090531

Vaknade med strålande sol utanför mitt fönster och efter 11 åkte jag och papi till golfklubben, Österhaninge gk. Det var helt vindstilla och 24 grader i skuggan men kändes som 40 grader i solen där man bara befann sig. Fyra timmar, 2 liter vatten/saft, korv och macka, risiga driverslag, fore hit och dit, en rejäl golfbränna senare så åkte vi hem. Jag la mig ute direkt i skuggan och tog en powernap. En riktigt skön dag, man får egentligen inte klaga på värmen fast på tisdag blir det vanlig svensk sommar, 7-12 grader, tack och lov att jag slipper det i år!



M. Horn



Hon har en röst som en gudinna och jag kan inte få nog av den.  
-Vår sista dans-Som jag hade dig förut-Långa nätter-New York-


090530

Sov över hos Julia igår till idag. Efter vi hade ätit så åkte vi in till gamla stan. Vi gick till Ben & Jerry's bar som fanns där. Fanns huuur många olika smaker som helst! Jag tog Jamaica me crazy, den va helt stört god! Tog även Lemony, vilket var citron sorbet, den var också god! Efter våra glassköp så gick vi till kajen och sattes oss ner bland alla andra och njöt. Jag visade även min kunskaper i att dra en tamp genom en ring och sedan kasta tillbaka till en båt. Jag började sakna båtlivet, och den får man inte va med på i sommar. aya:) Åkte hem vid 3 och la mig ute vid poolen i solen tills den gick ner bland träden.




090529

Vid 1 snåret åkte vi hemifrån för att åka till begravningen. Som begravningar brukar vara så vart man väldigt nedstämd.. Men vändpunkten kom när vi efteråt åkte till stallmästargården och åt riktigt god mat! Till förätt serverades en löjromstoast med alla klassiska tillbehör, till varmrätt vart det en storköttbit med pommes och bea. Mums! Följde med syster hem för att spana in hennes lilla loppis. Jag fyndade massor, bland annat den tröjan jag har på bilderna. En rosalila från Monki. Resten visar jag senare. Sedan skyndade jag mig iväg till Julia där de precis hade ätit klart. Vi styrde kubb och njöt av kvällen/vädret!












norain



walking on a dream


090529




Ska iväg på begravning senare,, sedan grill hos Julia med lite folk

090528






Tog en runda på tomten och fotade lite

summerbreeze


New stuff




Idag samlades skolan vid björknäs ip för att inta en idrottsdag. Vid 1 åkte jag in till stan och köpte ett par jeansleggins samt mötte upp Linda för att köpa den efterlängtade mössan. Har letat länge efter en helt vanlig vit som är lite längre med antingen ett turkos eller neon rosa brodyr på. Så nu är jag världens gladaste. Kanske lite skumt och köpa en mössa när det är 25 grader ute. Väl hemma hoppa jag ner i plurret och tog en tupplur efter. Fick sällskap av mami sedan och vi läste skvaller och mös.

yourmoda

Igår fixade jag in mitt sista bidrag på www.yourmoda.se, tävlingen om att få chansen att just sitt linne producerat för säljning i Vero Modas 86 butiker i Sverige. Kika gärna in och bli medlem på den sidan vilket tar 2 sekunder och lägg en röst/kommentar om du inte har något bättre för dig. (sofieahl är min profil där) :)



    


kanondag






Dagen vart riktigt mysig tillslut. Mycket gaggande och skrattande med tanterna. Kunde inte bli så mycket bättre söndag.

sun is shining



090524





Upp med tuppen, nästan. Åt stor frukost och la mig ute tills solen försvann. Fick sällskap av katten som alltid tittar förbi. Skulle precis ta ett dopp i poolen så började det regna så jag banga. Börjar ju bli halvlagom pinsamt att man inte badat än, men jag skyller på vädret. Idag kommer farmor och hennes syster på middag, myycket trevligt. Jag ska städa och tvätta innan dess hade jag tänkt.

sötsak



Påväg hem så träffade jag en jätte snäll tant med en jätte söt valpis. Den var busig och dregglig. Jag började sakna våra valpisar. Vill ha tillbaka!

090523

Efter två träffade jag Sofia och det var ju ett tag sen så det var extra trevligt:) Vi strosade runt bland folk in och ut i butiker och lunchade på det ultimata fem stjärniga stället Mcdonalds, fast idag får det bara en trea pga av deras extra slaffsiga hamburgare eller så var det bara fel på Mcfeast. Hittade massa fint jag vill ha och snart är det ju den 25e! Vid 6 åkte vi åt varsitt håll. Mina ben känns som kokt spagetti
 


Acne 399:-


urban £38.00 


salsanight



Jag ska ta en låång promenad och sedan tillbringa resten av kvällen i soffan med sällskap av tortilla cheeese och salsa, mmmmh!

nitar



Hur snyggt får det bli

090521



Igår var det avresemöte, taggar till nu. Träffade några som skulle till samma place, kan va nice och snacka lite skit på svenska då och då. Idag har jag letat efter inspiration till maskeraden imorn, lånade några leopard leggins och en svart tröja av syster. Massa smink och stora örhängen samt volymigt hår o voila så ser man ut som en drag queen vilket är festens tema.

miss



Gonna miss u a lot <3

redlips




Finally, hittade "rätt" färg på läppstift från Make Up Store, 159 riksdaler. Kap

fjädrar



kerrkerrkerr



Jag letar som en jävla psykopat efter den perfekta kavajen, självklart ska den snyggaste av dem alla ha en sån, Kerr herself. åh jobbbigt.

cykla mer



Cykla är fasiken ap kul. Jag borde göra det oftare. Ta en liten skön sväng då och då. Dessutom är det ju bra träning..

dåalltskullevararosa



Kollade igenom lite gamla bilder och jävlar vad urballa kläder man hade, då allt skulle vara så omatchande som möjligt. På den fronten får jag 5 av 5 toasters. När man kollar igenom min garderob så finns det bara svart,grått och en skymt av någon färgat, huur tråkigt som helst. Nu får det bli ändring 

sommarplågan

Hur kunde jag missat den här låten, den är ju helt sanslöst bra
SvenneBANAN


 


fynd






På svenskan spelade vi jeopardy då allt inom antiken, medeltiden, renässansen, romantiken etc vi lärt oss ingick. Man hade väl lite halvbra koll på frågorna. Men mitt lag kom tvåa, hejja. Efter bjöds på bullar och kakor i mängder. Sedan åkte jag till systers jobb och sa hej sen en runda i ringen väntans på min buss. Jag köpte en silvrig bikini, man var ju nästan tvungen. Sedan ett korall färgat linne. Glömde visa turkos hippibandet som jag köpte förra veckan för bara ynka 40 kr från Monki. Det gillar vi.

sandmellantårna




vart fan tog solen vägen?

090517



Kom hem för en stund sen, vart och sett änglar och demoner med några. Den va riktigt bra!  

Vendredi



Är uppe med tuppen och sitter och skriver klart mitt psykologi arbete, ska lämnas in om några timmar. Alltid i sista minuten. Skön helg framför!

Candy Watch






749:- styck för dessa godingar

090514

Idag är det exakt en månad kvar tills jag sitter på planet. Nedräkning på riktigt! Idag har vart en rätt slapp dag. Slutade vid ett och besökte Eric en sväng, vi kollade på älskade Kopps, den e för skön. Fick världens bästa present också, en feting Chupa Chups klubba som innehöll tillräckligt många för att hålla godis suget borta. 



après-midi








Efter jag fixat ny frisyr så åkte jag och mami till Cassis vid karlaplan, stans bästa men enklaste och godaste restaurang. Lyckad eftermiddag helt enkelt!

Sometimes you can't make it on your own


090513



Hade tänkt njuta lite på morgonen av solen som bara gömde sig bakom molnjävlena så jag bojkotta det och kolla film istället. Ska iväg till skolan snart och ha franska glosförhör i mängder. Efter möter jag upp mami i stan, ska till frissan och göra lite blonda slingor och fräsha till det. Sedan ska vi äta middag i stan på nåt mysigt ställe. Hej

klättersugen



Funderar och funderar på att fixa klätterkort i sickla men det får bli när jag kommer hem efter sommarn. Kan nog va ett utav det roligaste som finns!


090512

Segaste dagen, tog en halvtimma att gå upp. Hade samhälle och Psykologi, inte inte kul. Såklart regnar det också. Intee kul. Efter skolan gick jag hem till syster och tjocka chips och såg tv. det va mys, sen tittade solen förbi en stund.



regn..


sol:)



 


pic.


090511

Gick upp vid 10 för att jag skulle hinna träna men jag mådde bajs och la mig i soffan istället. Vid 2 var jag i skolan för en 20 minuters lektion och sedan drog vi i väg med franskan till Odenplan där lärarens syster hade en lokal med kök. Hon jobbade inom catering. Det bjöds på paj, sallad, baguette och chokladbollar. Hur gott som helst, fast man var redan proppmätt efter lunchen som åts en timma tidigare.
Nu ska man försöka få ner lite middagsmat hur det nu ska gå till.


glömde ta kort på den fina buffén

090509

När julia och jag hade vaknat där vi var så åkte vi sen hem till henne. Man mötte upp en halv lagom sliten tjej i spegeln och man mådde ganska risigt. Meeen vi skulle åka till grönan så det var bara att slänga i sig några ipren så piggna man till. Vid 3 mötte vi upp Emelie och Anders och begav oss till djurgården. Jag åkte väl det mesta; extreme, pop-expressen, bergodalbanan, tilt, bläckfiskarna, lustiga huset, katapulten, flygande mattan, vilda musen men sist men inte mist INSANE!! Vi stod i en timma för att åka den. O ja,, jag var livrädd. Jag gav garanterat han bredvid tinnitus. Men nu har jag i alla fall åkt den och jag är stolt ;) Vid 11 åkte vi hem till julia och somnande direkt.


090508

Åkte till skolan för en lektion, franska. Sedan drog jag hem och åkte direkt till golfbanan och gick årets första runda. Det gick stöört bra. Fick till och med beröm av två som gick hålet efter för mina långa fina driver slag. woohuu:) Runt halv 6 drog vi hem igen, trött som fasen var man. Skyndade att fixa mig och drog till Jullan. Runt halv 10 åkte vi till danderyd på fest. Först drog vi till fel hus så det var halv kul men sedan så! Runt 2-3 åkte vi hem till några och tog det lugnt sen däckade jag i soffan.

pic


mmh


Imorgon är det freeeeedag. Ja tack. På dagen blire golf, sässongens första runda, jag är taggad! Sedan vankas fest för de goa.

090507

Började vi 12 och skulle ha engelska tal. Sedan åkte jag in till stan och mötte upp mami vid 2 på östermalstorg. Vi köpte en resväska till mig, en stor och rymlig. Den har bara funnits 2 veckor ute på marknaden så då vart jag lite mallig. Den rymmer 140 liter så då kanske jag slipper tvätta som en galning under min vistelse där borta. Kom hem precis och äter min goda kladdkaka jag gjorde igår, lite impuls sådär, med glass. Men nu mår man som man mår om man bestämmer sig för att smälla i sig halva.. :)


090506


ill



Jag vill bli frisk nu!!

09


alvedon är magi

Tvingade iväg mig till bilskolan vid halv 10 även fast huvudet kändes som ett ton och näsan rann, ville bara ligga kvar i sängen. Väl där säger de att min lärare e sjuk..  men en annan hoppade in i stället, kunde nästan mer än va hon kunde. Sämsta någonsin! Lektionen gick bra men hade bara enkel alltså i 40 min så det gick rätt fort när hon prata bort halva. Väntade på min buss i en halvtimme och så fort jag kom hem slängde jag mig i soffan och sov men vakna av att telefonjäveln ringde..



pleaseplease


solciderhud



Runt 10 gick jag upp och la mig ute vid poolen och stekte till 12, åkte in till stan efter lunch och mötte upp Julia. 100 demonstrationståg gick på gatorna så vi fick aldrig någon jävla buss och var tvungna att gå till östermalstorg från hötorget och därifrån ta tuben.
Seeegt som fan. Efter vårat ärende så träffade vi Sofia och Emelie vid slussen där vi hoppa på båten över till Djurgårn, la oss på en filt i parken med musik och cider och hade det jävligt bra i solen!  

tors & fred







matmatmat!!!


Min valborg spenderades hos Julia och vi gjorde inget speciellt, ganska skönt så trött som man var! Vi åt och åt och spelade spel samt socialiserade oss med hennes föräldrar plus deras två vänner som var dyngfulla så visst hade vi underhållning tills läggdags! Idag åkte vi till stan efter 12, sjukt mycket folk. Jag köpte ett par örhängen från HM, ett rosa läppstift och en vattenfast mascara och lite ansiktstvätt. Mina ben känns som spagetti så ska lägga mig ute en stund och inta en tupplur!