Paradiset

Ska strax ner till staden for lite shopping. Har varit har for 2 dagar och det ar helt awesome. Lapat en massa sol vid relax poolen. Vi har hitills bara tagit det lugnt saklart men ocksa atit mycket god mat. Igar tog vid en promenad i solnedgangen langs stranden bort till Star Beach dar det var mycket folk, sag aven pa nagra som hoppade bungy jump vilket sag valdigt skojj ut! Varat rum ar riktigt mysigt med stor balkong, lite spartansk inredning over det hela. Nu ska vi springa ivag till bussen, byebye

Kreta dags!

Väskorna är packade och om en timma lämnar vi huset för att ta ett tàg till Zurich, där tar vi flyget runt 8 till La Crete! 2 underbara veckor kommer det att bli förhoppningsvis. Det värsta skulle vara om man blev magsjuk men man fàr hàlla tummarna. Ska försöka uppdatera ofta men det vet jag redan nu att det inte kommer bli ; )


86896


I'm back!

Flygresan gick som den ska, införskaffade nàgra "armband" som ska ge ett lättare tryck sà man inte känner av illamàendet vilket faktiskt funkade. Blev hämtad pà flygplatsen. Framàt eftermiddan tog vi det bara lugnt, jag somnade för nàgra timmar dà vi skulle ut pà kvällen för att göra Lausanne osäkert. Det var en liten suprise för att jag hade kommit tillbaka, hur gulliga fàr de vara! Drack öl som aldrig förr pà en skön pub. Efter 192 toalettbesök och alldeles för mànga öl gick vi vidare till ett ställe, "Darling", där dansades det pà en scen och hade det tok kul med alla härliga vänner jag hittat, haha!


Vad är det här för pàhitt tänkte jag


Starbuuucks, fick en grande för priset av en tall, dvs 10 kr billigare :)


Var lite snyft när man sàg vilket lyxmärke det var pà bilen... ;)


Det slutade med 3 av dessa för oss.

phtlovi


necklacesandatee


Horn på Mose

fanfanfanfaan, Melissa Horn är på Mosebacke den 18 och 19 Juli när jag är ute i skärgårn, det är ju inte möjligt!


blacknwhite


greenvan


Reimersholme


Ja juste ja


.. Kommer även sakna er vänner!... :)


Torsdag

Nu är nästan allt nerpackat, 17 kg fick det bli. Läste ute i solen att det finns ett vattenland nära hotellet vilket är rena rama drömmen då jag alltid har velat göra det, har dock blivit lite feg med åren men fan va kul. Sedan finns det ett ställe som heter Star Beach, ett party ställe för de som gillar volleyball, sliskiga drinkar och skum i mängder. Visst är det skönt att bara relaxa men är det 30+ så tröttnar man på att bara ligga still i 2 veckor. Hotellet hade även tennis samt volleyball vilket är pefekt, ska slänga ner tränings dojjorna medans minnet är på topp!


Saknaden är stor!


Några av de härliga människorna från klassen, kärlek till er!

(Stor risk att dina högtalare sprängs)


Palmer


Packa för en månad

G'day mates! Har nästan hunnit packa väskan, skor och underkläder är avklarat, nu är det bara sånt som ska vara sommar anpassat. Märkte att jag hade alldeles för mycket av sånt vilket innebär beslutångest. Ska ju somsagt vara iväg i en månad plus båtsemestern direkt efter när jag kommer hem, att packa för både öken väder samt regn är inte det lättaste ska jag säga. Har ju förstått att festival outfits oftast hamnar på soptippen i efterhand vilket jag ska göra med mina converse då jag har 324 hål i dem. Idag blir det även att få lite mer bränna så jag inte blir röd första dagen i Kreta, hört att det är omkring 30 grader. Woho!

photolovin


Sommar och sol

Vad har hänt sen sist? Jo, jag har fikat på ett litet pittoreskt fik i gamla stan, den delen där man nästan aldrig befinner sig bortom stortorget. Där satt jag och Julia, pratade och hade det trivsamt i varandras sällskap. Omkring 5 snåret begav jag mig till centralen och tog första tåg till västerhaninge där jag bytte till ett annat tåg till nynäshamn. Väl framme, cirka en timma senare, mötte söta Sofia upp mig med hennes fina nya jeep som jag är minst sagt avundsjuk över! Till kvällen såg vi våran hyrda film som var lite över det vanliga, skulle vara en skräckis men var väldans märklig/knäpp, kanske inte det bästa filmvalet men vi hade det mys ändå! Somnande inte på 5 min precis utan låg och vred i några timmar då Sofia skrämde upp mig plus att jag inte var särskilt trött. Satte därför på parlamentet på mobilen och fick till ett bra slut på dagen ändå. Dagen efter åkte vi och fixade lite picknick som vi tog med oss på våran lilla jeepsafari ut till torö, där satt vi och njöt ett bra tag. Runt 4 tog jag tåget hem till syster, därefter blev det middag på donken samt lite öl på Snaps med Calle. Antingen var det ölen som tala eller min impulsiva fallenhet att jag bestämde mig för att åka till Puerto Rico eller Costa Rica någongång denna vinter/vår. Ska genast kolla upp vad som passar bäst, är minsann väldigt peppad för surf trip! Idag onsdag ringde inte alarmet eller så råkade jag stänga av det i sömnen. Fixade iordning mig och åkte hem till syster, köpte mat och gick vidare till Reimersholme där vi la oss i gräset med filt och musik. Runt halv 3 kilade vi hemåt till henne och lapade lite eftermiddags sol på balkongen. Drog senare hemåt men gick in till Åhlens för att inhandla det sista som behövs som solkräm, aftersun etc. Ikväll blir det att tvätta, tvätta och lite mer tvättning.

Sofia och pärlan

fawdg


mixed colors


knocked up


going out for a walk


See you in one month

Ska ta en lång promenad och gå förbi Märtha som åker till US and A ikväll, kommer sakna den tjejen oerhört men tur som åker jag på fredag för att påbörja mina äventyr, kommer inte känna av saknaden lika mycket som om jag skulle häckat hemma. Vi åter förenas om en månad och kan knappt vänta tills dess. Imorgon ska jag träna, träffa Julia och därefter åka hem till Sofia för att ha en sleepover, mysigt värre.

Söndag

Godmorgon! Hoppas ni har sovit lika bra som jag, vaknade runt 1 helt utvilad, har känt mig riktigt trött på senaste tid och det kan bero på att jag inte heller fått in den kosten som behövs, ligger långt borta från den hälsoaktiga kost cirkeln om man uttrycker det så. Ska inom kort hoppa på bussen till gymmet och slita järnet. Har drygt en vecka att forma om kroppen lite bättre till kreta! Fyfan vad skönt det ska bli!

Just some pics


Skansen

Idag var vi på skansen i många timmar. Har både sett älg kalvar, klappat orm och rocka, fått babian vänner och mycket mer. En kul dag helt enkel! Då killen åker hem imorgon bitti ville han göra något spännande, så varför inte skansen, hehe. Ikväll blir det bara lite kubbspel och film. Imorgon blir det att lämna av honom vid centralen och sedan träna för första gången på 2 veckor. Ska även på kvällen till en mottagning så blir lite späckat schema.


Tisdag och onsdag

Var som sagt och firade kusinen min igår och det måste vara något speciellt med maten på mottagningar, kan äta hur mycket som helst då allt är så gott. Var där ett bra tag och sent på kvällen tog jag och Bastian en promenad och satte oss vid en strand och bara tog det lugnt då vi båda hade ätit allt för mycket. Idag onsdag har vi sett en reklam film om den nya iphonen, ätit kina mat, sett på sex and the city 1 (hur bra kille har man inte som faktiskt tycker de är bra?!, då vet jag vad jag kan ta med mig för box när jag får tråkigt någon regning dag i schweiz)

Söndag, måndag

Har varit lite seg på att uppdatera men ska försöka bli bättre! I söndags hyrde vi varsin Alvedon cykel igen och åkte runt lite här och var. Därefter åkte vi hem för att ha bbq som kan vara det godaste som finns! Igår måndag mötte vi upp syster, Martina och hennes vän samt fransmannen. Vi satt och chillade i kulturhuset och skådade alla studentflak som passerade och badade i fontänen. Sedan mötte vi upp Märtha och vi gick till John Chris där jag tog en pastasallad med kräftstjärtar. Kan vara den nyttigaste måltiden jag ätit sen killen kom (en vecka sedan). Vidare gick vi till gamla stan och försökte hitta några presenter till Märthas familj i Usa. Vid 6 gick killen och jag till sergel för att se på Sex and the city 2! Han överlevde filmen och tyckte den var hyffsad kul, då han brukar se på gossip girl så går det här väl an också tänkte jag. Idag tisdag blir det studentfirande för kusinen, så ska snart åka till Norra Real och stå beredd.

Fredag kväll och lördag

Igår var jag och killen med syster och hennes vänner på mosebacke där sjukt bra musik spelades för fullt. Det var tydligen reggae kväll med lite hoffmaestro/kya bamba stuk. På tala om Kya Bamba så är de tydligen i sthlm, såg dem live på en pub i Nendaz och mejlade med en av dem igår och ska försöka få en efterlängtade autograf plus kram om de är kvar i sthlm. Kvällen/natten blev riktigt lyckad och vilket mysigt ställe det är med massa trevliga människor. Idag Lördag har jag och killen bara tagit det lugnt vid poolen och sedan cyklat runt i nästan hela stan för att det var tydligen ett lopp så var tvungen att cykla runt djurgårn för att komma till andra sidan vägen (gick ej att åka över löpbanan). På kvällen gjorde jag matbordet mer romantiskt med rosblad och ljus, lagade även förätt och varmrätt. Fick mina "aaw, you're so cute" komplimanger efter mitt slit i köket hihi.




FYYYYFANVADJAGÄRBRAAA



Partyyyy


Tuesday

Har vaknat upp med med älskling och ska förmodligen åka till stan för att låna alvedon bikes och glida runt lite. Vädret är inte bästa vännen men förhoppningsvis blir det bättre senare. Börjar bli pirrpirr inför imorrn hihi