oftantlig längtan

Nu har sällskapet mitt landat på trygg mark, jag pustar ut. Förstår nog att jetlag från Hawaii är inget att fnissa åt å inte tala om restid i luften, hu vad bökigt och trångt. På måndag flyger han i alla fall över till svea, till min famn. Imorgon har vi 7 månader, tiden går geschwint! Kan nästan inte vänta en dag till innan jag kan pussa på min prins.

ph: älskling

chill out

ph: photolovin

Festligheter

Ajaj, värk i benen efter gymmet igår, varje steg är en plåga. Nä nu ska jag inte uttrycka missnöje, skönt att komma igång igen o har även fått lite spån på träningsledare som det kallas så fint på Sats. Ska återkomma nästa gång för att planera in något pass där jag får svar på frågor av någon som kan så jag inte gör fel. Igår kväll kom Julia och Maja till söder där vi åt mat och förade innan utgång. Vi mötte även upp Anders vid kön till Nype och kvällen/natten var hur kul som helst, var alldeles för lång tid sedan jag satte min fot på dansgolvet så det säger ju bara hur mycket vi dansa. Väntan på fyllehamburgare var inte lång, där satt vi allihop med hesa röster då det har ett dansgolv med bara gamla goa låtar och man bara måste sjunga med. Därpå åkte jag tillbaka till systers söder med världens himla säng, jag sov som en ängel.

träningsdag!

Idag får det blåsa och regna hur mycket det vill då jag isolerar mig på Sats under dagen för att köra järnet. I vilket grad "järnet" blir det får vi se då jag inte rört träningskläderna på över en månad. Ska bli kvitt med all sommar mat. Nej nu rinner tiden iväg, adieu!


2938




ph:photolovin


with u


ph: photolovin


Skärgårds bilder





ph: sthlms skärgård by me


Innan ovädret

Nu befinner jag mig på hemmaplan då vädergubbarna hade målat upp pissväder för de närmasta dagarna och därför beslutades det om att tuffa hemåt istället. Först var det tänkt att komma hem på fredag för min del och att de andra fortsätter men nu kom alla hem. Men o va skönt det är att vara hemma igen. Vet inte vad jag ska göra först imorgon, tror det blir en sväng in till stan för att bara se om sthlm förändrats lite grann under 1,5 månad. Syster var söt och ringde förut och frågade om jag skulle komma hem till henne då hon faktiskt har städat och donat bara för att jag skulle komma dit men nu när planerna att jag bor hemma blev hon lite besviken så jag måste dit och säga hej till en städad lägenhet och skräpa ner lite hihi. Ikväll blir det jag och tvn samt en påse chips!  


Tankar ombord

Ligger fortfarande och trycker i Västervik på väntan att solen ska orka sig igenom molnen. Ser inte så ljust ut.. Imorgon "säger dem" att vädret ska lätta och om löftena är sanna beger vi oss norrut igen (äntligen). Innan jag anländer till sthlm blir det förhoppningsvis naturöar, Trosa och ett par andra mysiga ställen. Annars då? Idag har jag inte gjort något speciellt, tittat i inrednings butiker och ätit pannkakor. Har gått stans gator fram och tillbaka, fått lite mer inspiration om hur jag ska inreda min framtida lägenhet då stan är full av inredningsbutiker. Man får verkligen mycket tid för sig själv vilket jag brukar tycka är skönt men o vad jag saknar alla goa vänner där hemma. Har annars fått bra nytta gjort vilket jag känner mig stolt över!


I'm on a boat..

Hej hörni! Jag vet.. är oerhört dålig på att skriva av mig lite nytt som hänt de senaste dagarna/veckan. Jag lever i alla fall. Befinner mig just nu på våran underbara båt intill kajen vid Västervik och ska strax krama kudden. Vädret har inte varit på topp de senaste dagarna varken här eller till sjöss. Gick på "stan" i blåst och regn. Vart tog sommaren vägen? Kanske var någon där uppe som hörde allas klag om hettan. Vi ska fortsätta våran härliga skärgårds resa kring sveriges ostkust bland öarna på söndag igen då vi ej beslutat om att styra farkosten när det är över 10 m/s. Njutningen sveper iväg när man måste fokusera på att inte må illa då jag blivit lite känsligare för vågor. Nej nu ropar john blund. Hej!

Nu kan jag sova gott

Visst är det så att man förändras med tiden utan att ibland vara medvetet om det. En stor punkt för mig är angående flygning, då det blivit en hel del turer detta år har även rädslan hunnit ikapp. Har ju hört att det är säkrare med flyg än att åka bil etc, men jag kan bara inte sluta vara darrig och nervös för varje gång jag ska sätta mig på det där fördömda planet som ska långt upp ovanför säker mark. Det började med en dag i våras då jag skulle flyga ner till Schweiz, en storm på 20 m/s fick planet att skaka och vingla, piloten var tvungen att flyga 3 rundor runt landningsbanan för att se om blåsten lättade vilket den aldrig gjorde. Planet vinglade åt sidorna vid bara några hundra meter över mark och vi landade även snett på sidan och alla utbrast "jävlar vad nära..", "tack gode gud" m.m när vi tillslut kom till gaten. Jag gick ut ur planet skakig som fan och tänkte nejnejnej, inte upp igen.. (jag skulle byta plan). Därefter blev många plan inställda pga av stormen som slagit en stor del av Europa. Till saken så har jag blivit allt känsligare efter detta, turbulens är en fjärt i havet i jämförelse med detta. Har därför suttit här hemma orolig över älskling som åker från London till LA, fick däremot ett sms att allt gick bra. Så nu kan jag sova gott...

more than

ph:photolovin

summer


swiss katt

Kvällen innan jag skulle resa hem fann jag katten såhär

sunset


greece



brownie


I onsdags kväll efter jag anlänt från arlanda så kom Märtha på middag och gav mig denna helt underbara present från staterna!

Friday

Är det fyskam att smålängta till höst/vinter? Jag är i alla fall less på värmen då AC burken på övre plan inte når till mitt rum. Att svettas och inte få bra sömn är bara grisigt. Blir för den delen seg och tjurig så kalla vindar skulle vara en gåva. Ska skärpa skallen i nuläget och göra lite nytta/ta tag i kärleksbrev från banken, räkningar, tvätta och dricka iskalla smoothies. Pys! 


33252


Dagens update!

Hej godbitar. Idag plingade dörren vid 10 och där stod syster med världens sötaste krullboll. En hoppande pumivalp kastade sig över mig med pussar i mängder. Timmarna därpå var det bara bus och lek i poolen och på gräsmattan. Då det var så varmt gjorde vi ett litet badkar åt Åska (namnet på sötnosen) som såg väldigt knasig ut med sin blöta päls. Efter mycket kel hela dagen skjutsade jag dem båda till bussen och åkte hem igen för att packa till båtresan som påbörjas snart! Ska bli riktigt härligt att få känna skärgårds vindar igen!

sunshine


sea


empty bed

I couldn't find my prince when I woke up this morning..

need you


Homecomin'

Imorgon àker jag tillbax till sveariket vilket känns helt okej förutom att jag kommer sakna gossen min oerhört mycket. Bàde han och jag ska äventyra med föräldrarna fast mitt är inte lika spännande som hans planer. Jag àker ut med bàten i skärgàrn och han flyger över till LA samt Hawaii... avundsjuk som satan.. Har tvingat han att göra nàgra ärenden àt moi bara för att han ska fà ha kul medans jag guppar pà en bàt i östersjön. Annars dà? Jo jag ska hoppa i poolen nu för jag dör av värmen, hej klimakteriet hej!

stuff

 

 


khéj


FESTIVAL!

Kom hem idag fràn en hel awesome festival i den tyska delen av schweiz. Sjukt bra artister som Jay Z, Hilltop Hoods m.m. Det bästa var nog Eminem.. Ojojoj.. Jag blev tàrögd för att det var sà bra. Ett hav av 140 000 människor som sjöng/skrek/hyllade etc för att det var sà galet bra. Tre dagar av 37 graders värme, härliga människor, "waterparty", schnitzel brot och annat nice. Dà det var sà varmt 24/7 var man tvungen att dränka sig i vatten jämt och ständigt. Har nog inte druckit sà mycket vatten plus varit blöt 3 dagar i rad. Har därför fàtt shorts skavsàr vid làren vilket gör förjävligt ont. Har dessutom botat min badkrukhet dà vattnet var svinkallt och dà menar jag minus 293. Pà lördagen fick vi lite regn i 10 min efter alla klagomàl över hur varmt det var, det var t.o.m en del som svimmade av värmen vilket jag kan förstà när man är ihopklämd bland människor i 2 timmar bara för att fà en schysst plats. Kanske inte är en festival brud i stora delar men fyfan vad kul det var!

-


je t'aime


L O V E


Festival dags

Imorse blev jag väckt av syster via skype dà Bastian och hon hade kommit överens att väcka mig vilket jag blev mycket glad över även fast jag var halv död. Det var kul att höra hennes röst igen och definitivt se den nya hunden som var hur söt som helst! Fick dessutom se nàgra trick de lärt vovven. Nu när jag skriver sà fick jag se att Bastians katt fàngat en mus, den levde fortarande och nu sprang hon iväg och jag tror hon har ätit upp den. (känsliga läsare sluta nu..) Senaste gàngen hon gjorde det sà spyde hon upp den i Bastians säng och han visste inte om det utan när han kom hem i natten sà tyckte han att det lukta konstigt sà han tände lampan och sàg ett mushuvud! Sà jag är livrädd nu och ska springa och stänga min resväska!

Idag vid halv 3 àker vi till Freunfeld (stavning?), en stooor festival vilket kommer bli galet kul! Ska ta en massa bilder dà Eminem ska spela och jag älskar alla hans nya làtar dessutom! Kommer tillbaka hit pà Söndag igen och pà màndagen ska jag spela golf och pà onsdag àker jag hem till svea igen :)

stromae


squares

Jag saknar min fina vän!

closeup


rndmpic

 

 


bbq next to the lake

Igar vid 1 tiden àkte vi iväg till en av Bastian vänner, där var det lunch som bestod av sallad, bulgur, tomater, mosarella, salami, baguette och glass. Vi drog igàng ett volleyball spel och jag blev lite väl taggad sà jag har nu en öm handled.. Pà tomten fanns inte bara en underbar hund utan ocksà 12382 sortes fàglar. Bland annnat fanns det 3 färgglada papegojor och en söt fàgel som kunde prata franska som jag blev mest farcinerad över. Vidare àkte vi och handlade grillmat och tog bilarna till stranden där vi latjade med nàgra uppblàsbara bàtar vi tog med. Efter mätta magar drog vi igang tjejerna mot killarna i form att vi hade varsin bàt som slutade med att alla hamnade i vattnet efter ett inte allt för varmt vattenkrig. Senare gick vi till hamnen där matchen holland vs urugay visades pà storskärm och en massa folk stod och gapskrek av glädje när bollarna rullade in för holland, grym stämning! Efter àkte alla hem àt varsit hàll efter en kanon bra dag!

Dagen vi anlände, paleface


Smycken fràn Kreta


Vy



utanför rummet


before dinner


beachtime


Back in Switzerland!

Har just ätit frukost pà terassen här i Schweiz och ska strax hoppa i bikinin och lägga mig vid poolen. Dà Bastian är pà ärenden sà tar jag i tillfälle att fixa grejer pà datan men värmen ute tar kàl pà mig dà AC inte finns. Här kommer lite bilder fràn Kreta!

 

 


Bye Bye Crete!

SALUT! Har inte varit den bästa pà att uppdatera men som jag sa sà blev det inte mycket nu när jag var pà Kreta. Sà vad har hänt dessa tvà veckor? Jo, vi har bott pà Mareblue Village, ca 25 min med buss fràn flygplatsen. Ett fyrstjärnigt hotell som faktiskt levde upp till sitt betyg. Massa gott fanns det att bàde äta och dricka (gratis local alkohol som öl/vin etc.) Rummet var stort med tvà rum och tvà dubbelsängar sà ena sängen som vi inte sov i fick användas som väsk/pryl plats. Badrummet var helt okej, lite smàtt kanske. Hotellet hade 3 pooler och 2 barer.

Dà hotellet ligger uppe i bergen sà sluttade allt, dvs att gà fràn matsalen till rummet var en workout isig. Flera gànger om dagen gick en buss fràn hotellet ner till stan (tog ca 5 min), där fanns utbudet av shopping i mängder, en massa härliga smyckaffärer/turistprylar m.m. Jag köpte smycken för 700 kr om inte mer.. kunde inte làta bli, lägger upp bilder senare. Efter mànga pàfrestningar att hyra bil/fyrhjuling "quad" sà gjorde vi faktiskt det en dag. För oss blev det en quad, det gàr fort och är stört kul att sladda runt med pà vägarna. Med den àkte vi runt till andra stränder/byar där vi fick ser mer av livet pà Kreta.

Just nu när ekonomin inte är pà topp där sà fick man ett annat perspektiv av de som faktiskt bor där och kämpar för att fà ihop pengar till sin familj. Mànga gànger blev man riktigt ledsen av att fattigdomen har blivit sà enorm pà sà kort tid när invànarna berättade hur de överlevde krisen. En dag àkte vi även till huvudstaden Heraklion, som vi trodde sà svimmande man nàstan pga värmen dà det var helt vindstilla och molnfritt. En fin stad men inte sà bra shopping. Alla andra dagar har vi bara tagit det lugnt, legat vid poolen/stranden och njutit av tvà sköna sol veckor.