090330

Vaknade vid 11 idag men skulle egentligen gå upp 9 för att hinna med träna innan skola. Började 14.10, vi såg en isländsk film på svenskan som var lite halvskum. Efter skolan åkte jag till stan och skulle leta lite present till syster och hittade även ett par skor och två linnen till mig.   






söndag

Kom precis in från en mysig promenad med Katti. Ska duscha och hoppa in i bastun resten av kvällen, kanske inte så bra att basta när man är sjuk men det gör nog inget. Börjar inte förens två imorgon, helt underbart.


natalia vodianova


Little bit

I fredas efter skolan åkte jag in till stan med Julia och kikade runt sedan åkte vi till vällingby där hon skulle till frissan. Medans hon blev ompysslad satt jag och läste massa smaskigt skvaller och åt godis och skrattade åt ett litet sött barn som busade när han skulle bli klippt. När vi åkte därifrån var det snöstorm och jag hade då inte rätt kläder på mig. När vi kom hem till Julia så fixade vi ihop middan som var hur god som helst. Vi befann oss hos henne hela kvällen och tittade på Let's Dance. Mycket bra att Magnus vann. Dagen därpå vaknade jag med förskylning och lite feber, inte så oförväntat när man inte var klädd för snöoväder. Efter frukosten åkte vi till Alvik och kollade lite tapeter till Julia eftersom hon ska byta till systerns rum och ville ändra om det. Man vart lite sugen själv på att fixa om sitt rum. Senare åkte vi till stan en snabbis och åkte hem till mig efter. Vid halv 10 åkte vi till Hässelby och festade lite. Vid halv 7 var vi hemma hos Julia och gick och la oss direkt. Nu är jag hemma igen och är ganska trött efter helgens program. Ska ta en låång dusch nu. Igår kom syster hem också:):)


Topshop mingel

Lugn och skön skoldag men två lektioner där vi såg film på ena. Efter skolan sysselsatte jag mig med att kolla på kläder men hade ögonen mest på skor. Behöver köpa ett par nya sneakers eller liknande och det slutar nog med ett par converse, det funkar alltid. Sedan behöver jag ett par gladiator skor fast har inte riktigt fått syn på några "dem-ska-jag-ha" ännu. Vid halv 5 träffade jag Katti och vi drog till kungshallen och köpte varsin thairätt. Mätta och glada gick vi till Topshop i gallerian och kikade runt. Vid 7 skulle vi dit igen för att jag fått inbjudan av ELLE, fick 20% rabatt. Jag hittade ett linne och två par örhängen. Sjukt mycket folk fast vi visste precis vad vi skulle springa och ta så vi var först till kassan. Det bjöds på drinkar och konstigt nog så kände jag av den och vart ganska fnittrig resten av kvällen. Vi drog till ett mysigt fik vid medborgarplatsen och satt där ett bra tag. Sedan begav vi oss hem och nu sitter jag hemma och funderar på en lång varm dusch!




disagree

Såg just den rätte för rosing, herregud vilket värdelöst program. Förstår inte ens att jag tittar på det.
Kolla även nu på The Hills, ser 11e avsnittet av fjärde sässongen och håller INTE med vad killarna tycker. Säger att alla tjejer är skumma, visst det finns en del som är de men fasiken inte Audrina i denna situation. Hur kan hon få skiten när hennes så kallade pojkvän aldrig hör av sig och inte alls bryr sig om henne och dessutom bara är med henne när det passar honom. Jag blir sååå arg på att det finns killar utan hjärnor.. vet inte ens varför jag orkar bry mig men just nu i denna stund så gör jag det, kanske för att jag känner igen det. Fuck them all!


tisday


Måndag

Dagen började med övningskörande på bilskolan och sedan åkte jag till söder hos Crimson och hämtade ut en bild jag beställt, den var väldigt fin. Såg även annonsen jag och Julia var med på i dagens METRO, det va lite roligt att se sig själv där. På tunnelbanan såg jag en galet söt bebis som låg i sin barnvagn med sin napp som var lika stort som hans huvud nästan. Han började stirra på mig när jag gjorde bubblor med mitt tuggummi. Han började skratta varje gång bubblan sprack. Tillslut skrattade han så mycket att han tappa nappen. Huur söt får man va egentligen! Sedan åkte jag till skolan och hade svenska, vi fick lära oss danska, galet knasigt språk. Sen åkte jag hem och tog en extra lång promenad. Såg även klart Sex And The City filmen för tusende gången. Den är för underbar, kan aldrig få nog av den.

 


the ocean's breathes salty


m


söndag

Festen igår var riktigt rolig, 90-tals musiken var helt underbar, man kunde alla texter och alla sjöng. Dock mår man som man mår idag så ska spendera min sega kropp i soffan hela dagen. Som tur va så var jag inte den enda som hade fixat mig 90talig så då vart det riktigt kul. Sicken nostalgi man fick igår. 
Syster är nu i Österrike i Bad Gastein, hur orättvist är inte det. Så hon lever livet medans jag fylleäter våfflor.




Gårdagens favorit!

friday



Heeeelg, Ska träna lite om en stund sen ikväll ska jag hem till en vän och mysa. Imorgon blir det träffa Sofia och sedan Julia. På kvällen blir det paarty:)

01





Fotograf: Jag


ferrari





fotograf: jag

O.C


big sis


Jag saknar dig redaaaaan  <3


Kom igen


gc


jeudi


09






Onsdag

Spenderade årets första riktiga vårdag i stan och njöt av solen. 




ögonskydd


 
 


rosarandiga - $24.00

leopardmönster - $18.00

blommerna - $20.00

Urban Outfitters


Tisdag

Segt med engelska nationella idag, reading och listening, det gick hyffsat bra förutom att klassrummet bredvid hade högsta volymen så man vart okoncentrerad hela tiden. Hittade även mig på den där hemsidan som är klar, groteska bilder på hög nivå säger jag bara. Av fyra timmars fotande och flera hundra bilder att välja bland så vart det de fulaste.. Mon dieu..



Måndag

Vid halv 11 tiden gick jag upp och tog en jogging runda, det var hela 5 grader varmt! Sedan åt jag min vanliga lunch vilket är köttfärspaj som mammsen kom hem med åt mig. Senare vid 1 åkte jag till skolan för att ha svenska, jag lärde mig massa norska! Efter skolan åkte jag till Sickla och lämnade en sak på syrrans jobb sedan gick jag runt där och letade efter roliga grejer att ha på sig till 90-tals festen i helgen. Jag köpte lösögonfransar, en glitterblå eyeliner samt en blå ögonskugga.


tatouage






(Precis efter syster gjorde sin.)

Längtar enormt tills jag ska fixa tatuering i höst då jag blir 18, har ett bra tag att lista ut någon mer fin att göra tills dess. En som jag vet ska göras är "Sisters" på handleden med skrivstil, en likadan som min syster har, ofcourse. Jag funderar på att göra någon med mitt stjärntecken, är då våg. Har kikat runt lite och hittade dessa ovanför som jag fastnade för. Är ganska inne på den mer "hawaiianska stilen" med mönster. Den ska nog få sitta på foten tror jag.

bois de renne




söta halsband jag hitta på någon sida, måste ha

Söndag

Idag övningskörde jag med pappsen och det höll på bli en krock pågrund av att ett miffo framför ratten på andra sidan vägen i en fyrvägskorsning som tror att han ska hinna före mig även fast det är jag som har företräde!Sicka jävlar det finns i trafiken, man blir ju ännu mindre sugen på att fixa körkort när man sätter sig själv i livsfara pågrund av andra störda förare, jag har fan ett liv att se ifram emot att leva! Vid tre tiden åkte jag till syster med föräldrarna och fikade, mys mys. Min kväll/natt kommer spenderas framför word dokument, en grymt tråkig uppsats i samhälle jag måste göra innan tisdag.




Fredag

För några dagar sedan fick jag höra att DM i fotboll skulle vara nu på fredag och jag fattade inte hur mycket stryk vi skulle få. Vårat lag i skolan har tränat en gång, om man ens kan räkna det som en träning..Först kom jag och Emelie till hallen i Fisksätra och det var helt dött, hörde några som pratade och kikade in i ett av omklädningsrummen och såg 10 tal tjejer som var påklädda och höll på att stretcha och var redo att ge stryk, och ändå så kom Emelie och jag tidigt. Bara av att få allas blickar så fick man en känsla av att jag vill vända om haha. Resten av vårat lag kom 10 minuter innan matchen skulle börja, alla hade olika färger på kläderna och det såg helt stört ut när de andra två lagen hade likandant ställ. Idrottsläraren Anders kom med en stor trunk och sa att han hade med sig svarta tröjjor med nummer och Mediagymnasiet loggan på samt svarta strumpor, vi var ganska pimpade i alla fall! Däremot ute på plan fick vi rejält me stryk. Matchen mot Walthers slutade 9-0, utan vila körde vi mot Jensen och den slutade 5-0. Jag antog att jag inte har någon fotbollskarriär framöver men det är okej, fotboll är inte min grej. Men nöjd är jag med ändå, tog bollen flera gånger :)


vår?



Jo jag vill ha värme nu tack, genast på momangen

Torsdag.

Först hade vi Psykologi och då såg vi på någon tråkig dokumentär film och sedan kom jag på att jag inte hade någon engelska idag för att halva klassen ska göra nationella. Och matten går man inte på. Såå jag gick upp i onödan idag:( är stört död i hela kroppen och har ont i nacken.. Medans jag väntade på bussen hem gick jag lite på götgatan en sväng, gick bland annat in på gina tricot, när jag gick runt där så märkte jag att det bara var 40+ som var där. Jag började undra om de va seriösa, speciellt när en tant tog ett par illrosa leggins..och en  mamma två visa-brösten-klänningar.. herregud..stackars deras barn. De passar väl på nu när alla är i skolan så att de inte skäms, men de verkar de ändå inte göra om de ska sätta på sig de där.


fr.


Rrrränder



(Sandaler och halsband från UrbanOutfitters, klocka och tröja från tshirt store, shorts från topshop, bikini från american apparel, liknade brillor från Caliroots.)

M

Engelska nationella gick skit.


Doutzen


Söndag

Städning har stått på dagens schema, hittade även lite saker jag trodde jag hade tappat bort, visserligen hade jag gjort det men saker kommer fram när man väl får ordning har jag insett. Ska försöka bli lite bättre på att hålla allt rent och va duktig och hänga in mina kläder istället för att ha garderoben på golvet.. inte så praktiskt. Har även försökt bli klar med filosofin men det går sådär. Kanske kan va det mest tråkigaste ämnet. Imorgon är det engelska nationella writing och jag är otaggad som fasen, jag kommer sitta där och inte komma på vad jag ska skriva om medans andra skriver för fullt.


Miranda Kerr, vem skulle inte vilja se ut som henne lixom. åh:(

Mraz



Loveeely

Lördag

Mässan va nice, förutom att jag misstolkade att jag och Sofia skulle ses inne på mässan istället vi entrén. Tillslut träffade jag henne efter en timma typ;) Sjuukt mycket folk var där och man vart helt virrig och visste inte riktigt vart man skulle gå, i alla fall så kände jag. Var där några timmar sen träffade jag en vän.. sen åkte jag hemåt och min buss jävel åkte tidigare medans jag var och handlade på ica. Så jag vart as lack och gick hem. Ikväll vet jag inte vad jag har lust med. Skulle åkt till Emelie fast jag vill bara va hemma och ta det lugnt. Är helt slut..


mässa

Sitter i Julias säng och ska snart iväg till båtmässan och träffa Sofia, har inte vart där på jäätte länge så det ska bli kul:) Kom ihåg att jag brukade gå in i de stora motorbåtarna och kika runt. Fast jag tror de bara finns små båtar och så nu. Meen det ska bli super kul å träffa Sofia :) Igår vart det inge partajande, det sket sig.. så vi styrde upp filmmys hemma hos Julia istället. Dessutom var jag helt slut efter veckan om inte efter matte provet vi hade. Det gick inge vidare alltså=/


Freeedag

Idag ville jag verkligen inte upp, jag sov riktigt djupt att när jag precis vakna så tog min alarm låt slut. Tur. Sitter och väntar tills klockan 9,, då är det matte nationella som gäller.. usch! Det kommer verkligen inte gå så bra som jag tror.. Känns som man har glömt bort allting. Man får dock ett formelblad tack och lov!! I 4 timmar ska vi sitta där alltså mellan 9-13. Jag kommer kissa på mig:P Efter skolan ska jag och Julia träffa några och fika inne i stan sen i kväll blir det nog partaj:)


Jizz in my pants



hahah den här låten e stöörd

Monday

Vid 1 kom syster förbi för att låna massa tröjjor till hennes österrike resa. Senare på eftermiddan åkte vi till stan och shoppade fast båda vart döda efter en stund så vi åkte hem till henne på söder istället. Till middag vart det något helt amazing, det var kycklingfiléer med lite ost och någon god krydda samt parma skinka på + god sallad, olala va den inte satt helt fel. Till efterätt åt vi kanske världens godaste glass. På väg hem var det slaskstorm, inte okej. Imorrn börjar jag 8.50, helvete.


Mindy Smith



Ojoj, man kan inte få nog av låten, helt underbar!!

Saturday

I lördas besökte vi aquaria, vi kom dit för att se hajmatningen, men den var värdelös.. däremot så hände en annan liten kul grej, det fanns en damm precis vid ingången till rummet där alla akvarium fanns som man behövde gå runt och den låg inte precis så bra till, när alla väntade tills matningen skulle börja så hördes ett PLADASK, och när jag vände mig om låg en liten kille på sin stjärt och grät och helt dyngsur, dessutom låg han kvar stackarn;P!!
Annars fanns det inte så mycket att se där. Det var ju annat när man va liten. Senare gjorde vi några ärenden och efter åkte vi hem till Julia och slappa järnet. Till middag fixade vi lövbiff, kroketter med beasås och efter frågade vi ut varandra med spelet "våghals".