cyaanstop


Mon.25.Jan

Tråkig och seg måndag, lyckades i alla fall klara igenom den trots allt. Blev utmattad bara efter religionen, vår enda lektion på måndagar iförsig. Läraren startade passet med ett avslappningsmoment i ca 15 min. 70 procent av eleverna var lagom pigga efter. Vi ritade en cirkel, min cirkel var ful. De så kallade "krafterna" vi känner inom oss skulle vi få ner på pappret, mitt i cirkeln med hjälp av kladdkritor, fyndigt. Sedan snackade hon om sekter, hur vi bäst skulle känna igen dem/hur vi skulle undvika. Därefter drog jag mig vidare till bilskolan där läraren kom med ett stort leende och gav mig beröm över teoritesterna som jag kämpat igenom med nästan blod, svett och tårar. Vi tränade på olika vägar runtomkring uppkörnings området så jag hittar/känner igen mig när den stora dagen kommer.


Sun.24.Jan

I fredags följde Maja med mig som smakråd till systers lya för att sno lite kläder/saker åt mig. Jag fick med mig en kasse med lite snygga plagg samt några dvd. Därefter tog vi pendeln till centralen och vidare till hötorget. Gick in på kungshallen och velade mellan sushi och texas hamburger. Valet var ganska enkelt för mig så vi bestämde oss för att köra på burgare. Kan va stans bästa hamburgehak. Mätta och glada gick vi vidare på stan och kollade underkläder/smink. Drog hemåt vid 8 och gjorde inte så mycket mer av min fredags kväll, såg bridget jones dagbok. I lördags kollade jag mer filmer samt övningskörde med pop. Pluggade teori och inte så mycket mer. En lugn helg helt enkelt! Idag söndag kommer lite släkt men framförallt min kusins sötunge på 3 bast. Ja, hon har kommit in i slyngelåldern så idag får jag se hennes bitchiga sida förmodligen.


Thur.21.Jan

Vaknade precis efter att ha däckat i soffan, en 20 minuters tupplur gör inte alls en piggare. Uppdateringen blir inte så raffig denna vecka då det inte hänt så mycket i mitt tråkiga vardagsliv. Jag har kommit igång med tränandet igen! Igår blev det 2h svett och det känns i magen/benen idag. Mina planer för helgen är oklara men en del teoriplugg blir det och en annan öl med vänner kanske.  


Sun.17.Jan

 Igår var jag och några ute och stöka lite, riktigt kul faktiskt. Vi dansade till kvart i 3 sedan tog vi taxi hem. Just nu sitter jag hemma och bara tråkar, tänker på syster som är i det varma och har förmodligen det hur bra som helst. Man börjar längta till sommaren och det kanske är dags att börja smida planer. En sak är säker att jag ska göra och det är mountainbiking i schweiz, kan ju bli en höjdare i sig. Nu ska jag göra smooothie och inta soffan.  


Satu.16.Jan

Kom hem för en stund sedan. Mami, pop och jag skjustade syster till Arlanda där hennes resevänninor möttes upp. Ett glatt gäng på fyra stycken som kommer ge ut sig på galna vilda äventyr. Om jag är avundsjuk? Jo tack det kan man säga. Nästa gång jag ser henne blir inte förän på min student eller kanske t.o.m några dar innan min stora dag om jag har tur. Ni kommer få så stört kul och jag kommer tänka på er ganska ofta, speciellt när ni hoppar fallskärm och buggyjumpar, att ni vågar tokungar! Lycka tillll!

 


Thur.14.Jan

Provkörningen gick riktigt bra. Måste bara göra några få justeringar. Sedan är det dags för mig att göra uppkörningen for real+teoriprovet. Därefter åkte jag till skolan för en lektion. Efteråt tog jag en sväng till stan med Julia, hon mötte upp sin vän och jag fortsatte att fynda rean. Jag hittade en quiksilver t-shirt, ett linne från HM samt två koftor från Zara, bra fynd. Nu är det bara två dagar kvar tills syster åker, bäst att hon kommer hem välbehållen annars får thailand och australien med mig att göra!


Wed.13.Jan

Sitter och mumsar i mig semla, var länge/evigheter sen jag åt det sist! Idag har jag överlevt både skolan och riskettan. Trodde att jag skulle harkla mig och behöva springa till toan stup i kvarten för att snyta mig men inte alls! Lär lägga mig hyffsat tidigt idag då jag har en viktig körning imorgon bitti. Om exakt två veckor är älskling här och jag kan knappt vänta!wuhuu


Tues.12.Jan

pluggapluggaplugga, det enda jag har gjort sen jag ramla ur sängen imorse. Lär bli någon timme till sen fåre vara nog! Kommer antingen somna så fort jag lägger huvudet på kudden eller så har jag för mycket trafikregler där uppe. Imorgon blir det skola sedan riskettan i 3,5 h, inte speciellt taggad om jag säger så. Förhoppningsvis får jag mer sömn än den förra natten då jag låg konstant i 1,5 h och hostade, trodde nästan att jag skulle kväva mig själv=p Tror jag har dragit på någon halsinflamation eller vad det heter. Inte bra någonstans då denna vecka är väldigt viktig. Om fyra dagar åker syster, 4,5 långa månader kommer hon vara ifrån mig.. snyft


då jag lyckats bli en hyffsat bra öldrickare var jag tvungen att införskaffa mig denna kapsylöppnare på flygplatsen innan jag flög hem.


Mon.11.Jan

Sitter och gör körkortstester och det går väl sisodära, har vart tvungen att göra om a,b,c,f 3423 ggr då datan muppar och jag får mer än 10 fel. För att bli grön/godkänd måste jag ha max 8 fel av 70 frågor.. suck. Hursom gick det väldigt bra på lektionen idag, fick 10 av 10 samt några highfives för min makalösa prestation av all manövrering vi gick igenom, hehe. Efter lektionen mötte jag upp syster för att äta. Jag valde räkpastasallad och hon bulgugkycklingpasta med avokado. Drog förbi apoteket och köpte hostmedicin och halstabletter. Kan vara den värsta hostan jag haft på år men känner mig genast bättre efter lite 'bromhexin' som det heter..  
9jan

Klunkar te och äter salami mackor. Ska styra lite film och krypa ner i sängen då jag inte orkar gå en meter till. Är lite gladare över mitt paket som låg på skrivbordet när jag kom hem som innehöll två hel cleana t-shirts från Blackbook. Jag bara älskar dem. Syster hade även varit snäll och bytt storlek på de ursnygga sneakers som jag fått i julklapp. De sitter nu som en smäck på fossingarna. Imorgon ska jag plugga körkortsteori som bara den då jag måste ha gjort klart alla tester till nästa vecka och så ska jag göra en provuppkörning nästa onsdag och se om jag är redo!


Sorry baby, but I can't help it, you're just adorable :)


mitt allt

Sitter med te och ska snart fixa ihop lite middagsmat. Packar upp och lyssnar på musik och saknar dig mer än någonsin, helt otroligt hur mycket man kan sakna en människa... Sitter med näsdukar och denna gång är det inte för min förskylning. Däremot lyckas du få mitt fula leende varje gång du öppnar din mun. Vet inte hur många gånger idag som jag kämpat för att hålla emot tårarna. Du betyder mest.
Jag älskar dig, je t'aime Bastian<3  back home

Har inte vart så bra på att uppdatera men kan kort berätta lite vad som hänt efter nyårshelgen. Nästan varannan dag har jag stannat inne i lägenheten eller varit på andra äventyr än att stå på skidorna. Har antingen varit bakis eller inte alls vart sugen på klämma lagg då det varit lite sisodär väder i mellan åt. Däremot har det varit solsolsol i 3 hela dagar denna vecka så det var hel mys. Puder snö fanns det gott om! Åkte upp till Mont-Fort. Snacka om att ha världen under fötterna!! En utsikt man inte kan se sig mätt på.

En annan dag åkte vi till ett badställe nära Sion som ligger ungefär 20 min från Nendaz. Där badade vi i rykande varma bassänger och slappade järnet. Då bassängerna låg lite utspridda var vi tvungna att hoppa upp på land och springa bland snön, lyckades bli nermulad av Bastian. Förmodligen var det efter den dagen som jag drog på mig en rejäl förskylning/hosta/feber som jag har idag. Har gått åt många värktabletter och näsdukar för min del. Har även shoppat lite fynd i Sion och kikat runt i olika områden. Är helt förälskad i landet. Allt ligger så nära och bra, hur enkelt som helst att ta sig runt för den delen också. Hälsade även på hans underbara mormor i Lausanne, hur mysig människa får man va! På mina utekvällar har jag träffat en hel mängd olika människor, jag träffade en gång en engelskman och en annan kväll en kanadensare som kunde prata lite svenska, äntligen kunde jag prata svenska och slippa engelska och franska! Dock kunde de bara ett fåtal meningar men hursom sjukt kul och jävlar vad jag garva när de skrek "jehtte bra, jehtte bra" tillräckligt många gånger, haha!

Idag lördag gick vi upp 5, han skjutsade mig till tågstationen där jag satt på tåget i 2h. En massa snyft de sista dagarna men som tur var kommer min älskling om 17dgr, kan knappt vänta tills jag få se hans söta tryne igen! Flygresan gick bra, mellanlandade i köpenhamn där Jon olsson steg på och satte sig framför mig. Sov hela vägen fram, och på Arlanda hämtade mamma och pappa mig. Övervägde att stanna hemma och bara krypa ner i soffan än att åka till Trosa då min kusin fyller 30, har dock lite dåligt samvete att jag inte följde med men jag är trött på att transportera mig! :)