Karaoke night, chilling, limmo-party



I onsdags var det Volleyboll vid 6 som det brukar vara och 20 tal samlades dar och vi hade en skon stund i solnedgangen. Efterat vi 8 var det karaoke night vid pieren. Jag och 8a andra tjejer satt dar och at mat innan allt folk skulle komma. Vid 10 kom de flesta och vid 11 var det galet kul.  Vi dansade och sjong massor. Traffade massa roliga manniskor och hade det riktigt roligt. Alla fran EF var dar och stallet vi var pa var helt fullproppat. Man kunde inte rora sig knappt men det e sa det ska vara! haha!  Igar torsdag var vi hos schnookie och pondus och slappa. Alla satt med sina laptops och degade i vardagsrummet. Idag har vi vart i skolan for tva lektioner sa det e skont,  sedan var vi vid poolen tills nu och Ikvall ska vi formodligen pa limmo-party, en fet hummer- limmo, kan bli riktigt kul! C ya


Micke Finnz, Del Amo

Pa Micke Finnz kekade vi hamburgare och bestellde sedan in verldens godaste brownie med vaniljglass och mashmellows. Det var sjuuuukt gott! Sedan motte vi DJ ( en kille fran brazilien som gar i varan skola) Vi hangde med i hans bil och korde runt overallt. Vi akte bland annat till ett shopping center, jag kopte ett par gladiator sandeler med nitar pa och lite saker fran Victoria's Secret. Vid 10 tiden pa kvallen akte vi hem och gick over till Basti, en killes lagenhet och chillade. Idag har jag haft tre lektioner och ska till poolen och traffa Maja som slutade tidigare an mig. Ikvall ar det karaoke night och volleyball pa stranden. PEACE


Bagel, sunbathing, restaurant



Maja och jag drog till stranden en sveng sedan till leonardos deli, vi keka verldens godaste bagel! Det ligger cirka 3 min gangavstand fran skolan och det har blivit varat nya favoritstalle! Bra mat och bra service och harliga manniskor!  Sedan drog vi forbi skolan dar maja skulle ha lektion men jag borjade inte foran 4a so jag gick till poolen och slappa med Denice och jasmine.
Nu har jag precis haft min lektion och det var inte so jatte roligt. Ska till en restaurang vid halv 7 med lite folk so det blir nog treeevligt!! Jusste,!! Maja ska borja i samma skola som mig hemma i sverige. snacka om att varlden e liten alltso.! Ska snabba mig hem nu och byta om for middag! Pusssen


I love Santa Monica

I fredags drog vi till Santa Monica der det var mycket shopping!!!! Det var riktigt nice. Kom nog hem med flera shopping pasar och massa pengar fattigare haha! Shoppingen e grym i Santa Monica, man far inte missa det nar man aker hit. Vi hade kul kvall da vi var dar mellan 6-11. Affarerna har oppet lange sa det ar bra.  Eddie korde oss dit och vi hade allsång i bilen men sedan somnade den sista halvtimmen. Trotta i benen efter mycket promenad.  Har legat och stekt på stranden och bara slappat hela helgen. Kan inte bli sa mycket skonare och battre liv an vad jag har det nu. Blir sugen pa att surfa da flertal latjar runt i vattnet. Idag mandag hade jag prov i skolan och det gick bra, ska nog ga upp en level for den kursen jag går i nu ar alldeles for enkel. I veckan blir det lite beach partys och annat skojj.

Torsdag

Idag på morgonen sprang jag och Maja vid stranden runt en timma, det var grymt skønt! Sedan drog vi till Leonardo Deli(en restaurang) dær vi åt frukost. Senare gick vi hem till lægenheten och la oss utanfør vid poolen. Jag låg dær tills 2 sedan gick jag till skolan før att ha två lektioner. Jag och Maja ska laga svenska pannkakor till i morgon om vi orkar før att vi har det som læxa haha! Ska nog ut en svæng och sedan bara ta det lugnt hær hemma framfør tvn. Fick en rejæl bikini brænna idag så det tackar jag solen før. Angående mitt teckensnitt så lånar jag en norsk laptop så jag ær inte i norge høhø;)
Juste ja, surf legenden heter Mike Purpose, haha.

da var man i L.A

Hejhejhejhej och massor av hej fran mig i LA. Det ar valdigt varmt typ 30 i solen. Jag ar brun och fin sa det e vaaaldigt nice. Igar traffade jag en surf legend.. kommer dock inte ihag vad han hette. Dumma mig...tror han hette James . Meen han ska jag surfa med i veckan. Fa lite tips och grejer av han. Han var som Kelly slater pa 70 talet, han e runt 60 years idag. Ska pa lektion nu, kul kul. Ha det bra i sverige!! Pusss och kram!!

14/6-9/8

 


Imorgon far jag ut i stora världen. Kommer verkligen sättas på prov nu! Hoppas alla får en toppen sommar! Älskar alla vänner och familj, utan er skulle jag aldrig våga åka... tro mig. BYEBYE SVEEEERIGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  

Six Flags here I comeeee!





Några godingar jag SKA åka, om jag nu är så kaxig som jag är nu när jag väl står där ..  ;)

090612

hääärligt väder sverige har att erbjuda denna fredag. Kan inte uttrycka mig bättre att det ska bli fy jävlans gött att dra härifrån! Jag är typ bäst på tvättmaskiner nu, är ju inte så svårt det dära.
 Kul att man kikar på aftonbladet och senaste artikeln handlar om en till flygplansolycka.. Tur va så överlevde alla. Jag tar en flygplansdel och surfar till LA om det ska va så! Jag ska dit! Jobbigt att man blivit flyg/höjdrädd på sistonde. Nu har jag heller inte syster att hålla hand med.. :( Nog med depp, jag fixar det här, jag VET :) pirrpirr




090611

Igår kväll vart en riktigt grym start på sommarlovet! Trevligheter och skratt med gänget från klassen. Kunde inte bli så mycket bättre! Idag träffade jag älskade syster och tog det lugnt hos henne till halv 4 då vi mötte upp pappsen vid sundbyberg för att köpa hennes nya dator. Efter åkte vi till söderhallarna och köpte med oss massa gott. Till förätt fixade jag en laxtoast och till middag en kyckling paj. Mums!
Kommer sakna syster rejält!<3





Sommarlooov

Äääntligen sommarlov. Hur skönt som helst! Vädret suger men jag är glad anyway! Ikväll styrs lite hemma hos Emelie sedan får vi se vart vägen tar oss. Ska tvätta och fixa lite här hemma tills dess och äta middag med mami.


090609




Packa för två månader är rätt jobbigt.. Skrev en lista och den blev väldigt låång.. :)

Good time

Mötte upp Sofia vid Åhlens och därifrån gick vi till sergel för att kolla om det fanns något bra att se. Vi märkte att det inte bara var vi som var biosugna. Långa köer i varenda kassa så vi gick till Rigoletto och körde på Terminator. Innan vi gick till bion så satte vi oss på donken och det var gooott:) Mätta och glada så gick vi till bion med donken mugg fylld med vitt vin som Sofia hade med sig. En halv liter vin var och en terminator film senare så var vi båda lagom glada:)
Vi gick till t-centralen och kutade till pendeln när vi såg på skylten att tåget stod vid perrongen. Vi hann och det kändes som man sprungit en mil haha! Två minuter hade vi på oss att säga hej då för sedan så gick jag av vid Södra station för att bege mig hemåt. Jobbigt vare att gå av. Kommer sakna den tösen väldigt mycket! Puss puss puss puss på dig Sofia min vän:)


<3



sista skoldagen

Sitter i skolan och funderar på vad man ska göra för projektarbete men har smått kommit fram till att göra en reseguide/fotobok. Där jag skriver allt från olika platser till upplevelser jag gjort och sett. Kan bli rätt rolig uppgift att göra och läsa! Så när man är gammal och grå kan man kika tillbaka och se allt man vart med om. Hade funderat på att göra någon produkt men det är nog bara att glömma.. man måste lägga ner för mycke energi.
Ska snart ta bussen till stan och möta upp Sofia=) Vi ska äta middag vilket kommer vara från donken haha. Sen var bio inplanerat. Hoppas det finns någon rolig att se. Synd att baksmällan inte har premiär förän onsdag.. blää.



Söndag

Stekte ute en stund på morgonen och begav mig runt halv 2 till stan och fynda ett par solbrillor. Åkte förbi donken på vägen och köpte menyer till mig och syster. Vi slappade och kollade bland annat på Shrek som gick på tv. Vid 6 åkte jag hem men missade min buss så fick vänta i 11 min. INTE min buss-tur helg alltså! Väl hemma serverades god mat, ska smälla i mig jorgubbsrabarber paj nu! Imorgon är sista lektionsdagen sen på onsdag är det äntligen sommarlov:)


 


Låten sitter fast i huvudet, jobbigt!

090607

Igår lördas tog jag 10:43 tåget från Handen mot nynäshamn. Väl framme så hämtade Sofias föräldrar upp mig och vi skyndade oss för att få bra platser. Strax innan 12 var det fullproppat och sedan sprang alla glada studenter ut! Det tog en stund innan Sofia och Mickan hittade oss men sen så! Sjukt fina var de och glada som bara den! Blev faktiskt lite blöt i ögat när jag såg dem haha! Följde med till deras flak och den var riktigt pimpad! Längst bak stod det "HONK if you're horny" så rätt när det bara är en klass med bruds;) Det började regna en skvätt men efter stund vart det strålande sol ett tag. Jag och calle åkte efter flaket i hans bil och fotade. Efter några timmar så serverades riktigt god mat hemma hos dem. Hade über trevligt och vid 5 åkte jag mot Anders där det grillade järnet.
Vi såg på Sverige - Danmark. Den sämsta match jag någonsin sett. Sur och tvär åkte jag och max hem. Jag hoppade av lite innan centrum för att matcha min buss enda hem men missade den precis och jag fick gå i en timma.. I högklackat!! Det söööög. Försökte få lift av några skitungar på cykel men de orkade inte. Så då fick jag gå där alldeles själv i en timma, Wooho.. Väl hemma dog jag i sängen och mina fötter är galet ömma idag.


Nyblivna studenter:)


Heeeeeeej!


VS

Jag längtar tills jag får shoppa loss på Victoria's Secret! 


090605

Klassen drog hem till Jonas, läraren. Vi käkade hamburgare och tog det lugnt. Mycket trevligt. Körde igång lite tre-kamp som bestod av två omgångar music quiz och guitar hero fast i band. Jag satt vid trummorna och det gick fasen helt okej, var inte så rutten! Drog förbi stan efter en snabbis. Jävlar vad man blir sugen på att åka med flaken som åker runt. Bara ett år kvar..
Ikväll blire bara tare lugnt för min del. Ska upp hyffsat tidigt och åka till Nynäshamn och gå på Sofias mottagning, galet nice, var länge man träffa henne så:)


jordgubbs




Jag bara äter, det tar aldrig stopp.

090604



Idag ville jag inte upp, inte alls. Dessutom somnade jag om efter alarmet men mamma kom ner och väckte mig en halvtimma innan jag skulle gå. Jag vart klart på 10! På filosofin gick tiden segt. Fick reda på att jag får VG i både filosofi och samhälle, yees. På engelskan stod ca 10 tallrikar med chips och kakor. Det var niiiice. Vi kollade på talkshows alla hade gjort, det va rätt kuuwl.
Fick knappt plats med lunchen i magen efter jag gick från engelskan. Sedan åkte jag hem och kolla film!


 


thoughts



Tog en skön promenad för en stund sen. Det var inte förrän jag tog sjövägen (den mysiga) som jag insåg att jag kommer sakna den svenska sommaren ordentligt, låter som man ska vara borta för alltid och aldrig komma tillbaka men 2 månader är det längsta jag någonsin vart borta från alla vänner/familj. Kommer bli ett jobbigt steg att ta men någongång måste man lämna boet och nu är det dags.


Feather Lace Hairband


longboard


När jag ställde in cykeln i garaget efter min lilla tur så låg min gamla bräda längst in. Har inte tagit årets första repa än...fy skam. Funderar på att ta med mig den till LA men jag tror den inte får plats i min väska dock. Antar att man inte kan ta med den som "handbagage" eller vad tror ni? De kan ju se det som ett mördar verktyg.

socks




American apparel

090602


Hade en lektion idag,  seminarium i 45 min. Åkte sedan in till stan och gjorde lite ärenden och fynda lite underkläder bland annat. Sedan åkte jag hemåt och la mig i soffan, kändes som man hade börjat få feber..


NEW YORK


Sandalen






FATAL- Beaded Sandal £40.00 
TOPSHOP