En 18 håls runda senare..

Då var årets första 18 håls runda avklarad. Trodde varken imorse eller igår kväll att jag skulle orka men det gjorde jag! Slängde i mig några alvedon och drack resorb som är jävligt användbart när man känner sig lagom kry. Därefter var det bara att bege sig till golfbanan. De två som skulle gå i våran boll dök aldrig upp så då kunde jag vara mer öppen med svordomar och annat dylikt. Vi fick både solsken, blåst och regn, lite av allt. Fick totalt 33 poäng vilket är grymt för att inte har spelat på flera månder. Nu är jag så död att jag inte vet vad jag heter, blir en tidig säng gång för min del så jag orkar med veckans galenskaper.


Kanon helg!

Ska strax iväg och spela 18 hål med pappsen men är lagom sliten från fredags och lördags bravader. Haft en tooooppen kul helg med mina underbara vänner. Jag har bland annat varit på mottagning, skiva, middag på Fridays och Grodan. Måste dock tillbacka till Fridays imorrn för att hämta mina pengar då de "råka" sätta en 1253:- nota på mig.. så killen som var våran servitör hade letat upp mitt mobilnummer hur det nu gick till och berätta om misstaget när jag var lagom död imorse påväg hem. Nu är det inte lååångt kvar, på onsdag är dagen vi väntat på!


Äntligen! Nu har jag hittat den mystiska låten som spelas överallt


Fredag!

Har inga mer lektioner nu och nästa gång jag åker till skolan så är jag finklädd i vit klänning och studentmössan på skallen och förmodligen lagom rund under fötterna och jävligt glad! Ska packa ihop mina tränings prylar och bege mig till gymmet strax och ikväll ska jag på mottagning i djursholm, Enskilda Gymnasium de rackarna tar ju idag! Hoppas bara på att solen kommer fram snart, vill ju se lite somrig ut ikväll.


-


Parkmys

Åkte till skolan för att köpa biljetter till slutskivan och åkte därefter till slussen. Mötte upp Julia och vi sprang till djurgårds båten som vi missade precis, fick därav vänta 15 min tills nästa. Väl framme promenerade vi till en park där en kulle fick bli våran chill plats. Var där och myste på en filt i bikinis ett bra tag, sedan köpte jag min efterlängtade mjukglass och vi gick längs kajen bort till city. Strosade runt i affärer och vidare åkte vi åt varsitt håll, en kanon mysig dag med hjärtat! 


volcomshorts


ph


Bedrock


dessert


1 week left!

Ojoj, om en vecka har jag tagit studenten! För att fira men även följa den tradionella vägen så samlades klassen hemma hos läraren Jonas som vi gjort varje år. Där var det hamburge grillning, mys i solen samt att dekorera våra lakan som ska klä flaket. Tillsammans kladdade vi målarfärg och sprayade dem mycket fina. Ett riktigt mysigt "slut" på klass gemenskapen och kan knappt vänta tills nästa onsdag, då smäller det!  


summerbreeze


sunshine woke me up


promenad runt djurgårn






random




broken strings


En låt jag lyssna nonstop -09


acoustic

För er som smälter/dregglar/går igång på gitarr och piano lika mycket som jag så kommer jag med en glad nyhet. Jag ska göra en bra playlist med gott och blandat bara för er, snällt va! Den kommer hära om sisodär en stund. Håll ut


o'neill


,



my crib

Lite brun har jag hunnit bli

Maja kör sin grej


Sommarkvällar

Haft en toppen helg verkligen! Nu känner man att sommaren börjar dra igång, speciellt när man kommer hem på tidig morgon och solen börjar gå upp. Kan tänka mig att Mosebacke är där jag kommer spendera mina sommarkvällar mest, ett schysst ställe med utsikt över gamlastan/djurgårn. Var där både i fredags och igår med mycket trevligt sällskap! Längtar dock tills man kan börja använda shorts på kvällen, tycker att det är än lite för kallt för det på kvällarna. Igår på dagen kom ju Maja hit och höll mig sällskap ute i det vackra vädret! Vi badade, solade och spelade kubb. Jag vann stort! Mina planer för idag blir det nog bara återhämta sig från de timmarna man inte sovit och kanske ta en tur till gymmet om orken finns. Låten som är nedan har jag nog nästan lyssnat sönder, bara lagom mycket.


repeat


Fredag

Aaaah, jag kan inte få nog av solen, gick upp runt 10 och la mig direkt vi poolen. Gjorde ordning lite frulle och njöt av värmen. Idag är det förmodligen sista naturkunskap lektion (äntligen), men det blir inget om bin och njurar idag utan vi ska tydligen gå på museum, inte vilket som helst utan hallwylska museet. Det återstår att se vad det har att bjuda på. Nu ska jag fixa iordning mig och kila iväg, hej! Juste ja, jag lämnade in sista fördjupningsarbetet igår och fyfan vad bra det kändes!


..


pic


Tittade igenom bilderna från hotell festerna och fann denna lite smått gulliga bild, ungefär såhär lät det kan jag tänka mig; Såja hjärtat, det är okej att bli lite för rund under fötterna.


min humor..

.. kanske inte är den bästa men fyfan vad jag garva när jag såg denna skylt. Utbras med ett stort
-ÅÅH min pojkvän är med på en skylt" (inne på mcdonalds). Det står SWISS (schweiz) och mc flurry (nästan rätt utal på hans efternamn), är ju hans namn typ.. åh så e det lite maränger som liknar berg/snö, chokladsåsen vet jag dock inte vad det kan vara, men annars då, fyndigt eller vad?
-Hahah ehm... Ja...



Vilken dag!


syster

trötta fötter

Maja and the statshus

Ben and jerry's i gamla stan

välförtjänta glassar!

våran rutt


Breakfast time


godmorgon allesammans, jag vaknade nyss av fåglar som tycks ha spasmer därav att jag inte ens kunde vänta till alarmet starta. Velar fram och tillbaka om att kanske dra på shorts men känner mig inte så shorts anpassad då mina ben är ganska i det vita lagret. Såg iförsig en som var vitare en hennes vita shorts igår så nog fan ska jag köra också!


Longboard-dejt



åååh det kliar i min fingrar, fosingar, ja överallt. För imorgon ska jag på longboard äventyr med min kära vän Maja, startpunkt i stan därefter får vi ser vart hjulen tar oss. Wuhuu 


volleyboll


shades


HEJ sommar!

Igår låg jag och syster vid poolen och vi tog vårat första dopp, fast bara till midjan för mig del.. Idag tisdag slutade jag runt 12 och skulle enligt planer jobba mellan 13-17, gick runt med Maja och började känna mig yr, när jag kom in till butiken så berättade tjejen jag skulle jobba med att det råkat gett mig och en annan kille samma tid. Han hade kommit förbi men sedan gått, jag sa som det var att jag inte kände mig riktigt kry så hon ringde tillbaka den andra och bytte mitt pass, tror han blev ganska glad! Så jag åkte hem med mitt onda huvud och tog det lugnt i en solstol. Fick lite mer bikinirand, jippi!



Jag har gåshud medans syster lapar sol



Hittade min Vans keps jag köpte i LA


bambi


jordgubbar


lite bilder från torsdag och fredag


Vårat hotellrum som såg såhär fint ut innan gästerna kom till partyt

plankstek.. vad mer behövs!

Mycket bra efter festandet

utsikt över gamla stan/slussen

Högst uppe på stadshuset

puss puss:)


Promenad i slottsparken







stand up

Vid 8 började stand up grejen och det var somsagt första gången för mig. De frågade publiken om de var några som aldrig vart på stand up tidigare, och då skulle man applådera, det var ju bara jag som gjorde det.. Senare vid ett tillfälle frågade de om några hade en Iphone och då applåderade jag och typ 2 till och jag hördes mest.. Meeen, det var annars än väldigt opinsam kväll för min del, har inte skrattat så mycket på länge och ska definitivt gå igen nästa tisdag. Älsklingen förstod dock inte så mycket men klagade inte då öl fanns i hans hand. Efter några glas vin och öl vart skämten ännu roligare, konstigt.


nemen titta, en nästan likadan, vems kan det vara


Äntligen sommarkänsla

Idag lämnande jag hjärtat i Nacka forum då jag skulle ha engelska c i 2 h. När jag väl kom till klassrummet mötte jag av tre blickar, det var alltså ingen människa där. De personerna som skulle hålla tal var inte ens där så då fick vi gå en 20 minuter senare, oskönt men skönt! Tog med Max och hämtade killen som gick vilse i gallerian... HAH. Mcdonalds blev det som plåster på såren och därefter mötte vi upp syster i stan. Jag köpte 2 linnen och 1 klänning men kommer nog göra den till ett linne istället. Visar kanske senare.. Efter lång dag åkte vi hem för att snart äta middag. Åker in till stan runt 7 för att gå på Stand up, har faktiskt aldrig gjort det så kan bli riktigt kul!


Vapiano

Runt 8 stod jag på centralen och mötte älsklingen som var lite försenad, under tiden jag vänta snackade jag engelska med munnen full av chips med en norsk som jag trodde var från england som därefter fråga informationen på norska.. oops. Tillslut anlände han och vi åkte till Vapiano i gamla stan för att möta Maja som var seg och "råkade" (skåningar..) hoppa på ropsten tåget istället för att åka till skanstull. Tillslut fann vi henne vid ett mysigt bord bland folkmassan. Alla beställde varsin pizza som försvann snabbt, därefter åkte vi hem.


Såg nu att mina tofflor som bör vara rätt antika vid det här laget ( cirka 10 år? ) blev med på bilden.


Bestick? Varför behövs det när man har händer!


mmmm!.

Blev lite inspirerad av tavlorna


Vi gick sist..



Då var sässongen över




Varför lägga skidorna på hyllan när man kan hänga dem i träd så här prydligt och fint. För mig blir det varken hylla eller träd dekoration då jag förhoppningsvis (håller tummarna) åker en sväng till zermatt eller saas-fee i sommar.

Äntligen måndag!

Uppe med tuppen för att skriva klart/skicka in svenska essän som jag satt med igår kväll. Om fröken inte tycker om den så vet jag inte vad jag ska göra, bra vart den i alla fall! Idag är dagen jag väntat på, i månads tid ungefär. Min älskling landar vid 7 ikväll och jag ska möta honom, senare ska vi till Vapiano med Maja. Han stannar här till på lördag och tills dess kommer denna vecka vara ett fullspäckat schema.


NYC

 

Väska och linne från www.Topshop.se 
Ringar från www.cocoo.se


medans andra samlar skor...

.. samlar jag på bikinis. Eller tydligen så gör jag det. Då storstädning är på gång i huset var jag tvungen att samla ihop alla som ligger utspridda i duschrummet och i min garderob etc. Fick fram att jag har 19 överdelar och 11 underdelar. Har även några nykomlingar i samlingen, 3 par victoria secrets bikinis som får vem som helst att se snygg ut.  


fatburger skulle smaka gott nu





night cruising






.

Annonser från BloggPartner

Sämre väder kan det inte bli

Konstant regnat hela dagen. Har iförsig suttit inne för att fixa om designen här på bloggen. Efter många felrättningar och några dampningar senare så lyckades jag i alla fall knåpa ihop något. Tycker att det blev rätt schysst, eller vad tycks? Överväger att stanna hemma ikväll än att dra ut och stöka på stan i detta kalla regnväder, när kommer sommaren?


Cosmonova och fredagsmys

Träffade klassen vid naturhistoriska igår för att se två filmer på Cosmonova. Den första var riktigt tråkig även fast den var i 3D. Den handlade om sardiner i 45 min. Inte bra någonstans, dessutom använde de inte av hela skärmen. Däremot den andra filmen som inte var obligatorisk då jag och 5 andra bara satt kvar, där hände det grejer. Man fick close-up bilder på klumpfiskar som var ovanligt fula och en så kallad "hemmafru" fisk som ger snytingar till en fet bläckfisk. Har aldrig både garvat och varit fascinerad samtidigt till en sådan film. Funderar även på att gå på havs monster filmen någondag haha..
På kvällen tittade jag och syster på Deja vu som fick hjärnan att kolappsa, därav att jag inte orkar göra något denna regniga lördag.


"Titta en klumpfisk.."


smrtme


healthcare



Tittade nyss på förkväll som hade ett hälso inslag med lite spännade drinkar som jag tänkte testa inom snarast!

Håll dig ung, vacker och potent med härligt goda hälsodrinkar!
Recept – 2 personer

Sex Infusion (smoothie)
1 handfull durian (lätt tinad)
1 Banan
1.5-2 msk Maca
2 msk raw chokladpulver
Ca 4 dl mandelmjölk (beroende på konsistens)

 Mixa ovanstående ingredienser i en mixer tills du får en slät smoothie.

 Rejuvenating berry-cocktail (smoothie)
1 paket frysta hallon / jordgubbar
1-1,5 banan (beroende på storlek)
½ dl gojibär
¾ dl havtorn
Ca 4 dl mandelmjölk (beroende på konsistens)

 Mixa ovanstående ingredienser i en mixer tills du får en slät smoothie.

mer om hälsotreden Raw food www.rawfood.se.

 


IKEA

Åkte med syster till IKEA för att inhandla lite prylar till hennes lägenhet. Väl framme så möttes vi av en stor skylt där det stod "klassisk köttbulletallrik för bara 16 kr, innan 40 kr). Vi gick alltså direkt och köpte varsin tallrik då vi inte kunde låta bli. Åker man hit så måste man äta köttbulletallrik, ingen snack om saken. Sedan köpte vi det vi skulle förutom en blomlåda då den var slut och åkte till söder igen. Gick ner på stan och gjorde några ärenden och sedan sa vi hej då och gick åt varsin håll.


Skiva och parkmys

God kväll allesammans, eller ja för mig känns det som natt då jag går runt och sover.. Var somsagt på skiva igår, hur rolig kväll som helst och det var lite tarvligt att kliva upp imorse (klockan 7.56). Det blev mycket dans, drinkar och galenskaper, man får helt enkelt bjuda på sig själv! Efter skolan skulle jag egentligen hem och lägga mig igen men syster fick med mig till tanto där vi la oss på en filt och lyssna på reggae och åt kladdkaka under stekande sol. När den gick i moln gick vi hem till henne där vi åt ägg macka och tittade på top model. Jag somna i 1,5 h, skön nap! Därefter kom pappsen och skulle mecka med en grej och vi åkte sedan hem. Har kollat igenom bilderna från igår och kan inte sluta garva haha!








ny vecka



Ska iväg till skolan om en stund och kommer bara känna mig stressad hela dagen då jag ska åka till en skiva vid 6 tiden och jag slutar 4... Temat är "havet" och jag ska vara som sagt en pirat enligt mig så kommer nog se föjävlig ut haha. Undrar när man kan börja använda shorts, verkar som tempen stannat på 14 och kommer inte längre upp än såhär..  I lördags hade jag 4 månader med älsklingen och han kommer även hit nästa måndag, wie:)


för din säkerhet

Är less på att läsa varannan dag om unga flickor som blir överfallna av äckliga män. Då Maja sa att en 19 årig tjej blev mördad igår natt på söder endå en "hyffsad" sen tid (1.30) och att jag tror att jag stod bredvid en av offrets bekanta på bussen idag då hon skakade och var blek och pratade om händelsen med en vän i telefon. Här är lite olika försvarsprayer och larm jag läst om som verkar fungera.


StoppaRed UV Mark9  
marknadens kraftigaste försvarsspray! Försvarsprayets starka stråle täcker angriparen med en klibbig mycket svårborttagen röd färg samt förblindar i ögonen. Färgen innehåller också ultraviolett färg (UV). UV spårämnet sitter i hud och kläder i flera dagar trots att rödfärgen gått bort och är mycket svårt få bort. Då den är en modell större än vanliga sprayer så passar den här bra under resan eller om du går ut med en stor väska.

Räckvidd ca 4-5 meter.
Höjd 23cm.
Bredd 6,5 cm. (exklusive handtaget)
Innehåll 330ml.
Verksamhetstid 6 sekunder.
Laglig i Sverige.
Hållbar i 5 år.






(bilder och text lånad från www.bestbuysweden.com)


Överfallslarm Panic Guard

Överfallslarm med paniksprint. Ryck sprinten och larmet börjar tjuta högljutt i hela 110dB! Litet nog för byxfickan eller nyckelringen men nog så effektivt. Har även inbyggd belysning för att hitta nyckelhålet etc. Mått 43x38x20mm.




(bild och text lånad från www.teknikmagasinet.se

Självförsvarsspray färg

Självförsvarsspray är ett utmärkt alternativ eller komplement till överfallslarm. Från ca två meters håll kan du förblinda förövaren i flera minuter, färga dennes kläder och hud för att underlätta identifikation. Liten nog att rymmas i jackfickan, i handen under joggingturen, i handskfacket, överallt där ovälkomna personer kan dyka upp. Finns även i en modell som bara förblindar. Bra att använda i känsliga miljöer såsom bilen, hemmet och liknande. Licensfri. Mått 80x35mm. Utrustad med bältesclip.


(bild och text lånad från www.teknikmagasinet.se)


sktbrds


SL genom tiderna

Då vare dags igen.. Satt och vänta 12 min på bussen från mitt hus som aldrig kom, gick till lilla centrumet (10 min promenix) och tog bussen som dessutom var sen till gullmarsplan därifrån. Vid gullmarsplan fungerar inte tunnelbanorna så då vare bara klämma sig in i en buss med tusen andra mot skanstull. Där går jag 10 min till gymmet. När jag skulle hem gick jag dessa 10 min igen tillbaka till skanstull och vart ännu mer ihopklämd på bussen till gullmarsplan. Springer till bussen jag skulle ta där och hann med den precis, även här fick jag stå upp i en kvart... Trött och död som jag är så fick mamma hämta mig från lilla centrumet då mina ben sa ifrån. Fick en god nyhet i alla fall, att det blir pizza till middag haha! (Ja, jag vet syster.. 2 pizzor på en vecka är fan inte bra..)

sunday

Lyssnar på albumet talkin' roots volume 1 på spotify som syster tipsa mig om, skön reggae musik. Ska eventuellt åka till stan snart för att träna, känner att det behövs. Igår kväll tittade jag på baksmällan och den är lika bra varje gång haha! Älskar tiger sången och killen i slutet som sjunger på bröllopet.


inspirationskällor






Just nu lever jag fullständigt på inspiration från olika håll. Oavsett vilken sport det är blir jag alltid lika facinerad av hur människor kan göra något som känns helt omöjligt. Jag tror självklart på att man kan bli vad som helst men jävlar vad talang man behöver. Men samtidigt så har jag förstått att det krävs en så stark vilja. Sitter nu och laddar ner Letting go med Kelly Slater och kan knappt vänta tills den är klar. Sedan har vi Dan Osman, mannen som föddes och dog med det som hans liv gick ut på, att klättra. Efter att ha sett hans filmer så har jag förstått att viljan är nyckeln till det man vill åstadkomma. Efter jag såg "the secret" så har jag börjat tänka positivare och fokuserat på sånt jag vill uppnå, visst låter det konstigt men tro mig, det har funkat hitills. Då jag börjar tänka i dessa banor så har jag använt mig av mycket mental träning, lixom att koncentrera sig på något speciellt. När väl dagen kommer till du ska utföra detta i verklighet så är du mentalt förberedd och då följer kroppen/rörelserna med i tänkandet.


pics


haha jaa vad ska man säga.. oxfilé pizza till frukost.. syster fick syn på mig och as garva hur äckelpäckel jag är. (bild lånad från systers bloggis www.anonymagrannar.blogg.se)


Här är söt syster. Vi fick till lite te och mys på balkongen i eftermiddags solen, oj oj vilken värme! Hon har enligt mig den bästa location i området när det gäller balkong stek!


Nice

Ont i fötterna är bara förnamnet, är dessutom trött efter allt festande igår. Kom hem någongång runt halv 4 och gick upp vid 9, halv död. Idag jobbade jag mellan 12-16 vilket var ett skönt pass då jag lärde mig hyffsat fort hur kassan fungera och annat. Har nog fått med allt idag; glömt larma av köp, pratat engelska, krånglat med kassan, varit sko modell till en norsk kund, slagit in paket, sålt mer än 4 plagg samtidigt (tummen upp för mig), pratat med hel sköna människor, vikit och vikit. Kort och gott så var det en riktigt lärorik dag och hur kul som helst! Ser ifram emot nästa jobbdag hehe. Köpte ett jätte fint Animal linne som jag ska visa sen då min kamera muppar sig just nu..