinno obehag knackade pà dörrn sà här dags. Jag tog min lunch med älskling men det fick räcka sà dà det nedre livet inte ville vara med längre. Jag sprang in pà apoteket och köpte nàgot som skulle passa och dà kan ni ju förstà hur knaggligt det gick med min franska när det gäller dessa omràden.. Efter om och men kom expediten och jag fram till nàgot som skulle verka vettigt. När jag kom hem var det bara att hoppa ner i ett varmt bad. Nu màste jag ligga avslappnat för att det onda ska försvinna.. roligt.

SNART VINTER.

Har precis vaknat och tagit en god frukost och tittat ut över landskapet som ser ut att förbereda sig för den kommande vintern. Igàr var det 23 grader, idag bara ynka 10. De säger att nu gàr det bara utför, nu är sommarn över. Jag är inte alls ledsen efter jag sàg världens finaste jacka fràn Billabong igàr. Den ska bli min. Idag ska jag luncha med älskling och därefter möta upp underbaringen Valentine igen för vi hade sà otroligt trevligt igàr! Ikväll tar vi bilen till Nendaz där det tydligen snöar lite grann : ) Gissa om nàgon fick pirrig längtan till att àka skidor när gräddiga toppar visades sig ovanför molnen pà flyget ner. Nu ska jag fixa mig iordning, jag ska förska fà bildbevis pà en snöflinga om jag har tur.

VARDAGEN.

I tisdags när jag skulle gà ut med hunden hände nàgot ganska sà pinsamt. Vi hade tagit vàran härliga runda pà djurgàrn och var senare vid strandvägen för att gà hem. Det var en underbar dag med solsken samt att hunden var sà lydig och fin.. Mitt i drömmandet sätter han sig i bajs position mitt pà trottoaren och jag tänker "faaan, jag som inte har nàgon extra pàse", för han hade precis 20 minuter innan gjort alla sina behov. Jag letade och tänkte väl att jag kunde köra en lat hundägare för en sekund och gà snabbt där ifràn. Jag ändrade uppfattning när jag hörde en bakom som sa "Behöver man sà behöver man..", damn it, vad fan ska jag göra nu dà tänkte jag. "HEJ, ehm ursäkta men har ni nàgon pàse?" (sa jag till 4 medelàlders män som hade en vilopaus fràn nàgon renovering pà strandvägen.) De kollade pà varandra och sa att de inte hade nàgon. En av dem utbrast att jag hade handen i en (min väska).. fyfan.. En av dem tog en träskiva fràn en av de containers som stod precis där och bröt den mitt itu för att sedan rulla upp korvarna lite fint sàdär. Därefter slängde han det i den andra containern. Jag tackade som fan och sa att nu vet jag vart jag ska komma  nästa gàng jag fàr problem och dà svarade ena "Ja men bara hunden", uschh.
Nàväl, har precis vaknat och ska snart äta frukost. Vid lunch ska jag komma förbi killens jobb för att äta tillsammans. Efter det ska jag till Lausanne med Valentine för att shoppa det lilla som finns där. Ska bli otroligt kul att träffa den underbaringen igen!

KARTIG.

Imorgon ska jag gå till DO för att en tant på ica sa "hej, var det bra så". Jag känner mig kolossalt förnärmd, detta sker bara inte. Jag kräver gottgörelse, närmare 60000 riksdaler för detta idioti. Mer kan inte delges.


SCHWEIZ.


Jaaaa, snart åker jag ner igen! Närmare bestämt på onsdag. Våra planer är att vandra i bergen, ååh kan knappt vänta!:)


SLEEPYHEAD.



KVÄLLSKVISTEN.


DJURGÅRDS BRON.


Maja tog denna fina bild på mig vid djurgårdsbron. :)


KERR.




LÖRDAG.

 Ska ta mitt pick och pack och bege mig till gymmet. Finns inget bättre än att gå runt med en träningsväska en lördag eftermiddag inför de som sitter på donken med shoppingkassar. Ibland är det bra att förstärka sin ambition inte bara för att jag tränar dåligt utan ganska sällan nu för tiden.. Mitt kort går ut den 11 november och har inte avsett att fortsätta ett år till. Jag tänkte att 2 h promenad varje dag som jag gjort i 2 veckor nu bör räcka samt lite jogging på det. Vi får se hur lång tid jag kan vara utan, förvånar mig inte om jag kör på ett år till på Sats.     


TEXT.

Vill göra en till och förmodligen den sista, vill inte ha kroppen full så funderar på en fin text som skulle kunna sitta vid svanken. Såg en tjej i grekland som hade världens finaste med snygg skrivstil och vill göra något liknande. Här är en bild på mig med ett förslag, svårt svårt..



UNDERBARA FREDAG.

Idag har varit en sådan otroligt härlig dag! Maja sov över hos mig till idag för att gå sällskap med hundarna, vi gick runt djurgårn i det sköna soliga vädret! Runt 3 åt vi lunch, hon thai och jag sushi. Därefter gjorde vi lite ärenden på söder och jag köpte lite lush produkter för ansiktet som tydligen ska vara jätte bra, vi får se! Igår var det Beyond Retro kväll där jag fyndade denna pälskrage som piffar till skinnjackan. Köpte även en mysig tröja som jag kan visa senare. Innan gick jag in på Mathilde för att köpa dessa snygga stövlar, märket Hunter. Det kommer bli perfekt för regniga höstdagar och när vi ska vandra i Verbier nästa vecka! Kvällen var somsagt väldigt skön med härliga människor som vågar klä sig utmanande. Ikväll blir det att träffa hjärtat Märtha (:







EN BILD.


VAD ANNARS.


Nu i NY införskaffade jag en ny clarifying då min var slut, den räcker i ca 4-5 månader, kan va min allra bästa vän mot oren hy.


LETS MEET JOHN BLUND.



SHORTS O LINNE.


FÖRNÖJD.

Nu är jag hemma efter en lång dag. Dagen började med två härliga timmar ute i pissvädret. Jag hade mina härliga stövlar så höll ändå humöret uppe! Timmarna därpå har jag lämnat cv till runt 8 butiker så jag hoppas på napp! Några butiker lät ändå väldigt positiva så man får hålla tummarna helt enkelt, skulle också dyka upp på fredag för att prata med the boss för två butiker. Jag är peppad!


HEMSIDA.

Alltså. Jag fattar NOLL när det gäller hemsidor, har tänkt fixa en som en uppgradering av bloggen, lite mer ordning och struktur. Jag har dock redan en men ingenting funkar med programmet man redigerar hemsidan med, det är ett stort skämt. Du fixar en bättre hemsida i paint än detta värdelösa utbud. Bli aldrig medlem på One.com, Merci!


JY.



Vadå "snart", NU!


JACKOR.



www.modekungen.se


PÅMINNELSE.

Nu på torsdag är det en late night med mingel och shopping hos Sveriges största vintagebutik, Beyond Retro.
Och inte nog med det, 20 % RABATT på hela sortimentet plus att de bjuder på lite bärsa och vin också! ( : I'll be there!

 



FEATHERS.




HLWD.


TÄVLING.

Då var den årliga golf tävlingen avklarad. Från min sida gick det inte så jätte bra, slarviga och eländiga slag. Jag skyller på min otränade sving som inte blivit bättre. Däremot gav banan sitt när de hade spöregnat under gårdagen och sjöar var lite utplacerade här och var på fairway. Bunkrarna ska vi inte prata om... Mitt inspel gick bättre än vad jag trodde och några kanon puttar satte jag i alla fall. Mitt lag lyckades skrapa ihop 74 poäng men vinnar laget vann med hela 89! Jag hade ju allt sett ifram emot att vinna två green fee på Brohof, inte fel! Hade 3 extra slag på index 1-4 men sumpade nästan alla.. Lunchen var ju likväl god, wallenbergare med rårörda lingon. Nej, nu ska jag träna golf... eller inte. Inta viloposition!


NÅGON VART GLAD.

 


HÖST.




ph:photolovin


!



asso jag dööör på dem, så jävla små söta barbie dockor som kan surfa. Nej nej jag är inte alls avundsjuk...


TELIA VS 3.

Finaaally! Idag har jag fixat ett telia abonnemang som både är billigare och har bättre täckning. Fick dessutom ett present kort på 1200 kr vilket var grymt nice så jag köpte ett nytt skal. Har lämnat eller ska inom närmasta veckan operatörn 3, känns underbart! Jag har haft mobilen (iphone 3gs) sen i februari och behöver inte betala de 17 månader som är kvar då jag låst upp den. Jag fattar ingenting av sådant men det låter ju bra än så länge! Dubbelkollade nyss om jag måste betala resten av de 17 månaderna vilket jag inte behöver, dock 350 kr för att låsa upp den, aja, så värt! Har kämpat nu i en månad för att få tag i en speciell person på 3 som aldrig ringt upp osv men idag (efter 647 samtalet till 3s kundservice) hjälpte en kille mig som måste vara Gud.  


BRYN.




UNDERBARA SÖNDAG.



Jag tror nog att det bara är jag av Sveriges befolkning som älskar Söndagar, (nuförtiden)


TUR I OTUR.

Igår kl. 1 lunchtid skulle jag ha mött upp en tjej på söder för att ge henne ett linne men jag vaknade dock 12:55... Skyndade mig att leta nummret jag skrivit ner någonstans och ringde sedan upp med världens sämsta samvete.. "Ja hej det är Alexandr... Neeeej, ja juuuste, det var idag ja!", jag fattade ingenting och hon berättade att hon hade total glömt bort och var påväg till Västerås. "Vilken tur!"  skrek jag. Vi bestämde att ses idag istället.


QUESTIONS.

Vad gör dig lycklig? :) Min goa pojkvän, alla fina vänner, att resa!
Vad gillar du för mat? Kryddigt & grillat.
Skriver du dagbok? Har slutat sedan ung ålder.
Har du några syskon? En syster och bror.
Vart åker du om du känner dig ensam? Till min syster.
Brukar du sitta och läsa gamla inlägg? Ja faktiskt! Min reseblogg från USA och Schweiz.
Vem är du mest lik i din familj? Min mor; utseendet och pratglad. Min far; lugnet och humorn.
Vad är du mest stolt över om dig själv? Jag vågar prata inför 700 människor.
Nämn något du gör när du är ensam? Planerar och drömmer om framtiden.
Bästa film? Har ingen speciell.
Något du gör som är konstigt? Små pratar med mig själv, höhö.
Vad använder du för smink? Stop shine - puder, mascara, svart & vit eyeliner.
Vad är det knasigaste jobb du haft? Delat ut flyers, kanske inte knasigt men tråkigt!
Har du bott utomlands? Nä inte permanent.
Stjärntecken? Våg.
Vill du ha barn, isf hur många? 2 stycken.
Tror du på evig kärlek? Absolut!
Har du lätt för att bli kär? Innan jag blev 16 var jag det, tyvärr.
Har du körkort? YES!
Vad är du bra på? Prata och vara klantig.
Vad har du för storlek i skor? 39.
Vilken färg regerar i din garderob? Vit och svart.
Har du piercingar eller hål i öronen? Hål i öronen.
Har du några tatueringar? En på handleden. "Sisters"
Vad är det roligaste du har gjort i sommar? Besökt New York. 
Hur lång är du? 172.
Vilka andra länder har du varit i... och vilket är favorit landet? Några favvisar är Maldiverna och Seychellerna.
Hur ofta tränar du? Förra året var det 4 ggr i veckan men nu är det mindre än det..
Vilka plagg är måsten för dig i höst ? Skinnjackan, halsduken, leggins vita converse.
Nämn tio saker du hatar? (Ej i ordning) 1. Dryga människor, 2. Spindlar, 3. SL under vintertid, 4. Gå upp tidigt, 5. Mitt 3 abonnemang, 6. Finnar, 7. De som spyr på tunnelbanan , 8. Mes smör och wasabi, 9. köer, 10. När kontot står på under 50:- 
Nämn en/fler personer du kan berätta allt för? Märtha, syster & pojkvän.
vår eller höst? Höst. 
Te eller kaffe? Te.
Vad är det roligaste du gjort? Åka skidor.
Vad önskar du dig? Att jag bodde närmare min pojkvän.
Hur gammal är du? 18, snart 19!
Vill du gifta dig? Självklart!
Vad är kärlek för dig? Något helt underbart men som kan samtidigt vara svårt.
Vad har du för kamera?  Finepix S9500
Har du gått någon fotokurs? Jag läste foto under 3 år på gymnasiet.
Hade du bra betyg när du gick i skolan? Ja hyffsat!
Vart jobbar du? Butik
Hur många skor har du? Runt 25 kanske.
Äter du nyttig mat? Jag försöker i alla fall.
Vad jobbar du med just nu? och vad har du för framtids drömmar? Jag jobbar som butiksbiträde i en surf/skid butik vilket jag älskar! Mina framtids drömmar är att starta något eget.


BB.


ROOM.


By me.

<3.


2421





LAST YEAR.



R.I.P WTC



När jag var i NY nu i augusti så besökte vi detta lilla museum för minne om 11 sep. Verkligen ett måste om man kommer dit, det är oerhört sorgligt men samtidigt fint att de stödjer alla familjer som förlorat någon. I tv skärmen visade de alla namnen och filmen var över 4 h lång.


BLUE.


Mina nya blåa får


AJAJ.

Kom precis hem efter en lång jobb dag. Började vid 9 för att ta hand om hundarna (2 h promenad), därefter började jag jobbet vid 12 och slutade 18. En riktigt skön dag med härliga kunder och nu har jag äntligen lärt mig kassan!Fy fan va jag är bra! Men mina fötter dör.. Påvägen hem köpte jag lantchips och choklad, mmmmm! Juste, det var en kille som tog upp sin filmkamera (han gick med ett gäng vänner) och började filma mig medans jag försökte få hunden att bajsa, å då frågade jag om han skulle göra en film, men då svara han på en rysk bryting och berättade att han var från Estland. Han var turist (såklart), och förundrade sig över hur människo kulturen ser annorlunda här än där, ja det är ju inte så konstigt.. Welcome to Sweden lixom, att alla tjejer gick runt med hundar (jag befann mig på Östermalm/djurgårn) och han filmade nog mig för ett bevis eller vad vet jag. Aja, helt skumt iaf!


WISHLIST.


TORSDAG.

NU äntligen kopplar jag av då jag farit runt som bara den. Först åkte jag till Östermalm för att rasta ena hunden, därefter till Södermalm för att rasta den andra rackarn, senare åkte jag tillbaka till Östermalm för att göra några ärenden till syster och sedan tillbaka till Södermalm. Runt 5 möter jag upp Sofia för lite middag. Adieu!



TASSAVTRYCK.

Har precis ätit upp en hel vitlöksbaguette (så stöört gott) och sökt runt 7 deltids jobb, vi får se vem som nappar först eller om det ens gör. Jag är på gott humör i vilket fall som helst då mina två hundar nuförtiden gör mina dagar till guld! Har sedan måndags tagit hand om en cocker hane och en spansk vatten hund tös, båda två är oerhört goa. Idag glömde jag stänga dörren till ett av sovrummen så då hoppa en smutsig hund upp i en vit säng med vitt överkast, Yes! Det vart fina små spår och jag gav städerskan lite jobb innan jag gick, hehe.


UR ARKIVET.



GOSEGRISEN.



SAND.



KNIT TEE.


http://chicy.se


HEADS WILL ROLL.


PORTRÄTT


HATT&LUGG.


En bild från förra sommarn, saknar luggen.


ALLT SKA BORT.




Nu är det så att jag rensat "lite" bland mina ägor men tyvärr används aldrig något av detta så därför säljer jag dem även om vissa grejer är nästa helt nya, för en liten peng, ang pris/storlek etc lägg gärna en kommentar. Jag har även lagt upp på blocket men det tar ngra timmar så först till kvarn helt enkelt.


EN BILD.



Såhär såg jag ut i min utstyrsel innan jag klev utanför dörrn, jag använde faktiskt halsduk då det bara var 9 grader så den fick hänga med.


LÖRDAG.

Inatt drömde jag om hawaii, surfing, slott, spöken, fiskmåsar och stora fiskar. Idag blir det inget av det, däremot lite golf. Ikväll blir det äntligen lite partaj, 20 års firande mer specifikt vid odenplan, har saknat det sedan jag åkte iväg i juni.  


ÅRET VA -07.


ANIMAL.


www.modekungen.se


ETT SAMTAL.

Idag är en sådan dag då tiden bara få gå och vädret får vara en mix av allting, regn, sol och blåst, kanske lite snö om jag får önska. Jag har precis avslutat ett samtal med en glad människa som fick mig glad och hon ska eventuellt höra av sig även ikväll för mer planering, äntligen! Nu ska jag ta mitt glada leende till köket för att baka lite, fast det brukar alltid sluta med att jag blir uttråkad, vi får väl se. Sa jag att jag saknar min kille, då säger jag det nu! Vi hade faktiskt hela 8 månader i onsdags men han tycker det är en kort tid om man jämför det långa loppet (:



MOUSEPAD.



Min nya mousepad som finns ej i de närmaste butikerna om du inte har vägarna förbi, ja, NY.


GOOD TIME.


UT MED DET GAMLA, IN MED DET NYA.


Jag måste "gå" vidare!


MÖSSE.



DÅ BÖRJAR DET.

Som i inlägget igår när jag läser det igen låter det som de perfekta barnen men dessvärre blev det lite diskussion om det. Igår gick allting jätte bra men när mamman lämnade oss för en halvtimma la sig ena killen i soffan och grät. Därefter blev det värre när jag inte fick komma och trösta eller att vi skulle leka bärgningsbil/tågbana. Han utbrast "gå bort, gå bort" om och om igen vilket fick mig och känna som världens dummaste. Jag bad han komma till lekrummet istället men han började skrika och ropa efter mamma. Jag kom tillbaka men han ville verkligen inte komma och leka etc. Försökte få han att sätta sig upp men då puttade han bort mig och så höll det på i ca 15-20 min tills han ville att jag skulle ringa mamman för att komma tillbaka. Där stod jag som ett fån/chockad och jag kände att jag inte klarade av det och även mitt motstånd så blev ögonen blöta (panik). Runt halv 6 gick jag hem och kände att allt skulle bli så jobbigt då jag fick höra att han kan få dessa utbrott 3 dagar i veckan. Snacka om allt vände och jag känner mig så dålig men samtidigt vet jag att det inte var mitt fel, men ändå. Jag väntar på svar idag för att se om mamman tycker att jag ska fortsätta eller hur de ska göra. Jag känner bara att det är svårare än vad man tror, har aldrig på så länge känt att jag inte vet vad jag skulle ta mig till i denna situation. SJUKT JOBBIGT


LEKTANT.

Igår började jag mitt barnvaktsjobb och gissa om några små saker var glada att se mig. Fick både pussar och kramar (de har varit sjuka så jag var lite blyg ibörjan men därefter struntade jag i det), den ena sa t.o.m att han älskar mig och sträckte ut sina händer allt vad han kunde och berättade att så här mycket tyckte han om mig och kramade om mig en sekund efter. Ja, det känns som det går bra EN så länge, sedan vet man ju inte vad som händer när de får nog med mig vilket jag inte hoppas. Igår lärde jag ut allt om den riktiga bärgningsbilen då ena killen hade en leksak. Att förklara vad ton var gick ganska bra eller som han sa i någon form kilopilobrilo, det funkar ju också. När jag skulle bege mig så var den ett massa springade till mig för att ge mig yttligare kramar, åå vad glad jag var när jag gick därifrån  (: