TUESDAY.

Inatt hade ett rådjur spetsat sig själv i grannens dumma vassa staket (fult staket är det också!), stackarn, det var nog mitt fel för att jag skrev "hjort/rådjur ska det va" i ett inlägg. Polisen kom därför och sköt ihjäl det så det inte skulle lida..Fy vad hemskt:( Sitter och äter pepparkaks hjärta med glasyr på, mysmys! Fick inget på första advent så passar på nu. Sista november idag, snart jul! Någon som vet vad julkalendern handlar om? Skulle faktiskt vara med på ett hörn men vet inte hur det blev med den saken. På fredag kanske jag ska träffa Filip och Fredrik för deras nya program Sthlm-Cop, ska vara statist då alltså. På söndag ska jag i alla fall vara med i ett program som ska sändas senare som Sofi Fahrman och hennes syster håller. Blev så glad att Shire ringde och berätta att jag fick vara med! Man måste ju börja någonstans för att bli superstar haha! Imorgon har jag och älskling 11 månader:)


SUMMER DAYS.



Förlåt, men guu va man saknar sommarn, visst vill jag ha vinter, men känslan att bara vara sommar snygg är långt borta, nu är man blek, har fula/tjocka kläder.

ONE DAY IN AUGUST.



Tittar igenom bilderna från NY, shit vad man saknar den staden! Skulle så gärna vilja åka dit under julen, vore en dröm!

JULKÄNSLAN FUNNEN.


1 ADVENT.



MINI SPA.


FRIDAY NIGHT.

En lycklig tjej är vad jag är, inhandlat den perfekta mys/vinter tröjan. Märket är Made in Shade, försökte hitta en bra bild (min kamera är fortfarande kvar i Schweiz) på internet men det är ett mysterium. Den är i alla fall ljus rosa/lila och är lite längre/stickad och bara helt sjukt fin. Den är inköpt från SOLO, en nyöppnad butik i Gallerian, mycket trevlig personal och bra utbud! Köpte även en snygg tisha från Urban Outfitters och har nu även några fler idéer till julklapparna.. :) Ska skynda iväg nu då jag ska ha en mys bio kväll med min allra bästa vän, vi ska se Harry P, Wingardium Leviosa!


RÅDJUR/HJORT SKA DET VA.



G'day mates! Hoppas ni mår wuunderful, det gör jag. Vaknade iförsig av ett gäng trädfällare på min tomt så man är lagom glad. Idag ska jag till urban outfitters och spendera monetas.

(bild tagen och redigerad av mig)

MÄRKLIGT.


PRELLESENTER


JULYRA.



Klev just in i huset efter en liten sväng på stan efter jobbet. Inhandlade 2 underbara tröjor från HM samt en snygg tröja från Zara. I stan var det hej vilt med jul pynt och nyrika människor (löning), tänk så tiden har gått, det var ju höst typ igår?. Ikväll blir det ett bad samt något avkopplade då det stramar i huvudet. Antar att det är pga all julklapps funderingar som får mig att bli galen. Jag är verkligen sämst på att hitta presenter... Juste måste boka jul bord! gaaah

KVÄLLER.




Frophin! We had heaps of fun. I'm a dinkum Swedie, mate! I'm buggered, nightie!



ONSDAG MORGON.



Vaknade just och fick en illamående känsla och vill bara gömma mig under täcket igen. Utanför mitt fönster är det snöstorm och man är lagom laddad att traska iväg till stan. Igår frös jag inte ett dyft, däremot såg man ut som en och annan grönländare så påklädd man var från topp till tå. Nej nu ska jag manövrera min segslitna kropp (smörpaket till hår) in till duschen. Keep your mango's fresh!


(Bilder tagna av mig)

HALFWAY HOME.



Det är tisdag, strax 21:00. Törsten efter skidåkning är ofantlig, vill bara åka ännu mer när jag kikar på bilderna från helgen. Går runt i rummet för att jag inte kan sitta still i mer än 2 min. Värken i ryggen efter flyget samt träsmak i baken gör inte suget för att sitta här och skriva lättare. Det blir att styra lite soffslö med te för nu känns ögonen tyngre än någonsin, sömn behövs promt. God natt på er!

(Bilder tagna av mig)

BACK HOME.

God morgon! Är nu tillbaka i svedala, tog flyget vid 6 från Geneve, gick alltså upp strax efter 4. Ska jobba senare och vidare på möte ikväll. Är så galet trött och vill bara hem och sova! Glömsk som jag är fick jag inte med min kamera hem så den ligger kvar i Schweiz men älskling ska skicka över alla bilder och lite sköna klipp ikväll! I fredags åkte vi upp till Nendaz för att hämta skidor/utstyrsel samt besöka La Cantina för tapas! Det är ett stort runt fat med massa små plock, kan vara det godaste jag ätit. Vi sov alltså över där till lördagen. Tidigt på lördagen (även fast vi glömde sätta alarm) åkte vi till Zermatt och gjorde oss hemma i det vackra hotellet med utsikt över Matterhorn. Vi myste och gick runt i den söta byn och avslutade kvällen på en lyxig italiensk restaurang. Hela söndagen latjade vi runt i backarna i det underbara vädret och bara njöt av livets goda moments!







(Bilder tagna av Bastian)


SEE U.

Hallu, hoppas alla mår bra, jag mår svin bra! Kommer flyga upp ur sängen imorgon bitti med ett strålande humör. Har en kanon weekend att se fram emot bland gräddiga toppar. Nu blir det att packa, tar max 5 min! Har bara min lilla handbag då jag redan har alla prylar på plats. Klart man är lite beklämd över att inte befinna sig på hemmaplan då årets skönaste helg styrs. Man kan ju inte få allt, eller hur var det. Vädergudarna är inte på våran sida för tillfället men hoppas att det slår om...

(Bilder tagna av mig)


(Låt från youtube)

JO MINSANN.



(Bilder tagna av mig)

LUNCHMACKAN.


SÅ SANT SÅ.


(Bild tagen från flickr. Redigerad av mig)

SLEEPYHEAD

Dags att krama kudden och inta dejt med John blund. Är verkligen jätte trött efter en tuff dag på jobbet! Dock roligt att ha mycket att göra men mina ögon är bokstavligt fyrkantiga samt att jag har träsmak i häcken. Imorgon glider killen in på Arlanda vid halv 10 snåret så det blir att sätta klockan. Måste för den delen städa igenom rummet som ser ut som ett bomb nedslag och har dessutom damm odlingar under sängen. Hörs imorgon!


KÖPKÖPKÖP.






BJUDER PÅ EN BILD.


(Bild tagen av mig)

LÖRDAG.

Godemorgon på er alla! Hoppas allt är gräjjt mer er. Med mig är det kanoners, ska till stan och kalasa runt i det fina Sthlm vädret! Har bokat en tid kl.1 för att göra en grej, det blir nog läckert. Väntar ivrigt på mitt LV skal till iphonen som kommer på måndag om posten sköter sitt. Nu vankas det dusch/frukost. Lovar att styra upp lite mer photo session, har ju inga nya bilder längre, så snart kommer en bildbomb. Ha en lysande dag!



Jag gillar mitt försök på crossbanan på sista bilden.

FREEEDAG

God kväll läckerbitar! Sitter och inväntar middag och mina vackra vän som kommer förbi på lite chips med salsa dip kväll! Älsklingen är nu på planet till Barcelona med sina vänner för att träffa en vän som är bosatt där. Det blir alltså en fartfylld killhelg för honom. Lite jobbigt är det att sitta hemma när man vet att han ska på galej. Imorgon blir det nog lite utgång för att inte sitta hemma och deppa, haha! Några av er undrade hur det egentligen är med distansförhållande och hur vi klarar av att vara utan varandra när vi bor i 2 olika länder, jo, det går om man bara vill! Tänkte berätta lite mer imorgon hur det känns/fungerar etc :)



(Bilder tagna av Maja)

TORSDAG KVÄLL.

Ajaj, säger mina fötter. Har idag haft mina underbara högklackade men mina fötter resulterar blåsor och ömhet. Ska nog ta ett fot bad lite senare. Köpte ett par nya jeans idag men jag tror strl 25 blir för stora då de töjer sig. Hoppas ni alla haft en bra dag, snart helg! Imorgon blir det afterwork och därefter kanske möta upp min fina vän som varit borta alldeles för länge ifrån mig, kanske ta en mysig fika på Café 60 eller liknande. Tittar nu på en dokumentär på Svt play om en man som bara har 7 sekunders minne, värt att se!

Jag säljer ett par skor på auktion, buda nu! http://www.tradera.com/Skor-fran-Monki-auktion_340308_121744588


(Bild tagen av Maja på mig)

INTERIOR.

Är det bara jag som vaknade till strålande sol och blå himmel! Igår fick jag min massage som jag berättade om, den var helt gudomlig! Vart ju lite svårt att åka hem så seg jag vart. Tog ett tränings pass innan så det kändes skönt i musklerna. Blir att gymma idag, imorgon och lördag + söndag. Mitt träningskort går nämligen ut den 11 nov så måste köra på nu varje dag. Hittade lite fina bilder på hur det ser ut i ett chalet i Schweiz till exempel. 





De tre översta bilderna är tagna från google, sista bilden är tagen av mig, (självutlösaren)

REGN & BLÅST.

Gooood morning! Vilket jävla skit väder rent ut sagt i sthlm, vet inte hur det är runtom i Sverige men jag behöver ljusterapi i detta nu.. Funderar faktiskt på lägga mig i solariumet (jag vet att det är jätte dåligt) men jag behöver lite värme men speciellt färg. Idag blir det jobb 1-5, sedan gymmet 1,5 h och därefter blir det helkroppsmassage av syster! Hon går en sådan skola där man lär sig allt inom kropp/hud. Idag får det bli mina hunter stövlar, det får en att bli lite gladare i sådant väder, måste också köpa mig ett fint paraply.






Ta mig tillbaka! Bilder tagna av mig från Maldiverna :)

WISHLIST

Slängde precis av mig ytterplaggen efter att ha kommit hem från jobb och annat. Nu blir det att slöa och kalasa med god choklad, det är jag värd! Grubblar lite över vad man kan tänka sig att köpa för klappar till familj/pojkvän/vänner. Min lista har jag självfallen redan börjat med. Den är kort och dyr. Får nog fundera ut lite mer "julklapps" vänliga gåvor. Hursom, jag är ivrigt förväntansfull över hela jul kitet! Att göra misslyckade pepparkaks hus och allt för hårda knäck är bara ett avsnitt av det hela. Imorgon ska jag i alla fall få en underbar present av älsko syster, guess what! Nu tog chokladen slut.. 



De lila fick sin plats i önskelistan, kära tomten.. (bild från http://www.blackcrows-skis.com/ )

TISDAG MORGON.

Gode morgon! :) vaknade precis och gluttade ut hur kallt det var, cirka 0 gradigt. I Schweiz var det cirka 7 grader denna tidpunkt. Det var ju lite tomt att lägga/vakna upp i tom säng. Ska fixa mig iordning och sedan åka till Pim (en hund jag tar ut innan lunch), dock blir det nog kanske sista gången då han ska börja på dagis. Därefter ska jag till jobbet, tillbaks till rutiner helt enkelt. Jag kommer nog vara den enda som är glad att vintern är här, har ju haft rena sommarn i Schweiz.


En bild älskling tog på mig :)

BACK HOME IN SVEADALA.

Hej goingar! Tog precis ett kliv in i huset, det är dessa stunder man vet hur det luktar hemma när man vart bortrest. Mina öron värker av kylan även fast jag vart as varm efter att ha gått en speedad promenix i 15 min med två tunga väskor. Det första jag gjorde var att dricka ett kallt glas lingon saft, har varit törstig sedan jag satte mig på flyget. Nu blir det att packa upp/tvätta och bara inta lat position (och skicka kärleks ord/prata med pojken min, vi har 10 månader idag, hihi). Imorgon ska jag skåda om jag kan hitta lite lussebullar, pepparkakor samt mandariner inne på hemköp, behovet är ofantlig i detta nu. Nu inväntar jag middag och därpå lite tv titt + te




(Bilder tagna av mig)