LAZY SUNDAY.

Kvällen igàr var väldigt festlig, livlig och full med härliga människor! Innan vi begav oss till film visningen minglade vi hos en vän för att samla alla som kom fràn olika hàll. Därefter gick vi vidare till baren där det kryllade med taggade människor. Det var somsagt premiär av en skid film som fick en att längta och känna sukt efter lite snö. Vi dansade och hade det helt enkelt enormt kul! Idag blir det att packa väskan dà jag far hem till Sverige igen imorgon. Lite tràkigt men älskling kommer om tvà helger sà ska inte klaga! Nu ska vi fortsätta denna söndag med mys och film! Ciao

(Bild tagen av mig)

GALEJ & TREVLIGHETER.

Godmorgon! Hoppas ni hade roligt igàr för det hade jag! Saknar halloween firandet i Sverige men kalasandet igàr var inte sà tokigt heller! Det var somsagt födelsedags firande dà en vän till oss fyllde 20 àr. Det var en riktig trevlig kväll med mycket gagg pà bàde engelska/franska och en skvätt svenska (försökte lära ut), min franska "flöt" pà efter nàgra öl som förväntar. Vi àt fondue chinoise (tror det var sà), det är en typisk schweizisk rätt som är väldigt mysig när man är ett gäng. Present öppningen var nog ändà roligast, den tog nästan 2 timmar.  Han fick av mig och älskling nàgra "bon pour" (presentkort typ) för 1,5 liter öl som de kommer dricka i Nendaz pà afterskin, sedan fick han ett par kallingar som var röda med en stor ren pà framsidan, det var även guld smyckade, och om man tryckte pà renen sà började bjällerklang-làten spela, haha! Idag Lördag blir det att inviga Peak Performance som öppnar en shop här i Lausanne, och vem annars än inte mig ska vara där och ge lite creds till Sverige och vara allmän stolt! Ikväll blir det mingel och visning av en ny freestyle/freeride film i Vevey.


VECKANS BLOGG.

Denna vecka blev det den här inspirerande och mode medvetna tjejen som visar allt ifràn snygga outfits, tipsar, delar med sig av sina tankar och helt enkelt bloggar om snygga ting!

INRE SYNBILD.

Vaknade precis ur en helt störd dröm men ändà helt fantastiskt, jag älskar ju snö och att àka skidor men denna gàng àkte jag ner för backen med bara pjuxen.. är förvànad hur bra det gick när jag jag vakna! Jag mötte även ett gäng amerikanare/norskor som skrev sina underliga namn pà min arm medans vi satt i ett sà kallad sittlift som sàg ut som en hängmatta av järn. Kanske skulle vara nàgot att invenstera! Det fanns en knapplift, hoppade pà den och plötsligt fanns det 20 knappliftar bredvid varandra som sedan började flyga över marken, och ja, jag landade pà marken i slowmotion - vaknade. Ne, nu ska jag äta frukost för kan inte sova när katten jamar i mitt öra. Lägger upp veckans/dagens blogg lite senare idag, hon/han fàr vara kvar över helgen till pà màndag:) à tout à l'heureBild tagen av mig i Verbier :)

WHATS HAPPENS IN LA, STAYS IN LA.

Kanske inte... för nu ser ni ju vad jag har lyckats klättra upp i efter för mànga glädje drinkar och för mycket överskottsenergi. Nu när jag tänker efter sà undrar jag hur i helsike jag lyckades komma upp dit, haha! Det är nàgot jag saknar oerhört mycket, hur livet lekte när man var där borta i LA, saknar det sà otroligt mycket. Det är ju faktiskt ett väldigt speciellt moment för mig dà jag träffade min underbara pojkvän där borta, som jag varit tillsammans med nu snart ett àr :) Vi har ju somsagt distans förhàllande (han bor här i Schweiz, därför jag reser hit ofta som det bara gàr) hejja oss!Dessa bilder togs av tvà killar fràn kvällen :)
(gissa vart jag är pà sista bilden, ledtràd, in the middddle)


TORSDAG.

Hoppas allt är grymt bra med er! Själv vaknade jag precis upp av ett gäng morgonpiggna fàr som stàr och har konferans mötte just utanför mitt fönster. Planerna för idag är att àka och luncha med killen och att försöka hitta nàgon vettig/bra present dà vi ska pà födelsedags fest imorgon fredag. Däremot har jag ingen aning vad man ska köpa till en kille som man halv känner. Det àterstàr att se, blir nog lite shopping istället. Här nedan är tvà bilder pà mig samt en utsikts bild fràn Nendaz som ligger bara en timma bort med bil. Det är även där jag kommer hàlla till under vintern för skidàkningen.


De tvà översta bilderna tog älskling pà mig och den tredje tog jag :)

EN STAD & VECKANS/DAGENS BLOGG.

Sitter och väntar pà att älskling ska komma hem, han slutar vid 6. Vi var somsagt och àt lunch, det blev kina buffé, mycket mycket gott! Här nedan är lite bilder hur det ser ut, det är cirka 9 grader och faktiskt ganska mysigt om man stàr i solen. Har inte gjort nàgot speciellt efter det utan bara tagit det lugnt här hemma, tänkte städa dà min resväska/shopping pàsar/kläder är över hela golvet men orken finns inte tyvärr. Ska nog ta ett varmt bad nu.

Vi kan väl köra lite veckans/dagens blogg, skriv "jag är med" sà säger ja till när den slutar. Latero
ONSDAG.

Har precis vaknat/ätit frukost och ska fixa mig iordning för att àka och möta upp älskling i Yverdon (10 min härifràn) för en lunch dà han jobbar. Tänkte ta med kameran dà den lilla staden är väldigt söt och pittoresk, en typisk liten schweizisk stad. En sak är säker att jag inte har sett ett enda hus utan fönsterluckor dà det är "inne" med sàdant här. Fast det kan ju ha att göra med att det aldrig blir mörkt innan 7 under vintern vilket är helt underbart. Ser inte ifram emot mörket i sthlm, det är mörkt när man gàr upp till jobbet och likadant när man àker hemàt... Införskaffade bland annat denna jacka fràn NafNaf i Paris och lite smink fràn Sephora.OM HELGEN.

Tänkte berätta om resan till Paris litegranna. Vi tog tàget fràn Schweiz och visste inte riktigt om vi skulle fà plats pga av all strejk, men det visade sig att det var nästan tomt i första klass vagnen sà vi hade verkligen tur. Efter 30 min stannade tàget pga ett el fel och rörde därför inte en meter pà 2,5 h. Jag surade och var arg dà jag bara ville komma fram pà en gàng. Sedan berättade de att vi kanske skulle fà sova pà tàget och att vi inte skulle komma fram fören 3-5 pà natten! Gissa vem som gapade fula svenska/engelska ord, allt vad jag kunde. De lyckades fixa problemet och vi var framme i Paris runt midnatt. Hotellet var jätte mysigt och väldigt bra beläget. Vi besökte eiffeltornet, triumfbàgen, louvren, avenue des champs elysées, notre dame, en massa slott, mysiga restauranger, grymma shopping places som Lafayette etc. Vi var alltsà där lördag-màndag, 3 heldagar vilket faktiskt räckte gott och väl, roligt och intensivt om man gillar att se allt pà en gàng som jag:) Btw! Vi satt pà mcdonalds och 4 tjejer (sàdana som tigger och är vandrare, har inget eget land, vad de nu kallas för) kom fram till oss med massa papper där det stod nàgonting och ville ha pengar. Vi sa nej men de stannade ändà kvar, en av dem tog min Iphone dà de hade dessa papper som skulle "gömma" medans de snodde. Jag fick rycka min Iphone fràn hennes hand och vart asförbannad! De sprang sedan in pà toaletten för att prata taktik eller visa vad de lyckats sno, därefter gick de vidare runt. Sà nu kommer jag var mer försiktig med att lägga mobil/plànbok bredvid brickan som jag alltid gör... 
Nàväl, jag är sà lycklig för att ha varit i Paris och vill sà gärna àka tillbaka redan i vàr kanske för att shoppingen är sà himla bra, dock lite dyrt :) Eftersom det finns sà himla mycket att upptäcka sà tycker jag det var bra att vi àkte denna àrstid sà man inte blir sà himla varm när man gàr.  

foton tagna av mig:)EIFFELTORNET.Ja man kan ju gissa vart jag varit nàgonstans! Ska lägga upp lite mer bilder senare ikväll fràn resan. Ha en fin eftermiddag:)

UNDERBAR HELG.

Hoppas att haft en riktigt bra helg för det har i alla fall jag haft! Kom precis hem till Schweiz fràn Paris och har haft det helt underbart där borta. Jag har blivit kär i staden och längtar till att fà komma tillbaka en vacker dag. Hotellet som vi bodde pà var jätte schysst beläget, nära och bra till all shopping och sevärdheter. Har inte gàtt sà mycket sedan NY, men denna gàng hade jag inte nya converse..(skavsàrs varning). Ska hoppa i sängen nu och lovar att visa fler bilder imorgon bitti sà fort jag vaknat! Natti natti!

foton tagna av mig :)PICTURE.

AU REVOIR.

Nu har jag nästan packat klart och kollat upp lite bra ställen som màste besökas etc. Hoppas verkligen att vi kommer iväg dà det är lite strul med tàgen i frankrike, de tàget som vi hade bokat blev inställt sà älskling ringde runt och fick tag pà ett annat tàg som har platser kvar, men dà vi har 1 klass skulle det nog inte bli nàgra problem sa dem, I hope. Màste städa och ladda kameran innan vi àker vid 5:30. Jag kommer nog inte kunna blogga pà hela helgen om jag inte smiter in pà hotellets dator:) Ni fàr annars ha en jätte fin helg och jag lovar att ta mycket bilder! Au revoir <3


Tumblr_l8y3tz4ear1qde602o1_500_large

weheartit.com

PARIS.

Gissa vem som blivit överraskad med en resa till romantikernas stad Paris av sin underbara pojkvän! Jag är sà lycklig och kan knappt vänta tills ikväll dà vi redan far iväg! Min födelsedag var nämligen i màndags och han berättade att han hade en liten "suprise", men att àka till Paris hade jag ingen susning om! Ska packa med glädje hela dagen och kika runt efter bra sevärdheter samt mysiga restauranger och bra shopping ställen! Hoppas ni fàr en härlig fredags kväll:)weheartit.com
SAKNAR NY.

foton tagna av mig :)

SWISS.

För er som inte riktigt visste hur schweiz egentligen ser ut, här är nàgra bilder :)

Switzerland-675x459_large


4328267292_f826e3f5ea_z_large


2468648225_f401113003_z_large


Tumblr_l0v04dp9we1qbqbkdo1_500_large

Tumblr_ktn48m7i2k1qzxfzvo1_500_large

weheartit.com


TORSDAG.

Vaknade precis ur en helt störd dröm och insàg att jag inte heller hade drömt om att älskling gàtt till jobbet. Ska fixa ihop lite frukost i min ensamhet och sakna honom litegrann. Mina planer för idag var att àka in till Lausanne för lite shopping men kommer nog bara ta det lugnt här hemma. Hade tänkt göra överrasknings middag men vi ska tydligenmiddag hos en familj nàgra hus bort, ändà trevligt! Hoppas allt är bra med er och ni fàr en skön Torsdag :)

Acne

0865.

Tumblr_lalasmzokf1qepg3ao1_500_large

Tumblr_lakkihbkj91qd4jpyo1_500_large

Tumblr_la9tu0qydu1qctnjao1_500_large

Tumblr_l9myak0fxt1qbc20bo1_500_large
weheartit.com

KYLEN.Sàhär kan ett schweiziskt kylskàp se ut!

CLINIQUE.
Arlanda shoppade jag en "stop signs hand repair", en high impact mascara samt en "pore minimizer" fràn Clinique. Fick även en liten extra gàva som innehöll en ögon kräm, en anti-age kräm, liquid facial soap, en mascara och en lipgloss. Sitter just nu och svarar pà lite mail och ska koka ihop nàgon lunch hade jag tänkt. Vädret i Schweiz är helt okej, lite blàsigt och kallt. Igàr mötte älskling upp mig med bilen pà flygplatsen och hela kvällen var det kramkalas och flera episoder av min nya favorit serie Flashpoint!

AHAVA.


Ahava har tillverkat mineral magi sedan slutet av åttiotalet, då den först knackade i omvandlande, läkande kraft i Döda havet för sin berömda hudvårdsserie. Denna månad är en milstolpe för varumärket, eftersom det lanserar sin Mineral Makeup Care. De fyra delar, har Paraben-fri samling silkeslen foundations och puder spetsade med ekologiskt ursprung Döda havet mineraler, inklusive Dunaliella alger, en tång som är laddade med vitaminer och aminosyror för att förbättra cellulära reparera, tillsammans med Ahava underskrift blandning av 21 viktiga mineraler som arbetar för att dra upp fukt och näringsämnen från djupet av din hud, vilket minimerar torrhet och rynkor. När det gäller hur produkterna faktiskt känner har Light Foundation sjunker in som en färgad dagkräm och torkar ner till en fin, matt yta, och Loose Powder en viktlös textur som inte orsakar avflagning.
Källa www.style.com

KEEPS FOCUS.
AWESOME.

Hade en heeelt underbar kväll igår med mina goa vänner, längesen jag hade en sådan bra utekväll!! Vi var somsagt på Berns och dansade tills stängning, träffade massa roliga människor från Canada, Finland, Norge etc. Kom hem vid 5 och sov inte alls länge. Är trött som ett as och ska slänga mig i sängen tidigt ikväll så jag orkar med en ny härlig vecka! Dock bara en arbetsdag samt min födelsedag som faktiskt är imorgon hihi. Åker sedan tidigt på tisdagen till la Suisse för lite kramkalas med prinsen. Stannar i 2 veckor. Ska styra upp lite fika med några vänner jag träffade i LA som bor i den tyska delen. Det är mina planer, måste också spana efter några nya skidor då mina inte ens kan räknas som skidor, så slitna som de är.
WEEKEND.

Igår gick jag en lång promenad med Pim och åkte därefter till jobbelijobbet. Var nog den enda glad på jobbet förutom söta Malin som alltid är glad oavsett om hon pratar med en tokig norsk i telefon och båda förstår inte varandra. Försäljarna sålde inte lika bra som vanligt så fick därför inte lika mycket jobb vilket var ganska skönt då jag haft en stressig vecka. Efter jobbet var det släktmiddag på en restaurang som hade underbart god mat, speciellt snittarna på champagne minglet. Idag lördag har jag lunchat med Julia och även träffat Maja samt Sofia. Ikväll blir det förhoppningsvis Frontline efterfest på Berns, hoppas vi kommer in!


JOBB, AFTERWORK, SJUKER.

u är jag äntligen hemma! orkar verkligen inte med någonting när inte huvudet hänger med. Näsan har runnit hela dagen på jobbet och jag har varit tvungen att springa 158 ggr för att snyta den jäveln. Efter jobbet träffade jag gänget från mitt andra jobb för en afterwork, vi hamnade på 54 för att dricka och äta gott. Jag kände mig väldigt seg/snurrig så var inte mig själv, hatar att vara sjuk! Åkte därför hem runt halv 10 för att orka med morgondagen, ska på släktmiddag och måste vara frisk för att någon av gamlingarna ska våga sätta sig bredvid mig, ni vet hur dem är.. Annars då? Ska fixa i ordning te och ta en alvedon för att i alla fall kunna få någon god natts sömn. Hoppas ni haft en bra dag även fast det varit storm, jag var tvungen att springa mot stormen/vinden för att kunna ta mig fram.. Tack för alla fina/härliga/krya på dig kommentarer, det värmer som bara den! <3


Ta mig tillbaka till Maldiverna!


VINTAGE.


SNART ÄR DET DAGS.Fan har fortfarande ont i halsen, ni vet när halsmandlarna blir svullna/ömma, så är mina nu.. Tur att man inte behöver prata så mycket på jobbet, sitter framför en dator och är inne i min värld med att designa annonser. Åker äntligen ner på tisdag nästa vecka, dagen efter min födelsedag:) ska vara där i 2 veckor för att träffa min pojkvän såklart, åka skidor och träffa några vänner från LA resan. Ha en jätte bra dag så hörs vi senare:)

SVAR PÅ ERA FRÅGOR.

Vem är du? Jag blir 19 på måndag och är ett glad tjej som älskar att resa, fika, shoppa, ja nästan som vem som helst.
Hur mår du? Jag var magsjuk hela förra veckan och när jag blev frisk blev jag förskyld och hostig, vilken tur man kan ha..
Hur länge har du bloggat? Jag har bloggat aktivt i 2 år, det är nu senaste månaderna som jag faktiskt vill satsa mer på det.
Varför började du blogga? Eftersom alla andra hade en så tänkte jag varför inte, men jag hade inte ett lika stort intresse då som jag har nu.
Hur har du fått så många annonser på din sida? Jag blev medlem i Frossle.com och ansökte om samarbeten, men får inte så bra betalt..
Vad tycker du mest om att göra på fritiden? Jag älskar att fota och att resa till min pojkvän som bor i Schweiz. Har ett väldigt stort intresse för skidåkning.
Vad har du för hobby? Att pyssla är det bästa jag vet, såvida jag inte ger upp mitt i projektet. Jag vill alltid försöka få ut min kreativitet på något sätt.
Vad älskar du att göra? Tro det eller ej, men att träna får mig att må både psykist och fysikt bra, Jag har nu vart medlem på Sats men medlemskapet går ut i November så måste hålla igång med annat.
Vad gör du nu? Jag tittar på Naked Mile som går på 6an, älskar alla American Pie filmer!
Har du självlärt dig Photoshop? Jag gick Mediagymnasiet, och där lärde jag mig Photoshop i 3 år, har även lärt mig utanför skolan.
Bästa minnet från denna sommar? När jag åkte till New York med min pojkvän och vi stod på toppen av Rockfeller center och skådade den vackra utsikten
Vad är din favorit mat? Sushi och grillat är det som går hem för mig
Vilka kläder gillar du mest? snygga eller sköna ? Jag älskar sköna kläder, skiter i om det ser fullt ut, många tycker t.ex att UGGs är fula, man fryser aldrig och de känns som tofflor. När det är fest klär jag mig hellre snyggt en skönt, hade ett par nya jeans från Weekday som var alldeles för små i midjan och de skärde in sig i magen under hela kvällen, dagen efter hade jag magont.. ska man vara fin får man lida pin.
Hoppa fallskärm / Åka Frittfall ? Jag skulle verkligen vilja testa att hoppa fallskärm, men frågan är om modet finns. Kanske om ett par år om tuffheten har kommit ikapp.
Vad är din favorit färg? När det gäller kläder finns bara svart och pastel färger i min garderob. Men blått är en färg som jag gillar starkt!
vad anvöäer du dig av för program när du gjorde din header? Jag använde såklart Photoshop, laddade ner en massa brushes på http://www.brusheezy.com för att pryda till den.
Vem är du? En utåtriktad tjej som bor utanför Sthlm med mina föräldrar, mina två syskon har flyttat ut så är den enda kvar, ska däremot söka boende i vår, jag fyller 19 på måndag. Jag är en nyexaminerad tjej som gick Mediagymnasiet och jobbar nu deltid/heltid på ett försäljnings företag som annonsadministratör.
Hur mår du? Förra veckan var jag magsjuk i 4 dygn och blev därefter frisk men igår fick jag huvudvärk och feber, även förskyld och hostig så vet inte riktigt vad som spökar just nu.
Hur länge har du bloggat? Jag gjorde denna blogg för kanske 4 år sedan men har bloggat aktivt i 2 år nu, det är väl nu de senaste månaderna som jag faktiskt har fångat intresset för att blogga om allt jag pysslar med.
Varför började du blogga? Tanken i början var att också ha en blogg som halva Sverige så då kunde ju jag lika gärna ha en med. Jag har alltid tyckt om att skriva och bokföra som en dagbok för var dag. Att dela med sig av något man upplevt eller bara att få ut sina tankar.
Hur har du fått så många annonser på din sida? Jag blev medlem i Frossle.com och ansökte om samarbeten, men får dock inte så bra betalt. Svårt att tjäna pengar om man inte är en jätte stor blogg.
Vad tycker du mest om att göra på fritiden? Om jag ska vara ärlig så tycker jag om att ibland bara vara själv, ta ett bad, titta på någon film, läsa en skvaller tidning och bara njuta av ensamheten. Jag jobbar som sagt och det kan bli väldigt stressiga dagar så det är skönt att bara komma hem och ta det lugnt. Jag brukar också åka ner till min pojkvän som bor i Schweiz, umgås med vänner och prata skvaller.
Vad har du för hobby? Oj, har väldigt många faktiskt. Att pyssla är det bästa jag vet, såvida jag inte ger upp mitt i projektet. Jag vill alltid försöka få ut min kreativitet på något sätt. Jag gillar att sitta och pilla i photoshop. Jag har ett väldigt stort fotointresse sedan jag gick foto kurs på gymnasiet.
Vad älskar du att göra? Tro det eller ej, men att träna får mig att må både psykist och fysikt bra, Jag har nu vart medlem på Sats i ett år men medlemskapet går tyvärr ut i November så måste hålla igång med annat. Åker skidor så kommer göra det väldigt mycket denna vinter.
Vad gör du nu? Jag tittar på Naked Mile som går på 6an, älskar alla American Pie filmer!
Har du självlärt dig Photoshop? Jag gick Mediagymnasiet, och där lärde jag mig Photoshop i 3 år, har även lärt mig utanför skolan.
Bästa minnet från denna sommar? Det bästa måste ändå vara när jag åkte till New York med min pojkvän och vi stod på toppen av Rockfeller center nästan helt ensamma och skådade den vackra utsikten över staden!
Vad är din favorit mat? Mina favoriter är Sushi och allt som är grillat.
Vilka kläder gillar du mest? Snygga eller sköna? Jag älskar sköna kläder, skiter i om det ser fullt ut(i de flesta situationer), många tycker t.ex att UGGs är fula vilket jag kan faktiskt hålla med om men man fryser aldrig och de känns som man trippar runt i tofflor. När det kommer till fest kläder så vill jag hellre ha snyggt än skönt, hade ett par nya jeans från Weekday t.ex som var alldeles för små i midjan, och de skar in sig i magen under hela kvällen/natten, dagen efter hade jag magont som faen.. ska man vara fin får man lida pin.
Hoppa fallskärm / Åka Frittfall? Jag skulle verkligen vilja testa att hoppa fallskärm, men frågan är om modet finns. Kanske om ett par år om tuffheten har kommit ikapp mig.
Vad är din favorit färg? När det gäller kläder finns bara svart och pastell i min garderob. Men blått är en färg som jag gillar starkt, mina nya Uggs (talar om trollen) är blåa som bara den.
Vad använde du dig av för program när du gjorde din header? Jag använde såklart Photoshop, laddade ner en massa brushes på http://www.brusheezy.com för att pryda till den och därefter lite olika textsnitt för att inte få den typiska word snittet.

ASK ME.


Ni är ju helt underbara!! Eftersom jag får en massa frågor så kan vi lika gärna ha en frågestund, ask me anything dudes!

EN BILD.


Jag vaknade hostig och ska därför knapra medicin och dricka honungs te i mängder. Är allt bra med er? Jag har haft sovmorgon idag vilket behövdes, vid 12 åker jag för att jobba jobba jobba :)

GOOD STUFF

Finns ett otroligt stort sortiment för bra priser! Har beställt hem olika parfymer och skönhetskurer för ansiktet och smink. Det finns bl.a presenttips, skönhetstips och en massa schyssta erbjudanden, Check it out

Club4Beauty.se

UPPDRAG.

Hoppas ni haft en bra måndag och är inte allt för slitna/trötta efter helgen som jag, även fast jag inte gjort ett skit... Som jag nämnde i förra inlägget så är jag på jakt efter skor till jobbet. Jag skulle verkligen behöva Er hjälp, så ni kan väl länka en hemsida/bild på ett par snygga skor, och den enligt mig som tipsar om de snyggaste/passar för kontorsmiljö blir länkade till er blogg, här hos mig:) Ni är så otroligt snälla med era kommentarer så känner att jag måste ge er något tillbaka!

Syns inte så bra men Åska fick smaka öl (lördags)

underbart väder från dagens hundpromenad


Pim tyckte det också var kallt idag

Pim skådar statyn..

MÅNDAG AGAIN.

Godeemorron! Hoppas ni sovit lika bra som jag! Idag känns det verkligen höst, nästan vinter för att det ser så kallt ut med frosten på taket. Planerna för idag är att gå ut med hunden (rastar ens familjs hund vid lunch tid) därefter blir det jobb, jobb, jobb! Måste sedan hitta ett par snygga skor då de har en så kallad "dresscode" som det står så fint på kontraktet. Jaja, det blir väl att gå på jakt efter snygga kontors skor..


En bild från förra sommarn, Location: Huntington beach

ADVENTURES.


TUNE.


Lyssnar nonstop på denna låt!

COCOO.


FUR SHORT BLOND.

soon my b-day, just some wishes.

4PICTURES.


NY TAVLA.Idag har jag pysslat och gjort en gammal tavla lite bättre, såhär ser resultatet ut!

LOCATION:NY.


JUST CHILLIN.Sitter hos syster med Åska brevid, vi båda halvsover och kollar på MTV Cribs. Planerna för ikväll är få, oerhört skönt! Ska bara titta på film och ta det lugnt.


REMIX.


Älskar denna remix av denna franska sång, synd att den inte nått Sveriges radio.

LÖRDAG.

Känslan av att stiga upp en lördag, det är något man får ta med gud. "Wake up in the mornin' feelin' like P Diddy" går att associera. Det är en magisk känsla, att hela livet bara står ett steg ur sängen. Ett steg som man gärna drar med hela dagen, men idag passar jag på att ta vara på den. Har känning om att något bra ska ske. Nu ska jag äta god frukost med te. Annars då? ska Idag ta hand om systers vovvis under eftermiddan.

ACNE.


Pistol short 2995 sek


LIKE.

Jag gillar när du..

...Väcker mig och säger "Good morning princess" och ger mig en puss
... Har hela ansiktet full med Nutella och låtsas som du inte vet
... När du säger "under the blanket" med barnslig röst
... När du smyg sjunger bl.a Leona Lewis i duschen
... Gömmer dig varje gång jag anländer till ankomsthallen på flygplatsen
... När du håller om mig tätt intill så jag känner ditt hjärta
... Säger "Jag älskar dig" på svenska med fransk dialekt
... Säger "Prince is missing princess"
... Lagar hemliga middagar och överraskar
... När du kan ringa om bara säga hur mycket du tycker om mig
... Får ditt lilla söta leende
... Bara kan sitta och stirra på mig
... Avbryter en diskussion med "Shut up" och därefter en lång puss

DAGENS HÖJDARE.

"Life is a highway" och jag körde av vägen... Har sovit nonstop tisdag-torsdag och inte kunnat gått upp ur sängen. Har haft magsjuka och allmänt eating disorder och känt mig veklig från topp till tå. Nästan hasat mig fram med böjd rygg för att inte sträcka ut magen. Känslan av att något äter upp en inifrån går att likställa. Min föda dessa dar har bestått av knäckebröd och blåbärssoppa, en höjdar diet om man vill tappa extra kilon. Idag fredag mår jag bättre och kunde för första gången få ner en måltid sen tisdags, en french hotdog var dagens toppunkt! Nu vankas det filmtajm!

Om man gillar friluftsliv och onödiga prylar som jag så bör man kika in annonsen här nedan.

Bonanza Bidders

BLÖT HUND.

haha jag dör, ungefär så här ser Pim ut efter jag duschat honom, han har fått en vana med att hoppa i vattnet och därefter rulla sig i närmsta lerpöl, så det blir alltid en rejäl dusch för honom. Har tänkt ta ett kort på honom när han ser som skämmigast ut längst in i duschen men har inte haft mobilen nära, så imorgon blir det inte kul alls för honom när jag små garvar och klickar bilder, stackarn.


MAGICAL WORLD OF MOVIES.

Voddler http://www.voddler.com/ kan vara det ypperligaste som finns, har bara blängt på massa filmer därifrån hela dagen. Kommer nog inte gå lika flitigt till videoaffären när man lika gärna kan gå 0 meter för att se filmer, som dessutom är billigare, eller ja man kan se gratis filmer men också betala en penning för en lite mer "nyare" variant. Perfekt när man reser då det mestadels finns osynkade dubbningar till fimer (i schweiz) som gör narr av en! Min dag har inte vart mer intressant än så... Ska drömma mig vidare om vad jag ska inhandla för prylar av min kommande lön och invänta lite program på tv burken och byta några kärleks ord till pojken min.

SJUKLING.

Jag vart nog alldeles för glad i måndags över allt som pågick och drog på en magsjuka under natten till tisdagen. Snacka om att man har otur. Jag låg därför bara hemma igår och idag. Mådde så otroligt dåligt då jag inte kunde stå upp utan att känna mig vinglig och yr. Jag tror att jag fick viruset från i måndags när jag kände mig frusen efter jag gått 2 h ute i piss vädret. Känner mig bättre idag och har bestämt att gå till jobbet imorgon! De trodde såklart att jag redan hade tröttnat efter en dag då jag sjukanmälde mig igår haha.

FLASH.

Jag måste bland annat kunna lite mer om Flash på jobbet för att göra rörliga annonser och försökte hitta någon bra guide men fastnade för något annat spännande..


JE T AIME.

Älskling och jag hade 9 månader i fredags:) The distance can't make us apart, Je t'aime<3

FINALLYYY.

Aaaah, jag är världens lyckligaste. Gissa om något sket på sig av glädje! Ica vid mig har fått en ny hylla med bara amerikanska produkter!!! Kan bli en bra vana att jag går och köper en påse Skittles och Arizona Ice tea rätt så ofta. Nu är livet rättvist.

 


PIM KOMMER ALDRIG TILL NOBELMIDDAN..