hemsida

Jag vet inte riktigt om jag blir kvar här på bloggen, jag hittas nu på www.morelifelesswork.se


bring me the goodness



longbräda en solig kväll utanför huntington


Körkort!

Äntligen! Har tampats med körskolan/teorin ett bra tag nu och fyfan va skönt att jag har det nu! Visserligen får jag mitt körkort på måndag men innan dess kan jag köra med id+intyg. Jag är så sjukt glad/stolt/nöjd allt vad man kan vara på en och samma gång. Om jag var nervös, hell yea men det gick riktigt bra! När jag kom hem efter jag hade vart och tränat så stod blommor och grattis till körtkortet kort med en söt dikt som mamsen gjort. Om jag blickar tillbaka när det var aug-sept så kändes det helt omöjligt, fanns inte ens på kartan att jag skulle klara det. Så sitter jag här idag och tänker fyfan vad bra jag är.


mount.


utsikt från balkongen, Nendaz




tune


utpumpad

Ligger i sängen mätt/glad/trött och ska fixa lite glass och te samt titta på film. Tränandet gick förträffligt bra. Jag klarade av att rusha hela 60 min på löpbandet, trodde aldrig jag skulle lyckas. Framsteg, framsteg! Gjorde yttligare 60 min styrketräning sedan fick det vara nog. Imorgon blir det lite sovmorgon, åker och utför ett ärende, därefter lektion på bilskolan, kan vara den sista. Det återstår att se.








en kille framför skulle tydligen bara köpa lök, kvällsmiddagen kanske?


städsöndag

God morgon! Har precis inlett min söndag med storstädning. Fick ett litet ryck då jag inte har så mycket bättre för mig. Idag får jag ingen sällskap att träna med det ska väl gå an trots allt. Hittade körkortsboken under alla pappren på skrivbordet och räknar med att inte behöva slå upp den en gång till då jag lyckades med teoriprovet i onsdags. Jag hoppas uppkörningen går lika bra. 


fatigued

Har hunnit slänga i mig lite mat i kistan och ska strax möta upp Märtha för att hyra film och bara ta det lugnt ikväll. Vi var som sagt på gymmet i 1,5 h så vi är ganska slitna efter dessa träningsdagar, blir dock mer imorn! Känner verkligen att jag kan sova mycket bättre och är inte sådär jätte risig på mornarna längre. Att vara hemma och bara pyssla om sig är underskattat, borde vara hemma oftare än vad jag är. Har blivit en del stökande ute på sista tiden.


Sliten kväll efter heldag i backen. bild från jullovet


corona and lime


Saturday

Vaknade runt 9 av att min Iphone lät/vibrerade, sötnosen förmodade att jag var vaken då jag tydligtvis var automatiskt online på facebook. Fick bilder över utsiken i Nendaz och dreglade över de molnfria bilderna. Blev måttligt suktad.. Jag ska ju iförsig dit den 26e igen så kan knappt vänta! Har inte berättat att jag införskaffat mig en Iphone, eller blev nästan påtvingad av killen att fixa en. Så voila, nu har jag en. Haft den cirka en vecka nu. Jag är mer en nöjd, finns allt bra man kan behöva och t.o.m roliga applikationer så nu sitter jag sällan på tunnelbanan och bara stirrar in i väggen/reklamskyltarna/människorna etc. En väldigt bra vägvisare om man hamnat fel eller bara allmänt lat för att fråga efter vägen. Mitt program för idag är inte många, ska åka förbi gymmet med Märtha lite senare på eftermiddan. C'est tout!


träna

Kom just hem efter att ha trimmat kroppen på sats i 2 timmar med Märtha, smärtan/utmattning känns i hela kroppen. Jag lär ju somna så fort jag lägger huvudet på kudden. Efter passet var vi så hungriga och hade behov av något onyttigt/sockerrikt/fettigt, vad som helst! Efter lite bastu på slutet så tog vi tåget till hötorget och gick raka vägen in till kungshallen och köpte varsin kebabrulle. Det var vi förtjänta av efter all möda och den tog snabbt slut. Vi lyckades gå vidare in på Gottcenter och tjackade varsin påse. På bussen hem var det framtidssnack såsom vad man ska göra efter studenten osv... Ikväll blir det film och mys!


utandigihundratjugosexdagar

Nejnejnej, jag är inte alls avundsjuk, inte den minsta gnutta! Jag skulle aldrig vilja bli brun, bada i vattenfall, mata tigerungar, rida elefante och ha det jävligt gott. Låter ingenting för mig det där.. Du har knappt varit borta i 3 veckor och kommer inte hem förän 26 maj!!! du lär ju vara svart till min student, härlig kontrast till den blekfisa jag med den vita klänningen dessutom! Jag saknar dig mest, speciellt när du skrämmer mig med att hamna på sjukhus med dropp och grejer. Never do that again! Glad att du fann dig lite svensk kotyr såsom ostbågar och annat dylikt. Det glädjer mig stort. Jag tänker på dig dag ut och dag in din lilla solrumpa<3


brightly-coloured


Matt Anderson Photography


Pink Sherbet Photography


Peter Liu Photography


Framsteg!

I tisdags klockan halv 9 satt jag färdigfotad och väntade in 9. Mådde jätte bra på morgonen men när jag väl satt där spänd utanför skrivsalen började det pirra. Jag kände pressen och om jag inte klarade det här så skulle jag behöva komma tillbaka, vilket jag minst av allt ville göra. Jag skulle klara det! Frågorna var roligt nog sjukt lätta men några var kluriga och som jag aldrig hört talas om, jag chansade. Velade över "rätta" knappen en stund. Jag beslöt över att avsluta och det stod GODKÄND på skärmen, jag var överlyckling och hoppade upp och tog emot mitt id samt intyg av läraren och gick ut med ett stort jävla leende. Jag klarade det!


Mon.1.Feb

Har vart lite dålig på att uppdatera men ska försöka bli bättre! I onsdags efter skolan mötte jag upp Bastian på Arlanda för att sedan åka hemåt. På torsdagen bestämde vi oss för att se Avatar i 3d. Jag som inte är sådär förtjust i fantasy filmer tyckte den här var ruggigt bra, fick rysningar. Därefter åkte vi hemåt och bara slappade järnet, vi badade bastu/kollade film. Bastian hoppade runt i snön men lyckades inte få med mig då jag fortfarande känner mig krasslig.

På Fredagen strosade vi runt lite på stan och därefter tog vi bussen förbi skolan en snabbis för att lämna kamera. Vi mötte upp Maja vid skanstull för att åka till Vasa museét, har ingen aning vart vi fick den idéen ifrån, var rätt kul att leka turister i sin egen hemstad. Efteråt fick vi nog och åkte hem för att äta en underbar middag. Vid 8 skyndade vi oss iväg för att möta upp folk för att föra innan ett annat ställe. Redan vid halv 11 var det ca 300 om inte mer utanför stället vi skulle in på. Jag och några hade tur och kom in efter bara 5 min, det var cirka 1 timmes kö. Kvällen var galen och det dansades för fullt. Bastian och jag tog taxi hem och var hemma hyffsad bra tid.

 På lördagen var vi lagom pigga och jag anordnade en picknick med varmchoklad, frukt och kakor. Vi tog en promenad på isen och hade det awesome, kändes som man var långt upp i Sverige pga av all snö. Både eftermiddagen och kvällen var lugn/skön. På Söndagen åkte vi till stan för att uträtta några ärenden samt äta thaimat på vårat favoritställe. Idag följde jag med älsko till t-centralen för att se så han hamnar rätt. Därefter åkte jag till syster och pluggade teori/naturkunskap. Vid 1 var jag och övningskörde på bilskolan, var lat/trött så jag gjorde ganska många småfel. Idag är det hjärtats och mitt 1 månadsdag. Hejja oss:)