NY BLOGG

http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/http://keepyourmangosfresh.blogg.se/

NYCPARISLONDON.


FILM+MYS.

Sitter hemma och degar med killen. Han har precis fyndat nya Cut the rope levels på sin Iphone, så nu får man lite tid över till bloggen! Har någon köpt julklappar ännu? Vad kan man ge sin kära far förutom strumpor, choklad, slipsar, ja ni vet? Just tell me. Har inte köpt julklapparna än då jag både inte har lust och inte tid att stå i dumma köer. Planerna för ikväll är film och mys.


MIDDAGSBJUDNING.


Idag kom älsklingen äntligen hit! För er som undrade så är han är från Schweiz. Träffade honom i Los Angeles, men det är en story jag kan berätta om en annan dag:) Det har gått 3 veckor sedan jag träffade honom senast, det var en bra skidhelg i Zermatt! Ikväll åt vi middag hos kära syster med hennes pojkvän. God mat bjöds! Därefter åkte vi hem trötta och mätta. Btw, kommer dock vara lite seg på att svara på kommentarer då jag vill tillbringa tiden med hjärtat då han åker hem igen på Söndag.

BRA ATT HA.


TOPP 40.


BILDLIGT UTTRYCK.


TISDAG.


GILLART.


PICS

Har nu äntligen fått tillbaka kameran efter jag glömt den i switzerlandet, så här är två bilder jag klickade imorse. Nåväl de får duga! Har fått frågan vart jag befinner mig angående alla härliga sol-bilder. Om jag ska erkänna så befinner jag lika mycket som ni i kalla/ruggiga sverige. Har haft brist på bilder då min kamera varit borta, men nu kommer det inte bli lika somriga bilder tyvärr, om den ändå vore här! :)

NY VECKA. NYA MÅL.


SKOR SÄLJES.


LAZY.


SÖNDAG.

Hellu! Hoppas ni mår toppen! Jag är trött, klev precis in i huset efter inspelningen (var sminkmodell), sjukt kul var det att träffa massa nya roliga människor! Ikväll blir det jag som står i köket då föräldrarna ska på middag. Köpte en påse chips på vägen hem, slutar med att detta blir min middag! Det blir att inta soffan och lite bra tv för min del denna söndag. Ikväll får jag min kamera tillbaka, glömde kvar den i Schweiz:)
2BILDER


PLANKSTEK.

Hittade denna bild på mobilen och har lovat mig själv att käka plankstek nästa vecka när älskling kommer hit, hihi. Just nu sitter jag och kikar på Hairspray, små städar mitt rum så det blir någon ordning på det hela. Imorgon blir det att vara smink modell så ska lägga mig hyffsat tidigt hade jag tänkt. nighty night


RANDOM REDONDO.


LOVELY SIS.


SATURDAY.

G'day mates! En bild tagen 1,5 år sedan:)DILEMMA.

Sitter här nyduschad och undrar om jag ska ut eller ej. Om det bara kunde vara lite varmare så man inte fryser ihjäl, hur kul är det att anlända som en grönländare, inte bra. Dessutom tappar jag alltid bort halsdukar/vantar. Det blir nog att vara hemma ikväll. Sätta på lite te och köpa godis/chips, och inta soffslö med några bra filmer.


ÄNTLIGEN FREDAG.

Klev just upp, väl utvilad och glad! Ska fixa i ordning lite frukost och därefter bege mig till jobbet. Tackar så hjärtligt för alla finfina kommentarer samt bra julklapps tips, Merci! Imorse kom älsklingens föräldrar till Stockholm men jag kommer tyvärr inte ha tid att träffa dem, kanske en rask fika eller liknande. Har ju fullt upp! 


TORSDAG KVÄLL.

Sitter med en kopp te i mina favorit pyjamas byxor från Massimo Dutti och kollar lite julklappar på nätet. Vet nog exakt vad jag ska köpa till killen! Om någon har tips om vad man kan köpa till sin pappa så tell me, behöver verkligen förslag! Imorgon blir det att handla de första klapparna så det är avklarat. Helgen ska bli spännade! Roligt att träffa Sofi Fahrman på Söndag! Nu blir det att inta en god natts sömn!


VINTERSJUK.


TEA QUEEN

Klev just in i värmen, ussch va kallt är det är nu, mitt näshår blev ju till frost! Ska nu krypa ner i soffan med te och inta seg position. En lång varm dusch får bli lite senare efter jag landat lite efter en trött dag. Nu har jag fått en massa bra svar av er om Nikon D5000, så är riktigt sugen på att införskaffa en nu! Å om Julafton är en röd dag innebär det att lönen kommer den 23, då var den frågan löst! Ha en bra kväll! Keep your mango's fresh!


DÅ VAR DET ONSDAG.

Godmorgon! Hur seg/trött får man vara egentligen, jag har ju sovmorgon varenda dag men ändå så vill jag bara sova mer. Idag är det onsdag så då blir det att ta en öl/något ätbart efter jobbet, trevligt! Ska förmodligen införskaffa mig en Nikon kamera inom kort så det blir spännande! Någon som har en D5000? Jobbigt läge att lönen kommer på julafton!Eller är det en röd dag tro? Ja har ingen koll.. Måste börja med klapparna lite tidigare än förra året! Nu ska jag inta frukost! à tout à l'heure