SVAR PÅ ERA FRÅGOR.

Vem är du? Jag blir 19 på måndag och är ett glad tjej som älskar att resa, fika, shoppa, ja nästan som vem som helst.
Hur mår du? Jag var magsjuk hela förra veckan och när jag blev frisk blev jag förskyld och hostig, vilken tur man kan ha..
Hur länge har du bloggat? Jag har bloggat aktivt i 2 år, det är nu senaste månaderna som jag faktiskt vill satsa mer på det.
Varför började du blogga? Eftersom alla andra hade en så tänkte jag varför inte, men jag hade inte ett lika stort intresse då som jag har nu.
Hur har du fått så många annonser på din sida? Jag blev medlem i Frossle.com och ansökte om samarbeten, men får inte så bra betalt..
Vad tycker du mest om att göra på fritiden? Jag älskar att fota och att resa till min pojkvän som bor i Schweiz. Har ett väldigt stort intresse för skidåkning.
Vad har du för hobby? Att pyssla är det bästa jag vet, såvida jag inte ger upp mitt i projektet. Jag vill alltid försöka få ut min kreativitet på något sätt.
Vad älskar du att göra? Tro det eller ej, men att träna får mig att må både psykist och fysikt bra, Jag har nu vart medlem på Sats men medlemskapet går ut i November så måste hålla igång med annat.
Vad gör du nu? Jag tittar på Naked Mile som går på 6an, älskar alla American Pie filmer!
Har du självlärt dig Photoshop? Jag gick Mediagymnasiet, och där lärde jag mig Photoshop i 3 år, har även lärt mig utanför skolan.
Bästa minnet från denna sommar? När jag åkte till New York med min pojkvän och vi stod på toppen av Rockfeller center och skådade den vackra utsikten
Vad är din favorit mat? Sushi och grillat är det som går hem för mig
Vilka kläder gillar du mest? snygga eller sköna ? Jag älskar sköna kläder, skiter i om det ser fullt ut, många tycker t.ex att UGGs är fula, man fryser aldrig och de känns som tofflor. När det är fest klär jag mig hellre snyggt en skönt, hade ett par nya jeans från Weekday som var alldeles för små i midjan och de skärde in sig i magen under hela kvällen, dagen efter hade jag magont.. ska man vara fin får man lida pin.
Hoppa fallskärm / Åka Frittfall ? Jag skulle verkligen vilja testa att hoppa fallskärm, men frågan är om modet finns. Kanske om ett par år om tuffheten har kommit ikapp.
Vad är din favorit färg? När det gäller kläder finns bara svart och pastel färger i min garderob. Men blått är en färg som jag gillar starkt!
vad anvöäer du dig av för program när du gjorde din header? Jag använde såklart Photoshop, laddade ner en massa brushes på http://www.brusheezy.com för att pryda till den.
Vem är du? En utåtriktad tjej som bor utanför Sthlm med mina föräldrar, mina två syskon har flyttat ut så är den enda kvar, ska däremot söka boende i vår, jag fyller 19 på måndag. Jag är en nyexaminerad tjej som gick Mediagymnasiet och jobbar nu deltid/heltid på ett försäljnings företag som annonsadministratör.
Hur mår du? Förra veckan var jag magsjuk i 4 dygn och blev därefter frisk men igår fick jag huvudvärk och feber, även förskyld och hostig så vet inte riktigt vad som spökar just nu.
Hur länge har du bloggat? Jag gjorde denna blogg för kanske 4 år sedan men har bloggat aktivt i 2 år nu, det är väl nu de senaste månaderna som jag faktiskt har fångat intresset för att blogga om allt jag pysslar med.
Varför började du blogga? Tanken i början var att också ha en blogg som halva Sverige så då kunde ju jag lika gärna ha en med. Jag har alltid tyckt om att skriva och bokföra som en dagbok för var dag. Att dela med sig av något man upplevt eller bara att få ut sina tankar.
Hur har du fått så många annonser på din sida? Jag blev medlem i Frossle.com och ansökte om samarbeten, men får dock inte så bra betalt. Svårt att tjäna pengar om man inte är en jätte stor blogg.
Vad tycker du mest om att göra på fritiden? Om jag ska vara ärlig så tycker jag om att ibland bara vara själv, ta ett bad, titta på någon film, läsa en skvaller tidning och bara njuta av ensamheten. Jag jobbar som sagt och det kan bli väldigt stressiga dagar så det är skönt att bara komma hem och ta det lugnt. Jag brukar också åka ner till min pojkvän som bor i Schweiz, umgås med vänner och prata skvaller.
Vad har du för hobby? Oj, har väldigt många faktiskt. Att pyssla är det bästa jag vet, såvida jag inte ger upp mitt i projektet. Jag vill alltid försöka få ut min kreativitet på något sätt. Jag gillar att sitta och pilla i photoshop. Jag har ett väldigt stort fotointresse sedan jag gick foto kurs på gymnasiet.
Vad älskar du att göra? Tro det eller ej, men att träna får mig att må både psykist och fysikt bra, Jag har nu vart medlem på Sats i ett år men medlemskapet går tyvärr ut i November så måste hålla igång med annat. Åker skidor så kommer göra det väldigt mycket denna vinter.
Vad gör du nu? Jag tittar på Naked Mile som går på 6an, älskar alla American Pie filmer!
Har du självlärt dig Photoshop? Jag gick Mediagymnasiet, och där lärde jag mig Photoshop i 3 år, har även lärt mig utanför skolan.
Bästa minnet från denna sommar? Det bästa måste ändå vara när jag åkte till New York med min pojkvän och vi stod på toppen av Rockfeller center nästan helt ensamma och skådade den vackra utsikten över staden!
Vad är din favorit mat? Mina favoriter är Sushi och allt som är grillat.
Vilka kläder gillar du mest? Snygga eller sköna? Jag älskar sköna kläder, skiter i om det ser fullt ut(i de flesta situationer), många tycker t.ex att UGGs är fula vilket jag kan faktiskt hålla med om men man fryser aldrig och de känns som man trippar runt i tofflor. När det kommer till fest kläder så vill jag hellre ha snyggt än skönt, hade ett par nya jeans från Weekday t.ex som var alldeles för små i midjan, och de skar in sig i magen under hela kvällen/natten, dagen efter hade jag magont som faen.. ska man vara fin får man lida pin.
Hoppa fallskärm / Åka Frittfall? Jag skulle verkligen vilja testa att hoppa fallskärm, men frågan är om modet finns. Kanske om ett par år om tuffheten har kommit ikapp mig.
Vad är din favorit färg? När det gäller kläder finns bara svart och pastell i min garderob. Men blått är en färg som jag gillar starkt, mina nya Uggs (talar om trollen) är blåa som bara den.
Vad använde du dig av för program när du gjorde din header? Jag använde såklart Photoshop, laddade ner en massa brushes på http://www.brusheezy.com för att pryda till den och därefter lite olika textsnitt för att inte få den typiska word snittet.

Kommentarer
Postat av: Anna Hedlund

Vilken fin blogg du har :) Kram

2010-10-12 @ 22:14:05
URL: http://youareamazing.blogg.se/
Postat av: minna ,

sv: Hejhej! hur är det?

2010-10-12 @ 22:22:25
URL: http://msuominens.blogg.se/
Postat av: E

sv: va kul att du kikade in!:) kuliga frågor du har!:)

2010-10-12 @ 22:22:47
URL: http://esecret.blogg.se/
Postat av: Gabriella

Mkt fin blogg! :) Kolla gärna in min oxå :)

2010-10-12 @ 22:27:50
URL: http://gabbiii.blogg.se/
Postat av: ASIAT

sv: jag sitter och skummar igenom bloggar och kommentarer nu, :)är allt bra annars? :D

- ASIAT

2010-10-12 @ 22:30:16
URL: http://asiat.blogg.se/
Postat av: P A T R I C I A

gjort!

2010-10-12 @ 22:39:02
URL: http://patriciajacobs.blogg.se/
Postat av: elin & sabine [twofabulous.blogg.se]

Vi tittar in och säger hej!

Kul med frågestund :D/E&S

2010-10-12 @ 22:41:13
URL: http://twofabulous.blogg.se/
Postat av: Leia ♥

Kul att läsa igenom frågor och svar :)

2010-10-12 @ 22:48:46
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: ISOLINA

Trevlig frågestund!! =)

2010-10-12 @ 23:01:12
URL: http://isolina.blogg.se/
Postat av: Pauline♥

hoppas du haft en bra dag(:

2010-10-12 @ 23:06:26
URL: http://paulinesjogrensdiary.blogg.se/
Postat av: jenny

hoppas du haft en super bra dag=)

kramar och godnatt:$

2010-10-12 @ 23:32:11
URL: http://jennyskoja.blogg.se/
Postat av: moa

kikar in! allt bra?:)

2010-10-12 @ 23:35:29
URL: http://moasss.blogg.se/
Postat av: angelina

fin blogg! :)

ha en bra dag!

2010-10-13 @ 07:21:56
URL: http://angelinav.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Hej hej =). Fin blogg du har! kram

2010-10-13 @ 08:21:42
URL: http://pieceofpie.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Hej hej =). Fin blogg du har! kram

2010-10-13 @ 08:21:42
URL: http://pieceofpie.blogg.se/
Postat av: Sandra

sv: fin blogg

2010-10-13 @ 08:38:24
URL: http://sandravanilj.blogg.se/
Postat av: Hanna

Fin header;)<3

2010-10-13 @ 19:30:51
URL: http://hannlunn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0