090227

Åkte in vid 2 tiden till stan och träffade Julia darling, vi gick mest och bara strosade runt i affärerna och hade det mys. Ikväll får jag se vad jag orkar med, känner mig rätt seg och funderar på att lägga mig i soffan och glo lite filmer istället för att stöka ute. Imorgon ska jag Julia och Andy befinna oss på Aquaria och spana in hajmatning samt andra söta små djur, hahaha!!


Youth Of The Nation


Set the fire to the third bar

I onsdags övningskörde jag och då var det backning som stod på schemat, det var min grej, hur rakt å nice som helst. Efter så träffade jag Sofia inne istan, vi hade mega trevligt med shopping och prat. I Torsdags så åkte jag och mami in till stan och handlade mat till syster som ligger sjukis hemma, väl hos henne köpte vi lunch som vi tog med oss upp till henne från ett café nedanför. Man mådde rätt illa hela dagen efter min foccacia som jag tog. Efter en stund åkte jag och mami in och shoppade sedan vi 5 åkte jag hem för jag mådde inge bra. Idag ska jag bara ligga i sängen och sen träna..

smile, smile, smile

Kom hem för en liten stund sedan, har varit i stan och varit modell för hej-vi-är-lyckliga bilder som ska komma upp på en it-utbildning hemsida + tidning, jag har kramp i mina käkar, varit tvungen och skrattat i 4 timmar;P Men det va galet roligt och man skämde totalt ut sig bland folk på ett café där vi bland annat plåtade! 


 
tefat sess

Efter mycket om och men vad vi skulle hitta på en söndag så kom Julia hem till mig. Vi drog ut och åkte tefat på gatorna och sen i bränneribacken. Vi kände oss ganska gamla bland 4-7 åringarna. Men det var kuul:) efter en stunds lekande va det inge kul längre, man tyckte backen var större förr, konstigt.. 


Julia var nöjd


bedroom dancing

Idag ska jag bara äta mat, kolla på filmer, äta mer mat, och sen lite mer mat igen. Idag åker även resten av alla som har ett liv till skillnad från mig som inte ska göra ett piss på lovet förutom att spendera pengar och äta och gå på halvsköna evenemang.


vacances

Skolan var slapp, eller jag tog lite ledigt, behövde. Åkte till forum och skulle hälsa på syster men det visades sig att hon jobbade i sickla och inte i forum, så jag gick halvt surt till bussen och missade den med en halv sekund. Jag tog någon muppbuss till järla station och väntade 20 min på saltsjöbanan, jag gick av på fel sida när jag väl va framme så jag var tvungen och gå runt hela skiten tills det kom en bro. Dessutom hade jag fel kläder och frös som fasen. Har nog förfrusit mina händer eftersom de blir lilablå :S Man kan säga att jag tog feta omvägen men var tillslut framme efter sisodär 2 år. Efter en cigg och små prat samt att jag valde ut kläder jag ville ha(får 50% rabatt, såå det blir nog en del) så åkte jag hem, missade bussen igen. När jag kom hem slängde jag mig i badet i kokhett vatten men frös ändå. Efter en halvtimmas bad kröp jag ner i soffan med täcken och tittade på the hills och den där ryan scheckler, mumma på han. Imooorgon är det lov, herregud så lovely! 


Fotograf: Kalle Gustafsson


Tooorsdah


Onsdag.

Vid kvart i 11åkte jag till bilskolan och fick en ny lärare, hon va ganska flummig och tyckte vi skulle ha på radion så det var party party i bilen. Det kan ju vara ett annat sätt att slappna av och inte tänka så mycket, det funkade. Började med ett nytt moment idag, lutning. Det va lite scary i början men sen gick det fasen bra. Fast ibland tappade jag känseln i benet, det va däremot läskigt! Efter lektionen åkte jag till stan eftersom jag inte skulle hinna hem imellan och sedan till skolan. Nu sitter jag i skolan och ska snart ha franska och vill bara hem och sova.

Tiz

I'm in a golden age
A great calendar page
I spotted the right time
The future is mine
Fotograf: Kalle Gustafsson

Halo


work out

Har inte tränat på länge och jag bestämde mig för att ta itu med det och ställde in träningscykeln in till vardagsrummet så kunde jag se på tv samtidigt. 40 min gick hur fort som helst! Men jag antar att det dröjer länge tills nästa initiativ. Från det ena till det andra så diggar jag "den som inte tar bort luddet ska dö!" boken. Kanske den mest intressanta boken som gjorts. Här e några trevliga meddelande utdrag.  


måndag


Köttfärspaj är goooooott.

 


Soendag

Åkte förbi sis på eftermiddan innan hemåt och fick en alla hjärtans dag present, de va ett par mysiga svarta jeans leggins. Resten av dagen har jag suttit med ett ton plugg och städat min dator eftersom den är överfull med en massa skit, inte så konstigt att den dör hela tiden, hittade en massa fula bilder så fick mig ett gott skratt. Ska lägga mig i soffan nu med onyttigheter och se Kingdom of heaven som går på 3an.zegt

Kom precis till skolan, hoppa matten för jag inte hade varken ork eller lust att stiga upp ur sängen. Hann inte heller äta frukost och min mage kurrar ganska högt. Tur det att lunchen är om en timme.


cafeterian, foto:Jag

Stök

Imorrn blir det galejande hos Emelie med en massa folk. Klackarna i taket hela natten lång!


najt

Franskan va faen hur värd som helst. inte.. men ganska. Jag älskar oss, vi är som en grupp invalider. Vi kommer gå långt. oja. Ska ta och fortsätta de sista 37 minuterna på spinningen eftersom jag pallrade mig ur efter 3 minuter, jag har ont. jävligt ont. Kändes bra att jag tog fet hamburger meny igår efter passet när jag halv skrek att jag aldrig ska äta onyttigt mer.haha löögn.
 


blöblablö

Kom just till skolan. Ska ha franska. Värt. Vi ska ha glosförhör på massa gangster ord så nu kommer jag passa bra som en immigré där borta som det kallas. Igår fick jag ett virus i min data, Trojan hette det. Få inte det då är du körd, om du inte har en pappa som e teknisk. Idag var mamma väldigt söt, hon hade sparat ett ägg till mig där det stod mitt namn med rosa färg på. Fast när ägget var klart så var det borta. Juuuste. Igår tränade jag Thaiboxning med Jörgen kruth, han va stor och cool och jag har ont i alla vrår i min kropp.  


inspiration?

Ligger i soffan och kollar in nya numret av ELLE som kom idag och så vare dags för vår trendbibeln som också följde med. Hade glömt bort att jag fick premunation av 12 nummer i present så undrade om postgubben hade slängt i fel brevlåda, men icke!:)  Ganska kul att se alla galna trender de hittar på. Som om man är "tvungen" att följa dessa. Skulle då inte sätta på mig mer en hälften av det som är "inne" i vår.